Új hozzászólás Aktív témák

• slengi
    csendes tag
    válasz KaksziLajos üzenetére #9636

En befejeztem. Szerintem tartok par nap pihenöt es ujra nekiugrok. Addig marad az SB. Ezt a constant pressuret ha kivennek a jatekbol(vagy szankcionalnak hogy ne fussak vegig ugyanugy a meccset 70. percig mind barmelyik taktikaval) plusz manual defending lenne nulla AI rasegitessel sok playernek görbülne le a szaja aki most annyira jonak erzi magat. En sem vagyok jo de legalabb van egy stilusom,egy jatekom amit jatszom. Nem 3 dolgot beallitok amit youtubon lelesek aztan futas ket passz es gol,vedekezesnel meg pihenhetnek az ujjaim... De ez mind meg fog maradni mert az EA-nak az a jo minnel nagyobb a jatekosbazisa hadd nyissak a pakkokat 1000el.

@Tajti: Rengeteg visszajatszast megneztem SB-ben (kivancsi lennek WL-ben is egy parra) rohadtul csal a gep.
    A löves es a passzok iranya sokszor nem oda megy ahova iranyitod. Pl. full a jobb alsoba iranyitod megfelelö szögben 100as ziccerben es mellerugja. Passz ugyanez. Ertem en hogy az eletben sem mindig sikerülnek a passzok es a lövesek de azert na... De SB-ben legalabb elvezetes jatszani. Lehet azert mert kiszamithato a gep. Nemtom mi a fene van de most nagyon nem megy online :F

Ha meg nagyobb csalast akarsz latni amit a gep lemüvel erdemes egy draftot nyomnod ellene. :)

Új hozzászólás Aktív témák