- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
sztem a div 8 meg a játék tudás két külön dolog (keresztfiam is kb ugyanugy játszik mint én nekem 472 ps4en neki 906 lett a pontja xone-n... érdekes.. ), az 5 meccsből az összes full hendi volt, mintha nálam 11 autista rohangált volna a pályán, 2 egymást követő passzom nem volt, értelmes kapuralöves sem, illetve semmi sem
lehet mert 1-2 bronz meg silver is volt az amugy is vegyes csapatomba mivel, 66lehetett a chemistrym, meg szedett vedett csaapat és kb olyanokat kaptam ellenem h legkisebb játékos is 84es ratinggal rendelkezett.. ilyenek meg h lewa meg kane bárhonnan lő gól... az 5. meccsen engem segitett a hendi ugyanis sikerült megnyernem 3-3-ra, és ugyanugy azt veszem észre h teljesen mindegy mit csinálok mert nem én játszom hanem a hendi egyértelműen
továbbá ja, squad battlest tolom, meg néha rivalsozok, esetleg milyen játékmodok vanank még amit érdemes lehetne?
amugy az a több mint 3 win/ draft kemény
nem csoda h jo rewardokat kaptál, én ha már a az első meccset megnyerem akkor kiugrok a bőrömből
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest