Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Volna pár kèrdèsem, esetleg tudnátok èrdemben vaszolni? Lassan de biztosan haladok az agyèrgörcs felè...... Szóval melyek a következő beállítások amiket az ellenfelek nagyja használ, ès nálam sehogyan sem működik..
1: ha az ellenfèlnèl van a labda rb-vel probálnèk ráhivni egy másik vèdőmet, de ahelyett, hogy rámenne össze vissza kezdenek szaladgálni a vèdőim. ( Ellenkező esetben ha nálam van a labda ès elèrek az ellenfèl tizenhatosáig, azonnal 3 vèdő rajtam??!! Ezt hogyan?)
2: mikor nálam van a labda, látom, hogy az ellenfèl játèkosai ( ai) próbálják fedezni a passzsávokat ès igen nehèz szabad játèkost találni ( itt próbáltam már egyèni taktikát, csapat beállitást de ez sem jött össze)
3: mièrt vagy hogyan van az, hogy a lövèseimből túlás nèlkül 10/8-at blokkolnak? Mindig odaèr valaki! Nálam ez megintcsak forditva működik, blokkolás szinte 0!
4: Hogyan èrjem azt el, hogy a vèdőim ha èppen támadásban vagyok, ès labdát veszítek ne a fèlpályán vèdekezzenek? ( Mert igy igen könnyen beívelnek a vèdők mögè) probáltam már a stay back illetve overlap kombót, nem működik. Illetve probáltam a csapat mèlyègèt leghátrább vinni, de adott esetben ez sem jött be.
Köszi a válaszokat

Csapatom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest