Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én abból kb egyenlőre tízet nyomtam el, azokból jött 2 gagyi Spanyol TOTW.
-
Mrdevil
addikt
Először is 2 player pick, ratingben nem rossz mint múlthéten: 85 Cazorla, 87 Asenjo, de megint nem azok akiknek kelletek volna
Sok csomagom rare player pack stb, egy Kyle Walker, megint egy 87-es untrade Asenjo, 87-Hamsik, 86-Thiago, egy valami 85-ös, még egy két untrade gagyi TOTW. Magyarul semmi komoly, még csinálok majd csomagokat, de nincs nagy bizodalmam már.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha eladnám Ramost be tudnék húzni egy TOTY Varane-TOTY VVD párost, mögöttük untrade Courtois lenne. Érdemes most vagy várjak hétfőig?
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szia!
Jönnék én is! -
Szigma70
addikt
Kit hívjak fel, hogy megkérdezzem tőle szépen, higgadtan, hogy én mikor nyitok egy 70K-nál értékesebb játékost?
Jahhh, tudom a választ, augusztusban, mikor már senki sem ér semmit. Csak, hogy elmondhassák, hogy nesze, nyitottál jótEA1G
-
dejvid8
őstag
Hát hihetetlen hogy mennyien TOTY-t nyitnak
Grat nektek.Én elnyitottam az 50 packomat, (kb 1.250.000 érték coin), a legjobb egy untradeable Pique és Umtiti.
Hol itt az igazság?
Két tradeable rare megapackban: egyikben Gueye, másikban Trippier.
Ok.Menjen a #!%@-ba ez a k. játék.
-
scholl
tag
először is dicsekedni akarok, esett egy TOTY Van Dijk.

most van 2,8M és el akarom költeni mind PC -n

ez a csapat. min változtassak? casemiro helyett Ballack ?. és még mindig marad 1M + amit nyitok.
vagy vegyek 1,1M Veront és egy másik Icont?Mivel Ballack SBC már csak 3 napig van megköszönöm előre is a gyors segítséget.
(Ma fogadtam meg, ha nem nyitok egy CR7 a szezon végéig akkor ősztől nélkülem lesz FIFA 20, most jól kiszúrtam magammal
) -
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jah igen most már látom a játékban is.
-
Mrdevil
addikt
Gyerekek ez tuti, nyitható mindenki? Nem merem elnyitni a csomikat.

-
Kristof_94
nagyúr
Behalok, nekem nem dobott.
Nagy csalódás.
Jött egy Mertens és Özil, 40 csomagból, abból 20 ligás volt. -
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
-
-
KaksziLajos
senior tag
FC Portós bal oldallal és ős Reálosként muszály voltam én is kirakni. 44 ezerből megvolt. Kíváncsi leszek rá milyen, mert nem túl magas, de a többi értéke nagyon jó...
-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Még én sem

Itt a link: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=487Screenshot_20190110_20.jpg -
elod22
senior tag
Ezt a flashback Casillast érdemes megcsinálni ahogy nézem, elég jó csomagokat ad és ha csak sbc-be fog menni még úgyis megéri.
-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Csináltam screenshotot, hogy tudom telefonról berakni?😆
-
Santana01
aktív tag
Baszkiii! Nem vagyok otthon és látom, hogy nyitható az összes TOTY, mondom gyorsan kinyitom a tegnapi csomagokat.. Rare players pack beadta Ramost!!! 😍
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Akkor mehet a pack opening!

Hétfőig. Remélhetőleg leveri az árakat. -
akooos
veterán
Hétfő estig nyitható a full TOTY.Lassú vagyok. Inkább kirakom az MM-et

Jött flashback Casillas.
-
anti0122
csendes tag
Licitálással és eladással elkezdtem zsetont szerezni erre most nem enged már licitálni. elcsalják az meccseim háromnegyedét és ilyenkor meg még letiltják a licitálásaimat.
-
v-man
őstag
Tudtok olyan középpályást a premier leagueből, aki inkább támadó szellemű, és kifejezetten erőssége a fejjáték? Tehát kb egy S Milinkovic-Savic kategóriájú játékost keresek, ne legyen nagy visszalépés if Wijnaldumhoz képest és nem Pogba.
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Lehet tudni hogy mikor lennének a mérkőzések?
Én nem tudom még, Nagyon jól hangzik, de sajnos tele vagyok vizsgákkal, illetve hétfő - szerda estig nem is leszek xbox közelben.
De ha van valami elképzelés hogy mikor lennének lejátszva a mérkőzések, lehet tudnék 100%-os választ mondani.(#17944) Sickboy25
E heti div,wl , múltheti div,wl rewards, azóta sbc-k amik voltak, néhány liga sbc-ből pár szimpatikus csomag, liga upgardek. Nem számít sok csomagnak, de hátha.

-
akooos
veterán
Kommentekben válaszol a felvetésekre, de szerintem nem lesz stream, mert a rohadt sok pack miatt kevés lenne 6 darab 100-as transfer list is, ezért közben be fogja forgatni a lapjait sbc-kbe, hogy ne kelljen értékeset discardolnia.
Oh I will absolutely post the results of highlights. I'm sure it will blur together as i'm estimating it will take me most of the weekend...
I figure I'm starting to open them around 130 est - and then going for 6-8 hours... - gondolom ez péntek
Then restarting Saturday AM for as long as I can manage throughout the day...
and then lastly on Sunday if I can't get it all done as the league specific premium players sbcs are going to take the longest to up cycle.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Meddig lehet nevezni?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Úgy akarom majd hogy 1honap alatt kell lejátszani a 18meccset ha valaki valakivel jatszik egybol mehet az oda-vissza vágó

A lebonyolítását vallom a tabella szerkesztés és frissítés

Hal istennek ráérek meloban minden nap ilyesmire
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
nem tudok igent mondani, 3 hete szinte nem is játszottam a fifával és a hétvége is még kérdőjel... holnap kiderül
-
akooos
veterán
válasz
dejvid8
üzenetére
Redditen egy arc 25 millió értékű packet tett félre.
9 gold packs
20 premium gold packs
26 jumbo gold packs
67 jumbo premium gold packs
43 gold players packs
52 gold player premium packs
13 jumbo premium gold player packs
50 prime gold players packs
11 electrum players packs
27 premium electrum players packs
27 prime electrum player packs
24 rare electrum player packs
21 rare gold packs
72 mega packs
17 rare mega pack
54 rare player packs
17 jumbo rare player packs
3 Ultimate Pack
13 mixed player packs
17 small gold player packs
5 small electrum player packs
13 premium mixed player packs
71 two rare gold player packs
12 prime mixed player packs
7 two player packs
1 small mixed player pack
11 small prime electrum packs
14 rare mixed player packs
4 small rare electrum player pack
1 small prime mixed player pack
17 small rare gold player packs
15 small prime gold player packs
50 Premium Ligue 1 Player Pack
100 Premium La Liga Player Pack
50 Premium Serie A Player Pack
100 Premium Premier League Player Pack
2 82+ guarantee
2 Small Rare Mixed Players pack1058 pack
Azt írta, hogy a 2. hét óta nem nyitott ki szinte semmit. -
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Engem is irhatsz nyugodtan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Itt már játszottunk bajnokságot talán a 2014 v.2015-ös verzióval... Már nem emlékszem pontosan...
Egy srác bedobta sapkába a neveket és online kihúzta :-))) Komoly kis sorsolás volt. Mellé másik sapkából a csapatokat, amiket kiválasztottunk. Általában közép csapatokat választottunk, talán egy bajnokságon belülről, de a lényeg, hogy nagyjából egyforma erősségűeket :-) Volt minden lemez és kontroller tördelés, kilépés, duzzogás :-)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@dejvid8: Hogy gyűjtöd?
-
dejvid8
őstag
Gyűlnek a packok, kb 42-t sikerült eddig összeszedni. Leírtam hogy mik vannak és mennyi az értékük kb.
Holnapig még akarok csinálni 40-50K coin értékben packokat, hogy elbírjam majd mondani, hogy 1M coinból nem nyitottam semmit.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Fifaisshit
őstag
Santana
Akoos
V-man
Expendalbe
Digestive
FifaisshitEddig aki jelentkezett vasárnapig aki akar jelentkezhet hétvégén meg kitalálom a lebonyolítását a kupanak

-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Azért Salah, Auba, de még Kane is ott van
-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Viszont ha nem kell akkor az Inform ára be fog esni valószínűleg igaz? Sonra gondolok első sorban.
-
p0ty
aktív tag
válasz
pckownz
üzenetére
hát nem mondom gyengének de olyan erősnek se viszont én eddig 1 Salaht nyitottam az elején kb 3-4. WL rewardként azóta ilyen 10-20k játékosok a legnagyobbak valamint én DR-ből mindig a coint veszem ki, és 2x sikerült az elite 3, ha fele olyan pack luckom lenne mint pár silveresnek már rég 2 toty játékosom lenne
így meg spórolgatok meg valahogy tradelgetek de sajnos PC nem az a platform ahol annyira lehet szerintem
elite 3 sikerülne fixen WL-ből hetente 1 szavam nem lenne a játékra mert a DR-el együtt szép kis 170k coin fix lenne -
sipike97
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Megmondom őszintén azt sem bánnám

-
sipike97
tag
Érdemes pár Salaht venni a holnapi Potm miatt?Kellhet bele?
-
Szigma70
addikt
Ez az Eriksen baxo lap lett
milyen lenne Hunterrel a szélen?
-
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Varane akin én is gondolkodtam már mikor kiderült hogy kap akkor úgy voltam vele Ramos helyett megveszem még holnap van packem amit nyitok meg addig csak jön még sbc hátha az is ad packot aztán valami jobbat nyitnék könnyű dolgom lenne de úgy érzem nem akarja az EA hogy könnyű dolgom legyen

-
castiels
addikt
PS4-en van valakinek kedve Fifázni?
-
p0ty
aktív tag
Hova lenne érdemes elsőnek TOTY kártyát venni?
úgy érzem most a csapatom kiegyensúlyozott de nem lenne rossz valamelyik játékost TOTY-ra uppolni, inkább hátra vagy előre gyűjtsek? kinek mi a véleménye hova lenne jó elsőnek beépíteni valakit?
első gondolatom TOTY KDB volt de most 660k van plusz a sima kártyája
-
marcess
senior tag
Egy kicsit unatkoztam délelőtt, nézegettem futbinen egyes playerek statjait és azon gondolkoztam, hogy a futást a mezőnyjátékosoknál pace-nek hívják, a kapusokon viszont speed-nek és mivel ugyanazok a statok alkotják elgondolkoztam, hogy miért nem hívják ugyanúgy őket?

-
Santana01
aktív tag
Gold 2 Player Pick: Arnautovic és Asenjo -nem is rossz bár használni max Arnat tudnám cserének. Próbálta őt már valaki?
-
dejvid8
őstag
Gold 2 player picks: Lindelöf és Willian José.
Siralmas... Remélem holnap kárpótol az EA

-
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Oksa
-
toxicjew
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
A daily és weekly objectivestől kezdve, sbc (ez kifejezetten arra van, hogy játékosokat vagy packokat kapj, ha teljesíted) vagy a 2 online játékmód (division rivals és FUT champs) után járnak. Ja és a squad battles (ez offline). Random sose fogsz kapni, ez sajnos nem a máltai szeretetszolgálat
Nézd meg az összefoglalót, amit a topicgazda készített vagy ha tudsz angolul, akkor a youtubeon kismillió kezdőknek szánt tutorial van. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Atteszkiller
üzenetére
Fps limit játékoptionban unlimited, nvidia drivernél v-synch off, majd rivatunerrel állítsd be max 60-ra vagy 120-ra az fps-t és smooth lesz a kép. Ha nem limitálod az fps-t fos lesz.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
Egyelőre ezzel ne foglalkozz szerintem, csináld meg a kezdő objectivest, a basic és advanced sbcket és ismerkedj a játékkal. Squad battlest játszd elsőnek, ott be tudod lőni a dolgokat (habár nettó csalás az a játékmód, de mind1), állítgasd a nehézséget ahogy fejlődsz. Vannak nagyon olcsó, de jó játékosok a piacon, belőlük rakj össze egy kezdő csapatot aztán hajrá
Ha van bármi kinyitásra váró packod, várj péntek estig vele, hátha nyitsz egy TOTY lapot 
-
Fifaisshit
őstag
Nem tudom meg csak elgondolás

Úgy kene játszani hogy heti 4meccset játszon le mindenki hétfőtől vasárnapig

Meccs végén képernyő fotó és írnánk a góllövőket is
Egy hónap 1 kupa az idő alatt kell lejátszani azokkal a meccset akik neveznek
Ez így nem sűrűsödik össze ha legalább heti 4 meccset lejátszik mindneki és az 1 hónapnál nem lehet arra fogni hogy nincs idő
Mondjuk sokan nem vagyunk boxrol
Aki benne lenne boxrol írjon PMet aztán meglátjuk mi lesz hogy lesz csak hogy egyatalan érdekel e valakit

-
Chereiose
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Káromkodásért töröltem.
Nyugodtság van.

-
Sickboy25
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Igen is meg nem is:-) Az a baj, hogy nem vagyok tisztába az alap fogalmak használatával, mert ez nekem tök új :-) Bocsánat ezért...

Viszont mikor ezeket a játékosokat megkaptam, akkor sokáig kerestem őket, mert a MY CLUB menüpont alá rakta a playersbe... Innen kellet őket a csapatba mozgatni, mások helyére. Nos ezeket a lejárt szerződésű játékosokat oda nem tudom visszarakni? Mert ha később lesz pénzem meg tudnám venni vagy nem érdemes inaktiválni őket hosszabb időre?
-
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Persze, kell valakinek utolsónak lenni is 😁
Mikor játszanánk? -
r0lzj3390
csendes tag
Srácok ti hogy szoktatok védekezni? Úgy értem hogy az ellenfél mindig belelép a passzomba meg hátulról szerel benyulva meg stb.. én hiába nyomom vagy nyomkodom a B-t nem lép bele a passzba illetve szabálytalanul szerel az emberem. Valakinek valami jó tanács?Esetleg kinek van valami jó tanácsa arra hogy labdát tartsak pontos passzokkal mert a sima A-val sokszor eladja. köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Arc Raiders
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Szeptember vége óta.

Nézd meg az összefoglalót, amit a topicgazda készített vagy ha tudsz angolul, akkor a youtubeon kismillió kezdőknek szánt tutorial van.