Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is hagytam a fenébe
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem meg valami argentín ligás 94-est adott.
7ig még gyors visszaforgatom. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is csináltam kettőt companionból: előbb egy belga ligás David vagy ki a tök, aztán őt felhasználva egy Aubameyang. Kár hogy PL csatárokkal teli a padlás (Vardy, Kane, Werner, Richarlison, Auba, Martial), de egy Mbappé miatt visszatértem volna pár meccsre
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert a wc-s jóskánál voltam a bézbózütő miatt
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mikor lesz 21 Topik Kristóf?
2 hét és indul a játék. Sőt, neked pont 8 nap múlva. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy semmi nem értem összeségében 5 Abdelhamiddal,6 Kamarával meg 5 Rajkoviccal. Még csak sbc foddernek sem tudtam őket megtartani mert nem lehet több a klubban.
Egyébként ez a duplicates dolog is értelmetlen. Oké, hogy 100 darab ne legyen minden játékosból 1 klubban de 5-10 miért lenne probléma...A 21-ben biztos, hogy minden ilyen upgrade sbc-t messziről kerülni fogok. Oké, hogy a PL-be beleöltem 600k-t és jött egy Söyüncü,Mane,Henderson trió ami hibátlan de ha azt nézem TOTY meg TOTS alatt mennyi pénzt szedhettem volna össze ebből mikor direkt előre bevásároltam és 3x-es áron eladhattam volna őket amiből olyan TOTY vagy TOTS lapot vettem volna amilyet nem szégyellek kicsit más a dolog..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt hittem mekkora király lesz Sanchez de semmivel nem volt jobb mint Modric szóval Kroos lett belőle..
Hogy lesz Cr7-ből Kroos
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már gyűlölöm a verrattit. Megcsináltam múlt héten a Buffont, beletettem a Szczesny-t. Utána csináltam egy 94+-t, jött a verratti. Beletettem ezt a karonülőt, erre jött szczesny. Öröm és boldogság.
Közben jött egy Suarez is, de minek. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csütörtökön összekalapálok még egyet bár "reward" gyenge lesz de mindegy
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
1. Verziód? 2007 óta szinte minden kiadással toltam, remek játék. Annyira amúgy nem bonyolult, csak elsőre tűnhet annak. Ha raerzel durván beszippant. Fifa karrier mód meg

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hiba
en sok verziojaval jatszottam, utoljara talan a 18al, tobb szezont is letoltam, valamelyik korabbi kiadasnal volt hogy kb 2027 2028 korul jartam mar
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Honnan lehet.leszedni ingyen?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amint megláttam Zakaria lapját én elgondolkoztam kezdésnek egy bundás csapaton is. Nem tudom mit eszik az a gyerek, hogy ilyen lapot kapott
Pedig ugye ha jól rémlik ő TOTS lapot sem kapott idén. Sőt a shapeshifter lapján kívül ami nálam az idei év legjobb védő lapja volt még csak speckó lapra sem emlékszem
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kösz Kristóf..
Pedig Newcastle szurkolóként némi együttérzést vártam tőled.
Na mindegy 
Olvastam olyat, hogy vagy ma de legkésőbb jövőhéten megtudjuk a friss ikonok skill meg weakjét
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap nekem is Rashford, Idrissi és Aouar
szal lehet visszavettek PC-n mindent is
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Itt se jobb a helyzet.
Előbb dupla De Vrij, most Rashford. 95nél nagyobbat még nem dobott ez a 94+-os. Ráadásul szeptemberben közepe van. Mit sajnálják, nem értem. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én hétfőn 30 felett csináltam meg és a legjobb egy Suarez volt meg egy Haaland a többi mind 94es volt
Meg a legvégén csináltam egy Momentset abból meg a japán zseni jött, azzal a lendülettel le is töröltem a játékot
Fifa 21 web app mikortól elérhető? Ki hogyan kezdi majd el a lapok gyűjtését?! Amikor megkaptunk fifa 21 pakkokat embereket stb az mikortól lesz valósan elérhető, csak miután megjelent a játék ?!
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja azt akartam csak már kiment a fejemből a kifejezés is.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xbox-on sajnos 200-ért sem kell senkinek. Mondjuk már a játékosokat se lehet eladni, úgy ahogy eddig.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem vártam semmi különöset. Ezek szerint te sem vársz majd semmit, amikor elköltöd az összes coinod pemium gold packekre?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
az biztos. Egy Pique Onana Tadic trió..

tudom ez már oda tartozik de azért ez után a csapat után minimum érdekes lesz a gold bár tudom az lesz a normális ott.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van már új topik?
Látni akarom, kik lesznek azok, akik "úgysem veszik meg" 
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ikont
de tényleg az utóbbi hónapok után meglehetősen lehangoló mit lehet most nyitni. Mintha október lenne
(2019) -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem értem . Mbappe simán bírja ő helyén játszott
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lassan feladhato az utolsó kenet a topicnak is.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
A játék öröméért esetleg?

Edgar : alapvetően igazad van mindenben amit írni szoktál.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gomez nem rossz, nekem mellé kéne VVD.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyik meccsen nekem sem szamolta. 3 finesset lottem Vardyval. A finesset szamolta, a masik kuldit nem. Ahol golt kell loni PL tamadoval es nyerni kell. Mindegyik megvolt, megsem szamolta. Mondjuk a csavo felidobe kilepett, de az semmit nem kellene, hogy befolyasoljon.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerencsére előtted irt dkaro. Igy azért elgondolkoztam
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat! Te használod TOTY De Ligt lapját, ha jól emlékszem. Mennyivel lenne jobb Ramos, Varane parosnál? Még csak ki se próbáltam, CR így 8 chem amit nem érezni.
Az a gond cb és cdm, cm terén nagy a választék. Salah meg bent ragadt rw poszton meg nem esik egy TOTY Messi
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát van aki tud nyitni. Gratulálok.
Én állandóan csak vedoket meg kapusokat kapok. -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha kilép x-nél akkor te wint kapsz? Vagy nem számít lejátszott mecsnek?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
De jobb mint mondjuk tots Yedder?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dalglisht milyen poszton jatszatod?! Annyi jó játékosom van, nehéz kiválasztani ki játszon és hol 😀
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyan arra várunk. Mibe fogadunk hogy Woody fogja kinyitni?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég fasza kis sbc, most csináltam párat, 1 kivételével mindben volt Tots lap
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most akartam kirakni KDB lapját... lejárt
Csináltam Moments ikont Van Basten... -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én azért csináltam hátha angol cb jön de még azt se képes adni
Mivel a kdb sbct kiraktam így biztos voltam benne h én is ki fogom nyitni, így is lett -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont csináltam egy 82+ hát 84-es volt a legjobb
de egyik packbol esett Odegaard. Egy ikont összeraktam holnap reggel gyerekekkel kinyitom aztán vége nekem is -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hakimihez képest milyen lehet ez a Menuer gyerek? Pont jó lenne helyette..
Fodder.. Mondjuk olcsó
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem csak a 18-ban
Idén 2 olyan középpályás volt akire nem tudtam rosszat mondani. Tots Renato Sanches meg TOTS Milinkovic-Savic. Mind a 2 4/4. Egymás mellett fergetegesek voltak
Gullit-Vieirán,TOTS KDB,TOTY Kanten kivül minden kp-t próbáltam és ők voltak a legkiemelkedőbbek. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én csináltam 3 ilyen 82 sbct és mindegyikbe volt legalább 2 TOTS, akkor nekem szerencsém volt
Lehet kéne csinálom egy Moments Icont
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
sztem ne
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
igen azt olvastam én is hogy Zidanet is meg kell tanulni nekem a múltkor nagyon tetszett már a loan pedig nyilván nem tanultam meg, de egy tank az
emberkártya -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja. Cannavarot próbálgattam loan meg anno prime ikonból őt is nyitottam. A prime sztem gyenge volt. Maldini még mindig elpötyög de jó lenne vki jobb (Ramos)
De tényleg ezt a moments pakkot már csak a fun kedvéért csinálom. Mi klubból keressük az jópofa játék (kivéve Giggs aki az első volt Wales) ahogy haladunk visszafelé a top 10 nemzethez.
De ez a nyitás is maga a nyitás miatt jó mármint a tudat hogy nyitsz valami igazán nagyot. Persze javíthat a játékon is, bár már elég kevés olyan ikon van. nyilván egy Gullit meg Zidane talán emelné a középpályát, vagy Cruyff meg Eusebio, de sanszos hogy nagy előrelépést már egyik se jelentene érdemben, tehát nem lennék gold 1 vagy div 3..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
faxa
Giggs ide is kificcent a múltkor
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor én nem csinálok, mert Shearert nyitom ki
Mennyi coin kell a VVDhez? -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig esku mar szeretnem, hogy kinyisd azt a kurva VVD-t
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erről jut eszembe: TOTS Ramos vagy TOTY De Ligt vagy FB Van Dijk: a háromból melyik kettő a best?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem ahhoz képest, hogy nincs SerieA csapatom, van egy TOTS Theo Hernandez, TOTS Smalling, TOTS De Vrij, TOTY De Ligt védősorom, egy TOTS Handanovic-csal, meg a sallang a többi csapatrészen: SH Ibra, SH Kessie, TOTS Nainggolan, SH Ribery...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Codozik mindig, szoktam látni barátlistán

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja.most.neztem..csak olvasni kene megtanulnom😂😂
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi ert veget?
A beta?
Eddig lehetett nyomni? -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég jó SBC amúgy. Egyet megcsinálsz, onnantól szinte ingyen tudod ismételni.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sztem még abból is 82est nyitok
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
94+, akkor jöhet a legmagasabb ratingű kapus

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnálom. Xarabb lett volna az utolsó meccsen kikapni 22-nel. De ez a legrosszabb amikor kicsin múlik. Gyk szerencsére lejatszotta 3 win összejott szóval 17
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezek szerint bevált a taktikája, hogy ezzel sokkol téged

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ebbe még egy elite 3 is becsúszhat
na én odaadtam a gyereknek a maradékot, 8-ból 2-t tudott nyerni, de az utolsó kettőt meghagyta nekem
Szóval még matematikai esélyem van a gold 2-re. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kicsit egyébként placebo ez is. Volt már, hogy pénteken 9-0-ban hagytam abba és vasárnap szenvedtem meg fordítva is. Az ellenfelek ugyanúgy randomok szóval bárkit kaphatsz
Alapvetően egyébként én sem játszok sose sokat pénteken de ilyen 5-7 meccs azért megvan.
Nálam a szombat szokott kimaradni. Nem tudom miért de nem érzem a játékot az nap. Napközben 1-2 meccs meg este 3-4 de inkább vasárnap délután/estére marad a meccsek 60-70%-a
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha így kitolnák a wl-t én tuti nem squad battleznék meg rivalsoznék. Szerintem pont ezért nincs így széthúzva. Napi 10 meccs sem sok ha azt nézed. Főleg, hogy mindig van közte RQ itt is ott is.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem már az is jó lenne, ha péntek estétől hétfő estig lehetne, nem pedig péntek reggeltől hétfő reggelig.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
FUT 21 Pre-Season shutdown. Nem csak játékosokat gyűjthetsz jóval előbb, hanem szerverproblémákat is.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még most se jó. Remélem 1 nappal kitolják a WL-t.
-
QV222
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hali,
Kristof te nagy WL player vagy, ha most regisztrálok a jövő-hétvégi WL-re akkor, addig még tudom változtatni a csapat össze állítást, mármint a Clubból cserélgethetek játékosokat, vagy megjegyzi a regisztrációkor levő játékosokat és csak azokkal lehet WL meccset játszani?
Vagy a WL alatt naponta lehet cserélgetni a játékos össze állítást?
Ezt egyik leírásban sem találtam konkrétan, azt írja, regisztrálni kell 11 játékossal és a cserékkel, ennyi. Lehet, hogy csak bennem merült fel ez a kérdés? -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Senki nem nézi le a PC-s játékosokat, a többiről meg tudjuk hogy nem igaz, elismerem a teljesítményed és az eredményeid, de a PC-s átlag sehol nincs a konzolos átlagtól. Itt most ne azt nézd hogy sokan vannak konzolon kezdők, amatőrök (a sok játékos miatt ez is igaz), hanem azt hogy mondjuk a div1-4 mezőnye milyen valamelyik konzolon és milyen PC-n. A WL-ben meg az elején mindenki könnyű ellenfeleket kap, de utána konzolon jönnek az igazán nagy halak, erős ellenfelek, míg PC-n azért utána is könnyedén ki lehet fogni könnyebb ellenfeleket. Vegyél már végre konzolt Kristóf, mondjuk ha kijön a next gen és meglátod milyen.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen csak a wl nem a szar játékosokat dobálja, az első 10 meccsen talán. De ha te gold1 vagy akkor minden platformon hozol egy 8-2,9-1,10-0-t az első 10 meccsen.
Utána jönnek az elit játékosok meg a profik.
Csak míg mondjuk psen van mondjuk arányában nézve 100.000 elit játékos addig pc-n van 5000. Ez nyilván fals szám csak érzkéltetésképp írtam. Ugye ez világszinten. Ebből a te szervereden van mondjuk 30.000 elit PS4en míg pc-n 1300.Profik pc-n kilőve ugye.
Ebből vond le azt aki fenn sincs meg akivel nem egyszerre indítasz meccset.Akkor melyik platformon fogsz erősebb játékosok ellen játszani?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj az érveléseddel, hogy akikről te beszélsz azok div9-10-ben vitézkednek. Div1-4 között meg ott vannak a jobbak. Pc-n div1-ben profi ellen sosem fogsz játszani konzolon meg elég nagy eséllyel
Egyébként én is játszottam már olyan haverom ellen aki pc-n elit volt párszor tavaly. 5-ből 4-szer megvertem. Pedig psen még elit közelébe se voltam csak pár G1 -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát azért E3-as haveromat az én G2-es szintemmel simán vertem. Ő PC én PS.
Másrészt én toltam évekig PC-n, szóval van összehasonlítási alapom, és a PS mezőny nehezebb. De persze ezzel nem akarom senki érdemeit elvitatni, csak a véleményem osztom meg.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
jó csak vicceltem nyilvánÉn amúgy se nézek le senkit mint kiegett középkorosztály
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
szép a 10-el pcn már top100 vagy nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja azt nem tudtam. Hát akkor lehet beprobalok még egy ikon pakkot de annyira nem adja
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs semmi leak?
[link] 5 óraja van fenn a videó a sarokban a kód 5 89+ player
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Moments tuti jó lehet én vhogy a primet kicsit gyengének érzem igaz csere..
Kifarmoltam loan Gullitot hát kíváncsi vagyok wlben hozzá tesz-e vmit
Még nem tudtam ravenni magam de ma legalább az első 5 meccset kiszenvedem. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na szép! Gratula. Neked mindig malacod van.
Lehet kukoricát kellene szórnom a lakásba. -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyenlőre így tudom beépíteni, de 10 meccs után jobb lesz a rating a két Mancity játékosomnál. Griezman-is 8-ason lesz majd ha átrakom CM-be egy Pos Change-el. Neymart pedig majd lecserélem Martial 92-es LW lapjára. Jobb ötletem nincs.
De lehet meghagyom így, mert a Ney-t annyira jó használni. Free Roam-ot rakok rá és olyan helyzetekbe hozza magát, hogy csak ámulok. Sok meccsemet döntötte már el.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
tegnap én is ezért léptem ki többször, hátul húzogat passzolgat friendliesben augusztusban (tudom miafaxnak játszok én is olyat) meg full loan csapat, kapusa saját (ezüst Huth) Best RB poszton... Nincs ellenemre a loan kártya én is szoktam használni wl-ben is de azért na...
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt hittem tudok posztolni neked egy képet...
Toty, holland zászló, cb és csalódás
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehető legrosszabb? Az én prime Sheareremnek lenne 1-2 szava hozzád
Még szerencse, hogy január körül nyitottam egy prime Roberto Carlost, akkor még 1.2be el lehetett adni 
Mrguba: 2-3 patch ugyanúgy szét fogja baszni a játékot, mint idén és tavaly, illúzióink ne legyenek + hamar kifüggik az emberek, hogy mi a meta és mindenki azt fogja nyomni.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább lesz mibe beletenni sh comant.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mármint a semmi?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja hallottam azt is
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem ps-en eddig saját térfélen mindenhol működött.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem kell nyerni csak lejátszani

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mostanában fejezem be (ott kellett hagynom) de egy kínszenvedés volt a meccsek nagy része pedig a cserékkel kb a fő csapatom.. Mondjuk már csak foddert várok amúgy is ezekből..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én még egyet csinalok. Nem mintha számítana bármit is.
Mondjuk azért elég fax ez a feladat. Sztem sokan vagyunk aránylag faxa kezdovel de üres klubbal aztán megint itt szerencsétlenkedek egy szedett vedett bandával
Ok nem kell nyerni de idő...Bár továbbra sincs kedvem jatszani wlt.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nem volt ingerenciam wlezni. Martialt vettem ki legalább van egy nem 80-as pl játékos
. Wl majd holnap délután és éjszaka meg vasárnap.
Bár arra is gondoltam hogy sbzni kellene mert az icon sbcbe csak 90+lapom van semmi töltőanyag
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kösz, vszinű csak csere lesz, mert nem jobb, mint Summer Heat Vidal vagy FB Modric
A 90+ sbc Tots Tellest adta, not bad. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem az 82nél jobbat nem dobott, ez a 80as pikkes meg 2 TOTS és egy 88as Godin
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
tegnap csináltam 8 db 82-88-as ( lett egy 84-es, többi 82-es), meg két 81+ot ezekne is max 82 volt.
Bezzeg reggel a one rare csomagból meg kiugrott tots cuadrado. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nehogy a PSG nyerje...
Azt láttátok, hogy Neymar lehet eltiltást kap?
Vagy 14 nap karantént, mezcsere miatt
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
1.1 em van...kirakhatnam siman..van sok lapom is de mar szerintem felesleges...raadasul untrade...meg mit csinaljak BRUNOVAL akkor?

-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dettó, erre tartogattam ezt a sok nem használt 85+is lapot
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam ez a sor úgy néz ki, hogy 88-as Pirlo, azt beforgatva Moments Wright, azt beforgatva Moments Puyol
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor én még milyen jót nyitottam a Socratessel
Igaz most néztem, hogy Dinho is CAM a moments lapja, azért Ő kicsit jobb lett vna
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is olasz cf jött, csak Zola
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ráérek, van vagy 30 90+is lapon de 80 feletti már nem sok.ezeket azért sajnálom a 83asba
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is arra tartalékolok mióta beirtad ide. Mondjuk nekem ikon nem nagyon kell ugyh majd megy minden a 83+ba ha még se lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2 hét és indul a játék. Sőt, neked pont 8 nap múlva.
Közben jött egy Suarez is, de minek.

Meg a legvégén csináltam egy Momentset abból meg a japán zseni jött, azzal a lendülettel le is töröltem a játékot

(2019)