Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mkbla

senior tag

válasz A guru #1918 üzenetére

sztem a div 8 meg a játék tudás két külön dolog (keresztfiam is kb ugyanugy játszik mint én nekem 472 ps4en neki 906 lett a pontja xone-n... érdekes.. ), az 5 meccsből az összes full hendi volt, mintha nálam 11 autista rohangált volna a pályán, 2 egymást követő passzom nem volt, értelmes kapuralöves sem, illetve semmi sem :D lehet mert 1-2 bronz meg silver is volt az amugy is vegyes csapatomba mivel, 66lehetett a chemistrym, meg szedett vedett csaapat és kb olyanokat kaptam ellenem h legkisebb játékos is 84es ratinggal rendelkezett.. ilyenek meg h lewa meg kane bárhonnan lő gól... az 5. meccsen engem segitett a hendi ugyanis sikerült megnyernem 3-3-ra, és ugyanugy azt veszem észre h teljesen mindegy mit csinálok mert nem én játszom hanem a hendi egyértelműen :D :D :D

továbbá ja, squad battlest tolom, meg néha rivalsozok, esetleg milyen játékmodok vanank még amit érdemes lehetne?

amugy az a több mint 3 win/ draft kemény :D nem csoda h jo rewardokat kaptál, én ha már a az első meccset megnyerem akkor kiugrok a bőrömből :C

Új hozzászólás Aktív témák