- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Sajnálom ha így érzel. Lehet, hogy van benne igazság bár én az UT-s karrierem alatt ezt csak 1 lapon vettem észre, hogy idővel nem olyan mint volt. A tavalyi David Villa lap.
Másrészről meg a csapatom fele 300+ meccses és semmilyen változást nem érzékelek rajtuk. Talán Kurzawa meg POTM Bruno kezd kicsit gyenge lenni, de az öreg Brunot ezzel a céllal raktam ki november legelején, hogy TOTS-ig kitegye az egyik középpályásom aminek maximálisan is eleget tett
CM/CDM-ként 850 meccs 249 gól 371 assziszt elképesztő jó számok. Most sem szívesen cserélném le egyébként de a mostani rohanós letámadós fociban mozgékony középpályás kell mint Vidal,Sanches vagy Saul.
Kurzawa meg már akkor sem volt extra lap mikor kijött. Ő a link miatt kellett.
De IF Neymar 601 meccs 603 gól 348 gólpassz sem lett rosszabb azóta sem.
Mid Dalglish akinek sok meccse van még: 349 meccs 237 gól 143 gólpassz. Vele is elégedett vagyok bár összjátékban szar de az elején is az volt
Szóval nem tudom... Nálam ez egyáltalán nem tűnik fel, hogy gyengébb lenne idővel bárki is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest