Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• p0ty
    aktív tag

a héten megint eljött az idő a WL-ben mikor engem is utolért a kamu..elég korán 5-0 kezdés után 4-3ra kikapok úgy hogy
    1.gól egyből tekerés (elvileg patchelve van)
    2.gól úgy lövi el Werner a labdát hogy előtte átmegy a támaszkodó lábán a labda
    3.gól kapás 3WF-el a hosszúba
    4.gól 2perc hosszabbítás és 47:05kor ér át a térfelemre az ellenfél a labdával és még is mehet a támadás
    és akkor jöttek még a többi hülyeség, 2 lövőcselt csináltam mind a 2x elpöckölte a labdát, utána Goretzkával levenném a labdát 5méteren belül senki sincs és beletol térddel, mikor a Goretzka kedvenc lapom lett mert akkora változást hoz a középpályán

megint nem fogok jobb helyen végezni mint gold1 ezek a hatalmas hülyeségek miatt..
    ja és ugye a TIMED a nagy újítás idén, de a játékosaim ZÖLDRE kapufát lőnek, mások timed nélkül 3WF-el tekerve egyből gólt lőnek
    nem baj hogy ha versenyt néztem csak a TIMED és a zöldek 90% bement, biztos más játékkal játszanak mert ez már kész vicc kategória
    nem vagyok mérges mert ezen már kár felidegesíteni magam, csak ha már ennyire látványosan mindenben az ellenfélnek segít akkor inkább dobjon ki a meccs első 5 percében legyen lose mondjak egy szép cifrát a játékra és menjen a kövi mert most megint elment 20 perc ezzel a csodával úgy hogy akármit csináltam semmi se volt elég míg a másik játékos meg akármit csinált gól lett belőle :D

az a baj így nehéz fentebb jutni ha korlátoz a gép..már az ősszel leírtam hogy itt valószínű az átlag játékosok mint én is le vagyunk korlátozva, ennyivel jobbak az átlag feletti játékosok/profik hogy ők ezeket még így is letudják győzni kisebb nagyobb sikerrel mert nekem ezen a meccsen kellett volna 20 helyzet hogy legyen 5 gól ebből tudtam 14et összehozni míg a profik valamint az átlag felettiek tudnak ilyenkor 30 helyzetet és kiszenvedik, az a baj a tavalyi játékban nem éreztem ekkora ellen nyomást a játékban mint az ideiben, mint mindent ebben a játékban ezt is túl tolják sokszor

Új hozzászólás Aktív témák