Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töff_PLS
tag
válasz
Toguro San
üzenetére
Ne nézzetek hülyének kérlek, de a TOTW2 már kijött nem?

-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Talan rad jobban hallgatnak
-
sz_abika
addikt
válasz
Toguro San
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Toguro San
üzenetére
Ez nem lenne rossz, de kevés a 90+ pace, anélkül nem igazán lehet érvényesülni...

-
Bohus84
tag
Én is bundes csapattal tolom, pici kiegészítés. Cdm Delaney if lapja kb Witsel szint. LB-t mindet végig próbáltam sztm Roussilon a legjobb. Belső védők közül Hernandez, Akanji vált be. Mbabu rb nincs is más. Szélsők: Gnabry, Coman esetleg Perisic. Sztm Sancho az 5*skillen kívűl semmi. Cam Havertz nálam és ha két csatáros akkor ő a másik. Esetleg brand. Werner jó st nekem a bajom a 3* skill. Ezért Lewa van, lassabb de mindent bever simán 1 gólos meccsátlag.
-
evibly
senior tag
válasz
forras2
üzenetére
Igen, ez így már pofás! Én is Bundesligával nyomom az eleje óta, és a legtöbb véleményt osztom azzal a kiegészítéssel, hogy
- Goretzka nagyon nem CDM, én most CAM-ban tesztelem (volt CM is persze) és nagyon megtaláltam a helyét,
- ha Bundes CDM, akkor magasan Witsel, vagy olcsóbb kivitelben Delaney,
- Gulácsi nagyon jól véd, hatalmas bravúrjai vannak, sztem ajánlott,
- A csapat meglepetésembere nekem Demirbay: ragad hozzá a labda, jól fejez be, a szervezésből is jól veszi ki a részét,
- Akanji adja, Tah sem rossz, de ide kell majd egy kis tempónövelés
- Mbabu elég agresszív, támadásban nem sok vizet zavar,
- Hakimi viszont pont az ellentéte: ha odakerül beveri, jól is ad be,
- Havertz: nyerő lap. Valóban nem az a fürge típus, de jól fordul le a védőkről, átdúrja magát bárkin, CAM -ban is adta, most ST-ben sem csalódás, sőt.
- Werner: lefut mindenkit, bár a befejezése nem annyira konzisztens, mint Havertzé.Így néz ki ez most:
-
akooos
veterán
válasz
Toguro San
üzenetére
Ez nagyon prediction. Jorginho egy büntetőre nem hiszem, hogy kapna, volt azért nála jobb teljesítmény a hétvégén a PL-ben is.
-
Sickboy25
addikt
Tegnap vettem 67k-ért egy De Gea-t, remélem a kapusom meg is van a szezon végéig... Bár ha nyitnék egy van der Saart, akkor lehet eladnám
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Toguro San
üzenetére
SLIMANI!!
-
IzI
senior tag
1 héten hány SB meccset lehet tolni? Kitudja számolni,hogy mennyi pontot kell szerezni meccsenként,hogy top100 meg legyen.
-
Sasa22
tag
Akinek van "fölösleges" coinja, beruhàzhat szerintem squad fittnessre.. vèlemènyem szerint 2 hèten belül fel fog menni az àruk. De ha esetleg nem is, bukni ugy sem lehet rajta..
500-600 között simàn el lehet őket hozni -
Toxy
aktív tag
Jól látom, hogy most csak egy Squad lehet, ami azt Active squad?
Régen lehetett egyszerre több squad is. ez így tök gáz szerintem. -
v-man
őstag
Bocs az ismételt hozzászólásért, de már nem tudom előzőt újra szerkeszteni...
Jó szögletvariációt tud valaki? A tavalyi nagyon nem akar működni nálam, pedig van jó szögletrúgó és fejelő is a csapatban, de ami tavaly szinte meccsenként fél - egy gólt hozott, most tíz meccs alatt se jön össze. (ötös sarkára ívelni kb félerősen, meg közbe kifelé húzni - hát jobban leírni nem tudom, de sokan használtuk ezt tavaly, így ismeritek)
-
v-man
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
Szerintem a Ligue1 idén is nagyon jó kezdésnek, még az általad írt pénzből is kijön egy használható kezdő.
Nálam 4-1-2-1-2 van, akik bagóért nagyon jók, egyik se több mint egy ezres:
Gerónimo Rulli GK
Youssouf Koné LB
Jason Denayer CB
Abdou Diallo CB
Thilo Kehrer CB
Kenny Lala RWB
Thiago Mendes CDM
Houssem Aouar CM
Wylan Cyprien CM
Téji Savanier CM
Dimitri Payet CAM
Wahbi Khazri ST
Loïc Rémy ST
M'Baye Niang STAkik még nagyon jók, de picit drágábbak (1-2 posztra tudsz betenni akár 2-3ezres embereket is): csatár Moussa Dembélé kb 2e coinért. Julian Draxler CAM már 3ezerbe is belekerül, Idrissa Gueye CDM 4ezer.
Ha lesz több zséd, akkor ajánlom pl őt csatárba: Darío Benedetto most 20 körül megy már, de még múlt héten vettem 13 körül, és nagyon jó befejező, 5* wf (esetleg sima arany lapjával is lehet próbálkozni). Én egyébként vettem egy IF Koscielnyt és IF Benjamin Lecomtet de ők annyira nem győztek meg, viszont korai IF-ek általában jó befektetés, 12-13e coinért vettem, felmegy az pár hét múlva 20 fölé simán.
-
dejvid8
őstag
válasz
forras2
üzenetére
Nem csoda hogy meggyűlölted..
Götze,Thiago,Halstenberg, Hummels, Bender, számomra Gulácsi is kuka.Helyettük: Mivel Lewára van pénzed így ő csatárba (vagy, inkább Werner ÉS Havertz csatárba, kijön Lewa árából), CDM Delaney vagy Zakaria, LB Schulz, CB Akanji, Konaté vagy Stark(hihetetlenül hangzik, de tényleg jó lap, holott csak 79-es), RB Mbabu. Kapuba nekem Pavlenka bevállt.
Illetve ha van még pénz, CAM-ba Brandt. És minden jó lesz.
-
sz_abika
addikt
No én elengedtem ezt a napi brókerkedést, a discard IF-eknek nem tudtam ellenállni, -150k.
81es spanyol GK, 81es angol LB , 84es brazil ST (jó ez mondjuk már 12.5k) ezek vicc árak olyan lapokért amik biztos kellenek majd POTM lapokhoz. Tavaly a 82es német kapus discard áron volt 2 hétig, majd november végére 50k és extinct lett. Nem lehet bukni ezzel, de a napi kereskedés meg sok erőmet leköti
-
arpo04
őstag
válasz
forras2
üzenetére
Alkalmatlan cdm posztra ahogy Gotze se csatar. Delaney jobb cdm es o 82 csak. Hummels lassu inkabb Akanji, Bender helyett Da Costa. Bal szelre Coman, csatarba keves a valasztek ez igaz, Werner, Lewa mind jo valasztas talan Volland de ot nem probaltam iden. Havertz is jo vagy Brandt cam posztra. Hallstenberget se hasznaltam meg nalam Roussillon van ott. Boateng teszteles alatt shadow lappal. Oda Hernandezt neztem ki. Bar nem tudom mennyi ra a keret de ezek a jatekosok jelenleg dragak. Ezert se irtam Goretzkat mert a dan is jo alternativa.
-
Jinxb1rd
addikt
400k alatt van valami értelmes, támadó középpályás posztra alkalmas egyed iconok között? Nakata pl?
4-2-3-1 formációban. -
forras2
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amíg 1 támadós felállásom volt, addig Götze nem volt képben, addig csak Kramaric volt. Kipróbáltam ezt a felállást is, és kellett még 1 támadó, Ő volt a lehetőség

Mi a baj Thiagoval?
arpo04
Milyen változtatásra gondolsz?
Ezt a 3 embert kivennéd a csapatból? -
forras2
őstag
Összegyűjtöttem a Lewára a pénzt, de mire ide eljutottam, meggyűlöltem a csapatomat

így állunk jelenleg:
Szerintetek mivel járok a legjobban?
Veszek ebbe a csapatba 1 Lewát, így lesz 1 értelmes támadóm, vagy ha eladom az egész csapatomat g..hibe, ésésés 250k coinból összerakok 1 PL, Serie A, vagy esetleg 1 La liga csapatot?
-
forras2
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Még a végén kiderül, hogy van értelme elqrni 15k coint a draftra...

-
LendvaiFeri1
veterán
-
arpo04
őstag
-
Meghivott
addikt
Ezt a Havertz lapot nagyon nem érzem. Iszonyú lassan fordul. Használja valaki esetleg? Mivel untrade, szeretném megtalálni rá a megfelelő chem lapot
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem lehetne, hogy nem menőzöl azzal folyton, hogy az adott nap hányszor nyomtál rage quitet? Marha unalmas. Másrészt magad minősíted. Sose ertettem azokat az embereket akik kilépkednek, az ellenfeled játékát rontod el ezzel. Egyébként meg 2-0-ról meg 3-0-ról is lehet meccsset nyerni. Ha meg folyton kilépkedsz a jobbak ellen fejlődni sem fogsz, szóval saját magadnak is rosszat csinalsz. Arról nem is beszélve, hogy az ellenfél nete bármikor megszakadjat, rájöhet a fosás, bemehet valaki aki fejbelövi, hasonlók és máris nem kaptál volna vereséget.
-
Chereiose
addikt
Nagyon kevés pénzből amúgy milyen csapatot lehet összerakni? Ilyen 15k körül, ennyi van mert annyira jól jutalmaz ez az Isteni játék fifa point vásárlás nélkül...
-
Tigibeeb
tag
Vajon kinél kell rendelni ,hogy nekem is Virgil hozza házhoz ??

-
forras2
őstag
Segítsetek nekem 1 kicsit légyszives... Szentül meg vagyok győződve, hogy én vagyok a balfasz, mert az ellenfeleimnél sosincs ilyen...
Hogyan kell egymás után 2× normálisan passzolni?
Ha passzolok, és azonnal passzolnám tovább a labdát, akkor kb 2 métert gurul a labda, amitől szó szerint értve a 8 hónapos szomszédom is nagyobb rúg! Valamit tuti én baszok el, mert másnál nem látok ilyet.
Másik gondom a fejelés. Melyik gombbal kell adott irányba fejelni?
Védekezésnél, vagy beadott labdánál az adott irányba fordított analóg kar + B gombal össze vissza fejel. Konkrétan képes arra ez a böszme Müller a 86-os értékelésével, kapu előtt egyedül van, beadom a labdát, és a labda irányának érkezésének ellentétes irányba a kapu mellé fejel 5 méterről, de olyannyira, hogy olyan irracionális pályát ír le a labda, ami lehetetlen!
Hogyan lehet kapás lövést csinálni?
Nekem nem sikerül. Ha ilyenre készülök, akkor először átveszi a labdát, amivel az előzőleg megszerzett előnyömnek annyi, vagy olyat rúg a labdába, hogy konkrétan 5 méterről a kapuig nem megy el a labda, ha meg esetleg "sikerül" a kapáslövés, akkor meg általában vagy rúg 1 geci nagy luftot, vagy úgy találja el a labdát, hogy csak pár centit gurul utána...
Miközben játszok azaz érzésem van, mintha egy megye 3-as csapatot néznék focizni 3 napos buli utána, ahol segg részeg volt mindenki mind a 3 nap...
Konkréten hulladék lett ez a játék. 19 után érzésem szerint vissza léptek nagyjából 113191 lépést.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is a fejesekkel szopok. Csak én még a németekkel is (nyitott némettel 2 fejes).
Egyelőre ezek miatt topogok egy helyben az objectives-eknél
Írtam is múltkor, hogy nem a fejessel lenne a baj...hanem a hozzá társított okos ötletekkel. 82+ phy meg nyitott némettel lehet csak stbstb. Jár az ötletgazdáknak a pofon részemről
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Közben csodával határos módon összejött egy fejes gól Sokratis jóvoltából, de sajnos egy szöglet utáni lepattanóból, szóval a szögletes sincs még meg. Kellene még 1 fejes gól, ami alapból nem lenne probléma, mert majd jönne, de száradna le annak a keze, aki kitalálta azt a 82+ PHY-t... Szerencsétlen Haller hiába 190, nem sokra megyek vele. 978 skill pontig süllyedtem.
-
Kristof_94
nagyúr
A mai nap kb. 15x nyomtam rq-t, ugye ezt nem veszi úgy ez EA, mintha kilépős csalást nyomnék?

-
drachoHUN
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az egyetlen dolog amit eddig fel tudok hozni ellene, hogy akcióból beadásokkal nem nagyon tudom megtalálni. Bár ez lehet inkább az én balfaszságom. Első két ollózós gólomat vele szereztem idén. Összjátékban is jól tudom használni Dybalával és a két szélsővel.
-
mkbla
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
itt nem csak a tudás a lényeg, semmit nem jelent... egyszerűen fos a csapat, ellenem sokkal jobbak jöttek... játszottam totál világtalanok ellen is akin látszott fogalma nincs mit csinál.. mégis x lett v nyert, a jobb csapata v a hendi miatt... pénz meg nincs szivem beleölni igy ebbe a szarba...
-
Lori82
senior tag
Sziasztok újabb 2 kérdés :
A : Pc-n tolom és az egyik objective miatt megváltoztattam a csapat nevét. Na most nem tudom visszaállítani
Azt hol lehet?
B : Próbálok kereskedni, több inkább kevesebb sikerrel . Nem tudom,hogy ez bug vagy mi,de amikor rányomok a compare pricera egy játékosnál vagy bárminél nem dob be csak ötöt,nem lehet a többit listázni,pedig tuti,hogy van még belőle a piacon. Ezt nem mindig csinálja, de elég gyakran és baromi idegesítő. Más tapasztalta ezt?
-
mkbla
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
félreértesz,
customize/team sheets, itt tudsz létrehozni csapatfelállást. ahol mindet be tudsz állitani, ezt elvileg még a 18 ban meccs inditása előtt tudta állitani, de sem a 19ben semi itt a 20ban nincs funkciója, amit nem értek. Tehát hiába hozol létre valami uj taktikát, nem tudod kiválasztani sehol a későbbiekben, holott ez lenne a lényeg... illetve hiába állitasz itt falállást vagy bármit is nem fog megjelenni sehol, nem menti el... de érdekes módon ha visszamész akkor látni fogod hogy mégis, de sehol máshol... de akkor miért nem lehet ugy lementeni egy csapat felállását ahogy én akarom? és miért enm tudom ezeket meccs elptt v latt v bárhol kiválasztani, lementeni, megváltoztatni?teccikérteni?
-
blasi0
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én a delay-el kínlódok, aztán alig vagyunk pc-n, weekend league meg még a határban sincs. Kb meccset nem tudok most nyerni, délután meg vígan csináltam az Ndombeles feladatokat, maradt 2 feladat, de maccsom nincs
rinya befejezve
-
Kristof_94
nagyúr
Más is szenved ezzel a fejelj 2 meccsen 1-1 gólt küldetéssel?

-
Ráski Joe
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, h mi lehet a probléma a stadion vásárláskor? Nem tudom teljesíteni ezt a feladatot. Már vettem 3 stadiont is, de nem hozza teljesítettnek a küldetést. Valakinek ötlet? -
mkbla
senior tag
sztem a div 8 meg a játék tudás két külön dolog (keresztfiam is kb ugyanugy játszik mint én nekem 472 ps4en neki 906 lett a pontja xone-n... érdekes.. ), az 5 meccsből az összes full hendi volt, mintha nálam 11 autista rohangált volna a pályán, 2 egymást követő passzom nem volt, értelmes kapuralöves sem, illetve semmi sem
lehet mert 1-2 bronz meg silver is volt az amugy is vegyes csapatomba mivel, 66lehetett a chemistrym, meg szedett vedett csaapat és kb olyanokat kaptam ellenem h legkisebb játékos is 84es ratinggal rendelkezett.. ilyenek meg h lewa meg kane bárhonnan lő gól... az 5. meccsen engem segitett a hendi ugyanis sikerült megnyernem 3-3-ra, és ugyanugy azt veszem észre h teljesen mindegy mit csinálok mert nem én játszom hanem a hendi egyértelműen
továbbá ja, squad battlest tolom, meg néha rivalsozok, esetleg milyen játékmodok vanank még amit érdemes lehetne?
amugy az a több mint 3 win/ draft kemény
nem csoda h jo rewardokat kaptál, én ha már a az első meccset megnyerem akkor kiugrok a bőrömből
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem 70-75 kozott voltak a 2 dnf dr meccsen es nem vettem eszre, hogy hatraltatna. Pedig az elso csapatban Lofeju es egy masik icon is volt. 86-os osszretingel es guritottam egy 4-est. Ha jobban figyelek az 7-8. A masodik us hasonloan zajlott, szoval nem ereztem hatranyat.
A taktikai varialhatosag mar csak azert is lenne jobb osszetettebben mivel yt nem latnal egyet se kirakva, vagy olyat ami hasznalhatatlan. IR-be se osszak meg a beallitasokat. Nem veletlenul. -
mkbla
senior tag
ez már a 19ben is igy volt barátom, össze vissza kavart mindent a gép, felállást játékost stb. mai napig nem tudni miért...
ami még másik bug h offline akár v online sem tudjuk elmenteni a team sheetet, vagyis el tudod és megcsinálhato sőt az alapot is megváltoztathatod, csak a helyzet az h nem fog látszani amikor játszol, olyan mintha nem lenne több team sheet illetve mintha nem cisnáltál volna semmit a felállásnál...
miért? kérdezd meg a programozokat, erre a kérdésre a tavalyi 19es ea forumokon sem adtak magyarázatot, hanem ugy tettek mintha minden tökéletesen múködne és válaszra sem méltatták.
iiiij és póc, ccineggém.
-
mkbla
senior tag
Te mennyit nyertél a draftban átlag?
megéri inkább azt tolni mint a pakkokkra elnyitni?
csak mert gondolkozom h vegyek-e fifapontot és ha igen akkor mit csináljak vele?engem div 8ban kezdetett a játék és úgy h eddig meccset nem is nyertem csak szoptam keményen... valami fos csapatom van amit a kezdeti pakkokbol össze tudtam rakni...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
nagydavid989
üzenetére
Szia!
Szerintem ha vársz péntekig nem vesztesz vele semmit. Akkor indul az első WL, minden kölyök a "meta" játékosokat fogja venni, lesz rá kereslet!
A lényeg, hogy legyen minél gyorsabb mert csak ki kell ugratni vagy szélről laposan beadni és gól. -
nagydavid989
csendes tag
Sziasztok. Nyitottam par ertekesebb jatekost pl: Marcelot, Coutinhot, Benzemat, Wijnaldumot, Allit, Zahat, Roussillont. MIkor erdemes oket eladni? Fog feljebb menni az aruk meg? Erdemes meg varni az elso WL Leagueig vagy adjam el oket most?
-
forras2
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Fedezetem van, ezért nem is értem a dolgot, nem is néztem meg az sms-t pénteken. Ma vettem megint, meg kaptam ismét a pontokat, elköltöttem. Azt kaptam 1 sms-t mástól, akkor néztem meg ezeket is, és akkor láttam, hogy sikertelen volt a pénz levonás, mégis megkaptam a pontokat...
-
Kristof_94
nagyúr
31-43 a győzelem vereség arány, a 43-ból a 80%-a rage quit.

Ismét elkezdődött...
-
Barell
őstag
Sziasztok. Onilne baráttal lehet jatszani egymás ellen UT csapattal meccset? Ha igen akkor keresnék is valakit 1-2 órára aki nagyon tud játszani, nyomnék vele pár meccset meg kérnék ebben abban tanácsot.
Xbox One -
Zsohi
őstag
Sziasztok,
PS4 a platform. Van egy olyan gondom, hogy online a szezonban vagy barátok ellen a meccs előtti változtatásokat, ideértve az alap felállás módosítást is részben menti el a játék. A felállás, utasítások és a taktika szépen alkalmazásra kerül a meccsen, de a becserélt játékosok egyszerűen nincsenek a pályán és össze vissza vannak felszórva a játékosok is. Az Arsenal-lal nyomulok és az, hogy Bellerín-t egyszerűen nem tudom felrakni elég nagy szívás és mivel a tartalékok között van a meccsen se tudom becserélni. Tierney-t is játszatnám, de nem tudom... Meg persze, hogy Monreal a jobb szélsőm és Özil a bal szélen se túl szerencsés. Nem értem hogyan lehetett így kiadni a játékot és még is miként végezték a dolgukat a teszterek.
A fenti hiba miatt egyenlőre még túl sokat nem játszottam, de így eddig az alacsony játékosok idén vagyon OP, Ronaldo-t simán, játszi könnyedséggel el lehet nyomni, míg Messi mint egy zsírral megkent disznó. A másik meg, hogy távolról túl könnyű lett gólt rúgni, 16-os előterében adott pozícióban biztos a gól, elég kreténség és ami mellett egyszerűen nem tudok elmenni a szabadrúgások, miért kellett a tps nézetett kivenni, a fenti kameranézetből egyszerűen nem látom kinek passzolhatnák, elképzelni se tudom milyen jött-ment farok volt az aki ezt kitalálta.
vagy ez is egy bug lenne? -
Sanyyka
aktív tag
A fejesgólt szándékosan elkaszálták idén, vagy csak másként lehet elérni mint eddig? Nyilván nem próbáltam még a legjobb játékosokat, de pl. egy Rodrigo nálam vagy olyat fejel mint én, vagy úgy, mintha a focit nem kapura játsszanak, hanem egy 8m magas kosárra.
Másnak nem ilyen? -
Tigibeeb
tag
Akinek megvan POTM Pukki tudna vmi jó ötletet adni hogy milyen chem lappal használható?
Tudom ,hogy 10 mecsből nem lehet következtetést levonni, de eddig nagyon gyenge nálam...
-
arpo04
őstag
Ezek szerint hasonlo felallas es taktika jon be mindenkinek. A manualis vedekezes nagyon bejon, a vedoket most egyszeru elkuldeni gyufaert es a tamadasokban se tul kreativak ezek az emberek.
PS-re valtas erdekes... 2 dr 2 dnf ami boxon nem igen volt nekem, nem hogy egymas utan a meccs vegen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mbabut kifelejtettem bar nalam pont hogy Dany Big Pelo hozza amit kell, harmadik laba minden eler.

vagy ez is egy bug lenne?