- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Elfogult? Arsenal szurkoló vagyok 15 éve, szó sincs elfogultságról. A FIFA OVR értékek néha valóban érdekes dolgokat mutatnak, de EBBEN az esetben szerintem teljesen helyénvaló. Még ha igazából nem is feltétlen a 2 játékoson van a hangsúly, hanem a Fifa logikáján, akkor sem gondolnám, hogy száraz számok (gólok/gólpasszok) alapján kellene, hogy alakuljanak az OVR értékek egy támadó esetében...
Szerk.: A profilképed alapján a "2 csapatos Olasz bajnokság" megjegyzésen akadhattál fenn, de ha úgy gondolod hogy a Seria A egy erősebb bajnokság (vagy ugyan olyan erős) mint a PL, akkor nem Én vagyok az elfogult, már bocsi.. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Noctua NH-L12S L-Type
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest