Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Egy fut foundert, rendes PL csapattal, első meccsen kifujtam 5-0val, Leo baptistao tripla

-
sz_abika
addikt
14ms

-
sz_abika
addikt
Látom postot redditen nyári accountról valaki elkezdte rollozni a 92+t és 48óra alatt Ronaldo/Messi/Mbappe/Neymar kezdő 11e lett.
Csináltam én is....
Muller, Mandanda, Osimhen (x2), Szecezny, meg még pár olyan 92es akinek a nevét se láttam még. Hehe, még jó hogy semmi előrendelésem sincs továbbra sem.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Múltkori Rio után összejött még egy momentsre való csapat - Mattheus...ebbe is nehéz belekötni, egy mindenes középpályás úgyis jól jön.
-
sz_abika
addikt
Moments Ferdinand jött ide, asszem nem reklamálhatok, bár egy meccset se fog játszani várhatóan

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Atalt nem próbáltam, mert sehogy nem tudnék rá chemet adni, de statok alapján ő a tökéletes ember erre a posztra!
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor Semedo legalább, de 6 chembe se fogsz belehalni, nekem a teljes csapat futott 80 chemen sokáig

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nem jöttek be fullbackek a szélre, főleg kettő...inkább támadó LM/RM kell, aggressionnel. Griezmann, Orsic, Rafa jött be nekem a legjobban ebben a felállásba szélekre.
-
sz_abika
addikt
86 player pickből egy TOTS Varane. Fuck. Most tehetem Militaot padra, de legalább a leglassabb embert a pályán cserélni tudtam a 2. leggyorsabb védőre.
-
sz_abika
addikt
Basszus, elszámoltam magam, 1 meccsen fog elmenni Semedo objective
Úgyvolt hogy két utazás között lesz időm beugrani egy Rivals winre, de most úgy fest hogy péntek 7re esélytelen hazaérnem. Fák. -
sz_abika
addikt
Sissoko mindjárt lejár és nem tudom hogy kell-e nekem. Delaney van most, kell a chem miatt, de nem is tudok belekötni ingame...van egy két francia a csapatba, elférne.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jajne, csak Semedot ne,
-
sz_abika
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Engedd el, szart se jelent, mióta a 99es pace csapattal tolom, azóta biztos vagyok benne, hogy nem a te kapcsolatod számít, hanem az ellenfeledé.
Én egész évben 95%ban csak 28 és 30ms mellett indítottam a meccseimet itt Pesten,.
96Pace Griezmann az első két meccsen tök nulla tempóval mozgott, a harmadikra meg be volt koxolva, hogy utána meg megint lassú legyen...erre nincs magyarázat, akkor ha a te kapcsolatod ugyanaz volt mindvégig. A kedvencem az volt hogy az én Kubumat utolérte az ellenfél almáskörtés Kubuja, de én meg nem tudtam egy félpálya alatt felzárkózni rá a szlső sprintben
-
sz_abika
addikt
Kiirta ugyan de nem kaptam meg a rare mega pakkot loginokert? How?
-
sz_abika
addikt
Lol. Mega pack = Gotze 82. Rare mega = Shaq, 82. Premium gold. Pack = 92 Hamdallah.
-
sz_abika
addikt
Na kiraktam a két garantált jobb RB TOTS SBCt.
Piros Hakimire jött, kék Hakimi, Piros Carvajalra jött a kék Carvajal.
Kösz a semmit újfent, nem is vagyok se csalódott, se meglepett, ezt vártam kb.
-
sz_abika
addikt
Ha már párosítások...nagyon kéne nekem az a Lukaku, de csak 99es pace mellett kell a csapatba. Se a Lazio, se a Juve nincs nagy passzban, ha dönci van akkor mindkettő boostolodik egyet, ugye?
-
sz_abika
addikt
Vinicius nem fog kapni upgradet? Beneztem az sBCt?
-
sz_abika
addikt
Oh értem, akkor nem kell.
Közben csomik:
Silver 1 pick: Chivava, 156cm és 98as aggression, avagy TOTS Maxi Moralez
Mega#1: 80as Hermoso (tradeable)
Mega#2: 82 Bellotti (tradeable)
Mega#3: 86os UEL Torreira
Mega#4: 81 Benat
Jumbo PremGoldPlayers: 82 Areola (tradeable)
Premium gold jumbo pakkok 3x: 89 Coutinho, 82 Fabianski, 81 AdanTl;dr: semmi, minden ami érték lehetne, az untrade.
-
sz_abika
addikt
Amúgy most mi alapján fog jönni a dynamic upgrade? Wijnaldum elférhetne a csapatban a +3al, de tudnom kéne hogy mire kapja majd meg.
-
sz_abika
addikt
Azert 40 balansz ide vagy oda, Ibra 3 vedovel a nyakán is vert nekem egy 4est

-
sz_abika
addikt
Komolyan mondom, ilyen késő októberi feelem van pakknyitásokkal. Nem is értem, hogy ennyi spéci lap mellett,
hogy lehet 81es Cragnokkal és 82es Ruben Nevesekkel tölteni a pakkokat, de ezekből a transferlisten most van vagy 4-4. -
sz_abika
addikt
Hát gyerekek, én nem tudom milyen pack weightről beszéltek, de hogy 4 megapackot farmoltam ki SBCkből és 82es Pacheco duplicate lett a legjobb az biztos.
De nem baj, német IPről már csináltam új, szűz accountot, jöhet a Fifa 21!
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Nem olvastam végig, de Kristof nyitott mar R9et az új SBCbol?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kivi vagyok h akinek megvan, az kap e valami induló előnyt. Vagy 1000 game után insta megkapom?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sz_abika
addikt
97 + 96 + 92 = 94es Sommer

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na, ha valakinek akkor neked nincs okod panaszkodni

-
sz_abika
addikt
Kroos
Duplicate Carvajal
GinterHát ez most sem jött össze. De már uj IProl csináltam uj accountot, alig várom 2021et!
-
sz_abika
addikt
Deluxe upgrade: Kroos. Nem is rossz, de kb akkor tudtam volna beletenni csapatba, amikor kijött a lap, azóra elmászott már a chem másik irányba.
-
sz_abika
addikt
Luis Alberto (rating) és TAA aki remek, egy újabb fullback! Szerintem ha nem dobtam volna be upgradebe, akkor már lenne 11db RB/LBm.
Nandi: Azért ott egy Kimmich, nem csempült volna a szám ha látom!
-
sz_abika
addikt
82-88 upból egy ír TOTS elsőre. Nice try EA, ettől még ma nem rakom ki az ultimate Sommerem.
-
sz_abika
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Jogos a felvetés kollega, de Yashinra nincs pénzem már. Alisson a leggyorsabb kapus, ő meg is van, de a chem miatt annyit bukik a csapat hogy speed penaltyt kapnának. Ezért került be Kaka is, leggyorsabb ikonom. Még chem ügyileg Oshimen&Simon duo jöhetne, de nem akarom minden feles pénzem beleölni perpill.
-
sz_abika
addikt
Na hogyha nem jön össze csütörtökre semmi pick, akkor ez lesz a csapat. Úgysem kell más ebbe a játékba, még ingame felállást nem tudom, de mindegyis. Drop back 1 és csak kontrázom. Irány az Elite 1!
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem is ez bosszant, de a nagyokosok azt mondják, hogy a kopott PS4 gomba rugója miatt van ez a legtöbbeknél. Egy új kontroller, meg a drága 50ezres ""pro"" kontrollerekkel ez nem probléma.
-
sz_abika
addikt
14-6nál én megálltam, magamban, gondoltam a szokásos kövi meccses win or lose szempontjából megyek tovább. Kikaptam, ok, akkor elajándékozom a meccseim, de nincs bronz csapatom, az SBre szánt nem használt arcokkal lépkedtem be meccsekre. Ennek az lett a vége, hogy 2 bronz csapatot is kaptam, így ott éltem a győzelmekkel. Az utolsó meccsre így 16 winnel álltam neki, visszaváltottam nagycsapatra, amit simán 2-0ra nyertem volna, de mivel Alisson van a kapuban, ezért 2-2 lett, majd hosszabbításban nyertem, így meglett a 17. Hehe.
-
sz_abika
addikt
Valaki nem látott akciós PS4 kontrollert hétvégén?

-
sz_abika
addikt
3-0s félidő utan, ellenfel 0/0 kapura lövésekkel...
3-5re kaptam ki, amit kapura lőtt az Alissonrol NYILEGYENESEN odapattant 75.perctol fogva Josef Martinez elé, aki csak az 5ösön belülrol lőtt 4 gólt. Vicc.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Paulinho 8chemen shadowwal megeszi reggelire. És cserébe az összes kipattano szögletet rakurhatod kapasbol vele, el fogja talalni a kaput.
Mertens: vicces, de en a gyors behemotokat jobban szeretem előre, ezaz R1 dribbling nem az en műfajom, 4222ben ugyanugy eltunik mint a Gomezem. 90es stamina nem bir 2 meccset. Kíváncsi lennék elől mit tud, de amíg meccsenkent vagy Teixeira v Hulk lő egy triplát, addig nem bántom a csapat egyensulyt.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amíg Paulinho a kispadon van, nem segit neked senki.
-
sz_abika
addikt
Mertenses csomagokbol 80as andreGomes a legnagyobb ratinges lap. Fuuu milyen mészárlás van ma itt szerver oldalrol
-
sz_abika
addikt
Csak elokerult Futmas Jesus az EA szekrények bol

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De minek is ezek a lapok? Tots Gomez majd TOTS Rafa ellenében gold Malcuit 6/6ot szerelt ellenem. Akkor hova a faszba fejlesszek?
-
sz_abika
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ja igen, ő is ott lapul valahol, Gomez helyén előző WLben elrohangált csereként, de csatárnak még Squadbattlesben sem beszámítható.
Olyan csatár kéne mint TOTS Müller: ha kapu felé néz és rálövöm az gól, csak míg oda bemanőverezek a '62es csuklós Ikarus 180nal, addigra már a kontrát értékesíti a túloldalon valami gyapotszedővel az ellenfél

-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ezt amúgy én adom - jobb lapokat (nem untrade!) dobálsz be SBCbe, annál jobbat kapsz vissza.
Más. 400k van egy cserecsatárra, Hulk ha elfárad issue van. Gondoltam megveszem a TOTS lapját, erre kiderült hogy 3as WF van azon, a flashback 4/4.... Ki legyen? Ez a Márton József venezuelai drogbáró lapra megéri költeni?
Mostaniak: Gold Mbappe, TOTS-Fuenzalida, -Elkeson, -Müller, HL Orsic. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt az EA bérencet mint te, bexarás!
-
sz_abika
addikt
Aki esetleg csomagozna...a nonrares csapatok gyakorlatilag discard áron kirakhatóak, jellemzően ilyen 72-77 ratinges csapatok ezek. Nem adnak gigabaszó csomagokat (bár melyik SBC igen) de ennyiért megérhetik. Legutóbb a Newcastle hozott szépet, volt vagy 6k a csapat a semmiből egy rare gold packért amiben egy VADÁSZ lapult.

Nandinagy
Salaht pickeltem aki akkor 2 millióba ment 3* weakel
Még Aouarhoz szólva...első gólja egy 16os vonalról megeresztett külsős bomba volt. Nem is emlékeztem hogy van outside foot traitje, így azért egészen más ez a 3WF
-
sz_abika
addikt
Sok szemétből kiraktam a garantáltakat. FRA: belekerült 92es TOTS, kidobott egy 90es Slimanit. MLS: bekerült 90es Slimani, kijött egy 89es kolumbiai RB. Jöhetne még pár ilyen granatált csomag, hogy a 92es lapomból csinálhassak jelentős pénz is időráfordítással 82est!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyvolt hogy két utazás között lesz időm beugrani egy Rivals winre, de most úgy fest hogy péntek 7re esélytelen hazaérnem. Fák.
hogy lehet 81es Cragnokkal és 82es Ruben Nevesekkel tölteni a pakkokat, de ezekből a transferlisten most van vagy 4-4.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)