- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokipuding8
tag
Mivel már csak ma tudtam volna játszani a héten, próbálgattam. Egyszer csak beengedett de szörnyen le van lassulva a menü s azon belül minden. Illetve le van tiltva bármi nemű meccsezés is és sorry az inkonvencióért. Buzik ezek. Hogy engedhet meg magának ekkora hibát és ennyiszer egy ekkora cég... Évről évre nem bírják megírni tökéletesen az algoritmusokat, oké, elfogadom, mivel a dolgozóikkal is sóherek, mint a felhasználókkal....

De hogy egy kurva szerverparkot nem bírnak üzemeltetni alá az kabaré.
Amúgy a tökéletes fifa már rég meg van csinálva, direkt nem adják ki. Így van ez a telefonnal, akkumulátorral, üzemanyaggal, geoidkutatással, E.Tvel és a nőket is rég megértjük tökéletesen (Mel Gibson biztos)
Mindezt mi leszarjuk mert fifafüggők vagyunk....Késő van gyerekek, sztem csináljunk egy kollektív fórum go to bedet. Holnap meg kinyitjuk az untrade bocsicsomagokat és happy lesz mindenki

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest