Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
TI milyen hiperszuper trade technikákkal készültök az early accessre?
-
K.J
senior tag
válasz
nagydavid989
üzenetére
VGA drivert frissítetted?
@Zimmi
-
Zimmi91
addikt
válasz
nagydavid989
üzenetére
Tedd fel a legújabb drivert a vgahoz
-
marcess
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Elvileg csütörtökön jön ki igen, viszont terjednek olyan pletykák miszerint a trial és a web app is hamarabb jön ki egy nappal, mint ahogy hirdetve van (egyébként a web app tavaly is 1 nappal hamarabb jött), hogy eloszlassák a tömeget ne mindenki hirtelen törjön rá. Katalógus megszűnt, viszont egy aránylag bő objective lista lesz vagy valami hasonló, amiben benne lesznek a coin boostok, loan playerek stb. [link] itt van egy videó, ez mutatja hogyan fog indulni.
A csapatról annyit, hogy a támadó négyesed az első héten minimum 100k, Akanji, Mendy, Siss. szintén minimum 50 szóval ezzel szerintem megközelíted a 200k-s határt, hogy ez sok-e azt döntsd el te. -
freddyadu
senior tag
Na sziasztok!
Akkor csütörtökön lehet tölteni EA Accessel a játékot.
Jól emlékszem, hogy SBvel érdemes kezdeni és párhuzamosan az appban SBCzni és kereskedni?A katalógus akkor megszűnt?
Helyette mi lesz? Ha van valami jó videó erről, szívesen megnézem és akkor nem kell aolyan sokat írni róla.Ebben a csapatban gondolkozom így első körben, ha van javaslatotok, akkor szívesen veszem:

Köszönöm előre is. -
akooos
veterán
válasz
Toguro San
üzenetére
Az a Süle lap elég jó lett amúgy
-
IzI
senior tag
Azóta nekem is meg van.Amikor kérdeztem,akkor nem volt bekapcsolva a telefonom,így nem is tudhattam róla😄Ahogy bekapcsoltam jelzett is,már tegnap este 10 környékén megtörtént a levonás😁
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Toguro San
üzenetére
Na ezek mind rohadt drágák lesznek.
-
IzI
senior tag
Van itt olyan aki xbox store-ból rendelte meg a játékot még augusztus előtt ,ha igen akkor le is vonták összeget vagy függöben van ?
-
MdewC
nagyúr
Mertens 2 gól
Benzema 2 gól
Son 2 gól
Neymar 1 olló ami winner
Mane 2 gól
Reus 2 gól -
eM'82
addikt
A legelején (induláskor) is lesznek promo pack-ok, vagy arra várni kell? Premium Gold Pack lutri, hogy hány embert rejt, így arra nem pazarolnék Fut pontokat.
Nekem is bundes a terv, Gulácsival az élen
. -
Readonly2
tag
Futbint átnyálazva nekem eléggé úgy tűnik bundesliga csapattal kellene elkezdeni. Igaz Reus kivételével igazán kimagasló játékos nincs, viszont az elit utáni vonal elég tömör és van választék . A többi ligából azért lényegesen nehezebb összerakni egy jó csapatot ami nem tartalmaz játékost a legfelső polcról .
-
Zimmi91
addikt
Srácok, hétfőn jön a PS4em, ha full új accountot csinálok és megveszem az EA accest akkor majd ugye tudom nyomni a 10 óra trialt. De a webappot tudom majd használni? Olvastam, hogy csak annak lesz piac akinek megvolt a 19 is, ez igaz?! Segítsetek ki így szűz ps4eskent 😅
-
Kristof_94
nagyúr
Fura ez az origin, szeptember 19-t ír a premier access megjelenésre, miközben 18 kellene legyen.

-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
False 9....az EA nagy húzó csapta most a Pool és ők így játszanak. Demóban tesztelgettem sok felállást (nyilván a demó nem mérvadó!!!) és a false 9 nekem brutálisan bejött.
Ez a kombó, hogy középen egy tipikus false 9 csatár áll, aki zseniálisan passzol és a két szélen két marha gyors és jó befejező van nagyon működött. A kiugratások egész jónak tűnnek így elsőre.....
....de hát a teljes játéknak köze nem lesz a demóhoz, szóval marad annyi, hogy a húzó csapat felállását csinálhatták a legjobbra (!?).
Szerk.:
Pont emiatt én is remélem, hogy Pukki olcsó lesz, mert egész jó kezdő megoldás lenne false 9 szerepkörre. A statjai alapján jól passzol és a tempója se rossz. Egy maestro lappal akár tökéletes is lehet, amíg nincs pénz Firminora. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát amit a legjobban szeretsz. Én vagy 4-2-3-1 vagy 4-3-2-1
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én olyan tavalyi Lucas körüli áron várom. Többet nem is érne.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
4231 mint tavaly, vagy 41212.
-
Fifaisshit
őstag
Nem igy volt

Ugye tavaly sem akartam megvenni , ugy voltam ha osszejon eleg coin tradelasesbol megveszem de lelottek az appot

Igy kenytelen voltam megvenni ........Aki letolti annak elesedni fog az early acces igen es miutan lejar azok ugyanugy tudnak jatszani a megjelenes napjan akik megvettek ......
-
toxicjew
addikt
Amúgy nagyon gáz, hogy alapból ilyen fosul megy dx12vel, viszont ha belenyúlsz a fifasetup.ini fájlba, és átírod dx11re, tökélletesen működik
Azért remélem a teljjes játékban már nem kell majd így "meghackelni".KJ: a trial alatt elért dolgok megmaradnak. igen.
-
K.J
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
@Digestive: Legjobb!!!
Más:
Előrendeltem a standard verziót lemezes formában. Van 1 havi access-em, ha leszedem onnan a játékot és nyomom a trialt, akkor ugyanaz a helyzet ebben az esetben is, hogy ha megérkezik a korong, akkor megmaradnak az addig elért eredményeim a profilban? -
Gaborz1
senior tag
CDKeys-től előrendelte valaki a játékot?
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, de még mindig 10 óra

-
Jinxb1rd
addikt
Most néztem meg, tavaly október végén már 40%-kal olcsóbban meg lehetett venni a Fifát, halloweenkor. Szal máűr lehet msot előfizetek premiumra, addig legalább mehetne battlefield, mert két hónapot így is úgy is ki kell fizessek (vagy másfél hétig nem játszok de az milyen már?
) -
LendvaiFeri1
veterán
Holnap veszek basic, 4 eurós accest. Csütörtökön már lehet tölteni, és játszani 8 órát?

-
A guru
addikt
Xboxos kollégákat kérdezném, hogyha letöltöd a játékot a 10 órás trialhoz, akkor ugye nem kell a store-ból előrendelt végleges változatot újból letölteni, hanem csak simán megy tovább a már trialhoz letöltött verzió 24. vagy 27.-től attól függően melyik verziót választottad?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mekkora finn(g) lap.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát a tavalyi 86-os kártyája azért egy picit szimpibb volt, de na...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toxicjew
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tetszik a design

-
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Minden PL csapatba kötelező, mint tavaly Lucas
76 phy kicsit kevésnek tűnik, de egész használhatónak néz ki ez a lap az első hónapban 
-
jbalint18
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát hogyha jó a pack Luck-od meg sokat játszol akkor oda de én max napi 1,5 órát játszok vele de akkor is már kifolyik az agyam . Hozzáteszem Nekem is 4 icon volt az utolsó team-embe 19-ben .
-
Töff_PLS
tag
Van valami jó trade taktika a játék elejére?
-
akooos
veterán
Igen, az!
Ha emlékeim nem csalnak, a 19-ben nem volt ilyen kikötés és volt aki decemberig tolta a játék megvásárlása nélkül
Valószínűleg black friday környékén, karácsony előtt én is meg fogom venni, de addig jó lenne tradelni
De így le fogok maradni egy jó pár eventről és nem akarom megvenni amíg nincs konzolom
Na mindegy, akkor 2 hét alatt csinálok kétmilliárd coint
-
Aguinaga
őstag
Nekem most már a FiFa19 companion app se megy...
-
toxicjew
addikt
September 13, 2019 – FUT 19 Web App goes offline.
September 18, 2019 GMT – FUT 20 Web App comes online. If you’re a returning FUT 19 player with an account in good standing, this is when you can start using the Transfer Market.
September 19, 2019 GMT – FUT 20 Companion App launches.
Early access to the Web and Companion Transfer Market ends at 11:59 p.m. GMT on October 10. After that, you’ll need to log in to FUT 20* on your PC, PlayStation 4, or Xbox One at least once to continue using both apps.
You must have created a FUT Club in FIFA 19 and logged in to FUT 19 on your platform before August 1, 2019, to be eligible for early access to the FUT 20 Web and Companion apps.
-
marcess
senior tag
Csak én vagyok ennyire béna, vagy tényleg nincs benne a játékban Ribery? Kíváncsi lettem volna, hogy "alázta" meg az EA de sem futhead, se futbin, se futwiz oldalon nincs fent.
-
Toguro San
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor meg is van kit veszek meg az Arsenal karrierembe Laca-Auba-Pepe mögé irányítani!

-
Jinxb1rd
addikt
Arra már valaki rájött, hogy a packnyitásnál az animációban mi sejteti hogy mi lesz benne, walkout, ikon vagy más?
-
Kristof_94
nagyúr
Szoboszlai a 20. legmagasabb potenciállal rendelkező fiatal játékos a karrier módban!

-
marcess
senior tag
Ez is egy opció, viszont nekem fifák között a váltás elég nehézkes szokott lenni, valamint a jobb játékosok is draftoznak az úgy még nehezebb. Tavaly single player draftoztam ami azt jelentette, hogy a 300-as beugróért nem 2 hanem 3, 7,5ks packot kaptam (egy 7,5 meg egy 15ks de gyakorlatilag ugyan az) Magyarul single player drafttal 1,5 szeres pack mennyiséget lehet kivenni, viszont az 15-16 óra nettó idő, amit csináltam már az early-ben is, viszont idén az sb-t néztem ki, főleg úgy, hogy egyben le lehet tolni az egészet, amiért még a játék előtt is plusz packokat ad.
Meglátjuk, várom már, az első másfél hónap mindig a legjobb. -
marcess
senior tag
Csináltam egy kis tesztet. Tervezek venni 4600 fifa pontot, és gondoltam megnézem a 19 végén 30*7,5k pack mit ad csak kíváncsiságból. Eléggé brutálisan nem adott semmit, egy 83-as Oscar és egy 83-as Aduriz volt a plafon. Próbáltam nézegetni, hogy a játék elején ki menne, legyen pace, vagy nagy liga de semmi. Fogyóeszközök nélkül szerintem kb 50k coint nem nyitottam volna ami maradjunk annyiban elég siralmas. Valószínűleg ez nem tántorít el, de mindenesetre az elvárásokkal a földön kell maradni. (Ami amúgy sem volt sok, 1 wo-ot szerettem volna a 30 packból)
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor ez egy day 1 Ronaldo lesz úgy érzem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Cyberpunk 2077
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crimson Desert
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Azért remélem a teljjes játékban már nem kell majd így "meghackelni".