Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
-
majnkopf
tag
Most magamra fogok haragítani mindenkit szerintem, de feltennék egy kérdést és várom a reakciókat természetesen kulturált kereteken belül

nagyon sokatoknak "szarul esik", hogy nincs ilyen pack olyan pack ingyen, nem ingyen stb. közben pedig. a képeket meg a leírtakat nézve és olvasva szerintem nagyon kevés ember rendelkezik itt milliós összeg alatti kerettel. ennyire keresztbe tett ez, hogy nincs semmilyen pack? én azok közé tartozom akik kevés időt tudnak arra fordítani, hogy különböző oldalakat nézzenek mikor mibe érdemes befektetni vagy lecsapni és kövi héten tovább is adni rajta hogy legyen haszon, mert igen.. sokszor egy szabad fél órám sincs ha pedig vanörülök ha annyi időm van, hogy hetente annyi meccset letoljak amivel kvalifikálom magam a wl-re, szóval játszom és ennyi (de sokszor még ez sem sikerül csak 2-3 hét alatt). sokan pedig itt 1-1 várt, de elmaradt sbc-n, packen és még nem tudom min olyan kétségbeesést produkálnak, hogy kicsit fura számomra. tényleg ez a pár ingyen pack hiányzik vagy az az sbc amin jöhetne a keretbe a 26. 90+os játékos?

tényleg nem offenznek szánom csak olyan kerete van itt nagyon sok embernek, hogy én a sima gold csapatommal inkább csak kuksolok. szinte sose tudtam eljutni időhiány miatt oda, hogy 2-3 játékosnál több összejöjjön a keretemben komolyabb összegért (igaz 3-4 liga keret van kirakva mindig ha ez számít). de minden szezonban sikerült div1et nyerni. azt pedig már meg sem említem, hogy a pack nyitások is a vicc kategóriáját képezik nálam (igaz idén egy Douglas Costa elment 120ért 1,5 hónapja, de ennyi)... talán ha az elmúlt jó pár év fifait nézem egy 50ezres nyitás volt ezen kívül a legjobb bármilyen csomagból akkor nem hazudok. szóval ez is olyan szerencsefaktor hogy hihetetlen... sokszor egy egész szezont meghatározhat egy játék eleji bomba nyitás. ez szerintem inkorrektebb (ha lehet így mondani, mert azért valljuk be a fórumozók között is nagyon sokan nyitnak nagyon jó lapokat!) mint az EA részéről az, hogy most nincs ez vagy az..aki úgy gondolja és reagál erre tisztelettel várom normális keretek között. semmi komoly vitát nem akarok ezzel elindítani

-
Tajték
senior tag
Most frankón viccen kívül, valaki lenne olyan kedves és megtanítana játszani ezzel a szarral?

Úgy érzem a DR meccseken hogy nem egy játékkal játszunk! Az én játékosaim lába mellett minden labda elgurul hiába jockey stb... az övéi meg mindent befognak. Kajakra nem tudok védekezni és ez hozza magával hogy támadni sem...
7 meccs terméke ez az iromány, egy kaptafa az összes BPL, full pressing, kick-off glich!Ez eddig nem volt így igaz hogy egy ideje amióta szétpeccselték csak barátok ellen játszottam online, de rendszeresen, napi 4-5 meccs átlag, de ott híre sincs az ilyesminek, minden működik, totál más a játék. Értelmetlenül állok eskü!

Korábban nem volt ilyen gondom, de átugrottam DR-el sztem vagy 2 peccset

-
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Miert csodalkozik mindenki? Arrol a cegrol beszelunk aki evrol evre alulmulja sajat magat. Legyen szo sport, fps vagy mas jatekrol. Mar csak neha jatszom a 19-el akkor is sb. Ez egy silany ceg, silany termeke. Sbc es kereskedes jobban vonz mint az, hogy jatszak par meccset.
-
Digestive
veterán
Nem adnak választási lehetőséget...
Úgyh ma is iszok! L'chaim!

-
MdewC
nagyúr
Ez egy sima message a communitynek.
Egész évben megy a sírás, szidás, dől a fos a hivatalos fórumon, twitteren, youtubeon, lófütty lesz itt nem ajcsi pakk.

Nagyjából ezt érzem.
De lehet nincs igazam, 1 db 50K-s pakkot azért elviseltem volna.
Más fórumon is rengetegen szóvá tették, hogy nincs semmi ajcsi.
-
etaclan1984
őstag
Ez már hivatalos: ennél szarházibb banda nincs mint az EA

Fifa 17ben még napi ajándékok is voltak KARÁCSONYKOR.
18ban legalább sbc-k voltak végig.
Erre itt a 19, a rengeteg szar és végig elcseszett eventek és promok után még karácsonykor se tudják odatenni magukat amikor egy csomó új játékosuk van. Egyetlen 900ezres Reus sbc van és ennyi. Karácsonykor, amikor mindenki otthon van és játszana meg sbc-zne.
Ezek az EA-s döntéshozók tényleg rohadt messze vannak a communitytől. Az ikon set-eknél is 1.5 hónapba telt mire végre reagáltak. Eddig talán volt 3 értelmes flashback sbc és szerintem ennyi eddig a 3 hónap alatt. -
dvtkfan
senior tag
Én írtam, hogy vagy pénteken vagy szombaton fog jönni a totw sbc, mint ahogy a 10.heti totw-nál is volt...
-
Stylerr
addikt
Ez nevetséges. Nagy FUTMAS és semmi. Tavaly ilyenkor azért sokkal nagyobb content volt.
-
Tajték
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Van 100k pack 2000 pointért, mi a gond?

-
Fifaisshit
őstag
Hat nem jött totw sbc

Szokásos szarragas tulajdonképpen karácsonykor
-
Digestive
veterán
Se Daily, se Liga, se TOTW sbc... Ezek fullba tolják a geciséget!

-
kisengi1
tag
Hol van már a totw sbc? Ahogy páran javasolták befektettem 83asokba. Annyira sikerült befektetni hogy tele a transfer listem transfer targetben is teltház van illetve unassigned itemsben is 70-80an várják hogy eladjam őket. Csak közben már összegyűjtöttem kb 50 packot amit még idén szerettem volna kinyitni.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
RB-be a kiscsávót berakták kezdőbe. Hintett is gyorsan 3 gólpasszt!

-
arpo04
őstag
válasz
Tajték
üzenetére
A net kapcsolat nem kifogas EA reszerol. Mas jatekkal is jatszottam amibe efektek is vannak. 25 player egy helyen de volt 80 is. 25-30 ms vegig ja es minden gombnyomas tized masodperc alatt vegrehajtodik. Nos akkor ki is a hulye?! Nem nalad van a gond, EA nem tud normalisan megcsinalni semmit. Ezen ne mergelodj.

-
Sasa22
tag
Màsnàl is előfordul hogy ha belenyul meccs közben a player instructionsba akkor megbolondul a taktika és hiába àllitom defence-be ugyanugy a csatàrom cdm-et jàtszik és fordítva.. mintha balancen lenne?
-
Kristof_94
nagyúr
POTM Son is esélyes!
-
toxicjew
addikt
Ne felejtsük el hogy ezen a héten 2 forduló is van

-
dtrms
aktív tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Son szerintem nem. 2 gólt lőtt "csak", ami sif-hez támadóként lehet kevés, illetve az elmúlt egy hétben kapott két spec lapot (futmas + if). Pogba viszont szerintem fixen meg kéne kapja, mert középpályásként 2 gól, valószínűleg meccs embere plusz rengeteget futott és védekezett.
Spursben amúgy is inkább Walker kap a 3 gólpasszra.
-
kacsa7
őstag
válasz
Tajték
üzenetére
Alapból valami már rég nem kerek mióta szétpeccselték az egészet. Októberben játszottunk az egyik barátommal néhány meccset online egymás ellen. Már akkor sem volt jó általában online.
Egymás ellen viszont döbbenet gyors és reszponzív volt a játék. Nehéz volt követni, mi történik. Tegnap játszottunk megint. Ugyanabban a játékmódban. Köze nem volt a 2-nek egymáshoz. Sokkal lassabb volt a játékmenet és mindkettőnknél késett. Októberben és most is hibátlan volt mindkettőnk nete. Sávszélesség és ping is rendben volt. Új eszköz nem került be egyikőnkhöz sem, tehát az égvilágon semmi nem változott, mégis most kb. a játszhatatlan kategória volt ahhoz képest, amilyen októberben volt. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Lala vagy Pogba johetpirosban, esetleg Ribery. Szoval valami gagyi fog jonni.

Sikerult most delutan 250div pontot osszehozni, johet a visszaeses. -
szabyka95
őstag
Pogba, son sif?
-
Tajték
senior tag
válasz
majnkopf
üzenetére
Fasza netem van, semmi gond nincs vele... kábellel jön és semmi más nincs rácsatlakoztatva
Persze, hogy nem akkor ki a szomszéd?

Az egész világ az internetből áll, ha ebben a korban nem tudják ezt megoldani akkor soha....
Ez így akkor is nonszensz hogy jó nettel nem lehet játszani rendesen, csak akkor ha jó napot fogok ki

-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos ez ilyen.
-
Tajték
senior tag
Delay, delay, késés, akadozás, irányíthatatlanság ennyit tud az online semmi többet.
Csak azt mondja meg valaki hogy hogyan lehetséges az hogy én teljesen lemaradok mindenről, emberváltás, cselek, mindent késve csinál totál mintha utánfutó lennék a meccsen, de az ellenfél úgy játszik minha neki semmi ilyensmi nem lenne jelen

-
dejvid8
őstag
8 lapom van, inkább kiveszem Lasagna-t szupercserének, a többi meg valami kis packra jó lesz

-
kacsa7
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Sandro és Lala brutál lett méginkább...
-
dvtkfan
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ez gyenge...jobbat vártam...🤔
-
dejvid8
őstag
Emberek, a FUT SWAP-es RARE MEGA pack untradeable, vagy nem?
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
De azoknak is van értéke a klubban. Ha eladod lett volna belőlük coin.
(#16148) Fifaisshit
Én Veront választanám. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Hat itt voltal a vitánal tegnap ejjel és mondogattad te is h semmi értelme a csilli villi lapnak akkor a sima jó lesz

Nincs értelme cserélni nem jobb
Garsza :
Itt kene erősíteni a fred helyett , scholes abszolúte forintot nem erő lap
Igazából az argentinnal régóta szemezek , socrates meg a brazil mivolta miatt néztem meg és nem tűnt statok alapján rossz lapnak
Bár ha kijön ma a totw sbc a középső socratesra is lesz gempa
-
p0ty
aktív tag
az mi hogy előbb beléptem nem volt meg a heti küldiben a swap player 7 win 5nél tartott a számláló bementem egy DR meccsre kikaptam 2-1re és megkaptam

nem az a küldetés hogy nyerjek 7x úgy hogy 2őt lövök ? erre vereség és megkapom?
jó hogy megkaptam ennek örülök de ez még is mi? -
dvtkfan
senior tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Sajnos a sima lapjával nem nagyon játszottam, az UCL lapot is haszonszerzés miatt vettem még 189kért, de annyira jó a középpályán, hogy nincs szívem eladni, pedig 450ért azonnal elvinnék...Mindenhol ott van, nagyon sok labdát lefülel, egyszerűen tökéletes nekem. Ha tovább megy a Pool és kap up-ot, akkor már ikon szinten lesz szerintem...szóval ha van rá zseton érdemes megvenni.
-
kacsa7
őstag
válasz
uszid94
üzenetére
350.000 Ft-os Sony 4k TV-n próbáltuk, amiben elég jó VA panel van. Nem volt különbség. A Fifa grafikája mindig is gagyi volt, nem használja ki a gépet. Ha nem akarsz, csak Fifázni, akkor pénzkidobás a drágább konzol.
[link]
Referenciának szerintem megteszi. Oled-ek alatt és a Sony 9000-es szériáján kívül nem sok jobb képminőségű TV van a piacon jelenleg sem. -
dvtkfan
senior tag
Valaki használja még swap Lerma-t? Kiváltottam, toltam vele 10 meccset, de egyszerűen egy nagy nulla volt nálam...ugyanígy futmas Aanholt is egy kalap kaki, így jött is vissza live Telles, illetve mellé bl Felipe...valamint Lerma helyett scream Fellaini...rögtön 5 győzelem...Hazard is ismét magára talált...akivel még iszonyat elégedett vagyok, az Vardy. Külsővel olyan gólokat ver 16ról, hogy öröm nézni...tudom sablon bpl csapatom van, de ha az angol focit szeretem, és velük élvezem a játékot, akkor nem tudok mit csinálni...egyedül jobb szélre nem találok megfelelő játékost. Jelenleg Lucas van ott, de neki a staminája kuka, hamar elfárad. Mahrez-el nekem nem megy szélen...őt csereként hozom be cam-ba, ahol viszont eszméletlen. Már csak ikon erősítésen gondolkozom, de hát ahhoz még gyűjteni kell...amúgy kit ajánlanátok jobb szélre?
A scream lapok mikor fognak változni? Nem találok róla infót sehol...
-
Garsza
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Attól függ hol van nagyobb szükséges az erősítésre. De szerintem az a Socrates nem túl jó lap. Az alacsony Balance miatt. En inkab Veront választanám.
(#16132) Kristof_94
Ha nem jött packokból semmi, akkor hogy jött ki 1M ból? -
uszid94
tag
Sziasztok! Konzolvásárlás előtt állok és a kérdésem az lenne, hogy az xbox one x grafikailag szembetűnően jobb mint a playstation 4 pro-é? Nézegettem videókat playsation 4 prora sokkal több exkluzív játék van, bár én szinte csak a fifa-val játszanék onlinen. Fifa 19 ben is jobb a grafikája?
-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Blanc.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bocs most néztem hogy válasz volt

Igazából mindenki fele irányult a kérdés akik otthon vannak benne

Baby Socratest vigyem meg vagy középső Veront

-
Sasa22
tag
Liga SBC mikorra vàrható?
Màr igazàn kiadhatnàk a PL vagy BBVA-t -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat. Mennyiből lett meg? Packok adtak komolyabbat?
-
KaksziLajos
senior tag
Nainggolan sima lapjáról sokszor hallottam, hogy közel ikon szint, de nekem marhára nem adja...
CDM-ben használtam, Shadow-wal, de jött is vissza BL Allan...A portugál ligát csinálom, és Herrerát fogom kivenni. Kíváncsi leszek, in game statokban Nainggolan jobb, pedig ő csak 85-ös...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratulálok Kristóf, meg is érdemled most már csak azt kívánom hogy elvezd a játékot (vele is).
Egyébként én Cf/Cam-ban használnám, annyira jó statjai vannak oda hogy elképesztő és a való életben is ott volt a legjobb szvsz. Stamina, vision, short passing, agility, balance, strength mind adott a cam pozícióhoz. A többi statja meg álomszerű, nem is kell beszélni róla. Elé berakod a dagit és az idei játékban már nem kell venni támadót
-
jbalint18
tag
Sziasztok!
Sol Campbell sbc-t megéri megcsinálni ? (kb 500k ból ki tudom hozni a klubban lévő playerek miatt ) -
Szigma70
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Az EA-nál sose tudni.
Volt már ellenpélda számtalan. De egy pozimódosított Son-t nem hagynak ki. Csak nekem így nem jó
@chelseafan94
Milyen poszton? Nálam CAM vagy ST volt. Ott biztosan
@Kristóf
Hülye kérdés
Természetesen Hunter, minimum Hawk

ST ben Finisher, CAM ban deadeye vagy engine
-
Kristof_94
nagyúr
Kész van Raúl, debütált is 2 góllal. Milyen chemet tennétek rá?
-
chelseafan94
tag
Ha már baby Nedved, Hazard sima lapjánál jobb szerintetek?
-
Szigma70
addikt
Igen, de Best azért nem olyan jó példa, mert a lapja statokban is qva jó.
Viszont pld. Pavel baby lapja csak egy átlagos lap lenne, ha nem Ikon lenne
MÁS
Lehet rábaszok este, várom SON lapját a baloldalra , mint a messiást, erre az előrejelzésben ST

Komolyan nincs szerencsém
-
kacsa7
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ez csak egy teória és a saját érzéseim, de egy-egy játékosba van egy csomó egyedi "elem" kódolva, amit a statok nem mutatnak. Sok játékosnak pl. maga a mozgása is egyedi. Az ismertebb játékosoknál ezek meg vannak írva, így mivel az ikonok a csúcsa az egésznek, ott gondolom ezek még inkább kidolgozásra kerültek. Ezért van az, hogy ők teljesen máshogy mozognak, statok ide vagy oda. És nem csak az, ahogyan mozog, hanem ahová mozog, az is sokszor teljesen más.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Én is majdnem ezt írtam, amit most te, csak nem írtam hozzá neveket.

Vagyis de, mert említettem Bestet, akit úgy tudom, hogy még most is használsz.
Egyébként azért is kérdeztem rá a főnire, hogy mire gondolt, amikor az ikonok statjait említette.@Hazli17:
Nem próbáltam Gattusot, de Kantét igen.
Nagyan jó lap, szerintem már majdnem Icon szinten van. -
Szigma70
addikt
Akkor fordítok
Arra gondol a Főni helyesen, hogy PLD. ott van Baby Nedved
Sima átlag lap, statokban nem jobb, mint IF Willian, vagy IF Mané, de aki próbálta őket, annak leesik az álla a különbségtől.
Az ikonok statjai köszönő viszonyban sincsenek a lapra írtakkal. Van bennük valami plussz.
De vannak ilyen lapok sajnos bőven a játékban. Ilyen pld. Gold Yedder, vagy Giovinco
Vagy ott van a kedvenc, Jesus
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem értem! Nem őket vettem, base Cannavaro jöt.
-
Z'Z"
őstag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Ennyi!

@MdewC:
Mire gondolsz?
Ha pl. egy Icon Player lapjaira, akkor ott jelentős különbség van a prime verzió és a baby között.
Én még az elején próbáltam baby Raúlt és Hernándezt, de ezek a lapok sajnos még egy jobb rare-gold játékos szintjén vannak.
Persze itt is vannak kivételek, amikor egy adott posztra nagyon kevés játékos van, gondolok itt Best-re, de ez ritka. -
akooos
veterán
Sunday, Dec. 2 – One will be given to you for free when you next enter Ultimate Team.
Monday, Dec. 3 – Finish Silver 3 or higher in Squad Battles to get the FUT Swap item on Monday, Dec, 10
Monday, Dec. 3 – Complete the easy FUT Swap Player Squad Building Challenge. Expires 1pm ET on Dec. 5.
Friday, Dec. 7 – Weekly Objectives: Win 12 online matches.
Friday, Dec. 7 – Weekly Objectives: Score twice in 10 wins this week.
Friday, Dec. 7 – Weekly Objectives: Score using La Liga Santander players in 4 separate Rivals wins.
Monday, Dec. 10 – Complete the easy FUT Swap Player Squad Building Challenge. Expires 1pm ET on Dec. 12.
Friday, Dec. 14 – Weekly Objectives: Score in 14 separate matches in any mode.
Friday, Dec. 14 – Weekly Objectives: Score using Ligue 1 players (French league) in four separate Rivals wins.
Monday, Dec. 17 – Squad Battles: Finish Silver 3 or higher in Squad Battles to get the FUT Swap item on Monday, Dec, 24.
Tuesday, Dec. 18 – Complete the easy FUT Swap Player Squad Building Challenge. Expires 1pm ET on Dec. 20.
Friday, Dec. 21 – Weekly Objectives: Win 15 matches across any game mode.
Friday, Dec. 21 – Weekly Objectives: Score twice in seven separate Rivals wins.
Friday, Dec. 21 – Weekly Objectives: Score with Bundesliga players in four separate Rivals matchesKb 20 másodperces google keresés és akkor nem kell várni napokat a válaszra. Nem lesz több a hónapban.
-
MdewC
nagyúr
A stat témához.
Az ikonokat kifelejtettétek.

Pedig ők igazán adnak vita alapot. Próbáljatok ki párat, megdöbbentő lesz, hogy a stat nem minden, főleg befejezésnél vagy szerelésnél.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Baby Socrates vagy középső Veron és ha igen akkor miért
? -
Kristof_94
nagyúr
Holnap kész leszek a Raul sbc-vel. Most vettem egy ikont 700k-ért, azonkívül ráment kb. 150-200k. Hátra van még az első három, az ikon, illetve a 86-os.
-
majnkopf
tag
Ezt szerintem a világ minden pontján tudják, hogy szana szét csalják a meccseket meg buktatják az edzőket sorban Diósgyőrben
de ezt inkább hagyjuk
a nézőket sajnálom csak, mert Mo-n az egyik ha nem a legjobb szurkoló tábor az övék...lenne. mondom ezt úgy, hogy ha választani kell inkább a Fradihoz húz itthon a szívem még anno a Szűcs-Dragoner-Gera-Lipcsei korszakból kiindulva. -
Jinxb1rd
addikt
Valaki nemrég beszélt az sbc ligákról, meg be lett linkelve egy google táblázat, hogy mit érdemes kirakni. Hát nagyon nem aktuális az a doksi, most ahogy nézegettem, nem igazán éri meg ligákat most már kirakni még packokért se, nemhogy a játékosokért.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
A fenéket, Csak a Diósgyőr!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest