Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Nyitottam vagy 15 packot, egy Perisic volt a legjobb
Pedig nagy reményekkel vágtam neki... Remélem a Futmas alatt szerencsésebb leszek 
-
#TOTTI
őstag
Betettem a játék lemezét a PSbe, ami új, meg lehet azt oldani hogy ne kelljen a lemezt pörgetnie? Hanem másolja felbaz égészet?
Ma jött a Ps, eddig nem volt.
-
Mrdevil
addikt
Ez a márki megint csodás.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amilyen nyitasaid voltak a felsorolt jatekosokbol 4-4 veszel. Mit szeretnel meg?
Cr7, prime icon nem volt eleg?
Szigma szerencseje legyen veled! 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Igen, de akkor jó lapokat adtak ki!

Azért Griezmann, De Bruyne elég komoly lapok voltak. Most meg kiszúrják a szemed egy Dzekoval... -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem nem fognak ennyi puskaport ellőni holnap.

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly ha jól emlékszem februarba jött a PL....akkor is volt értelme ....

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csütörtök van.
Amúgy nekem is péntek rémlik, de nem vagyok szakértő. 
-
ferni
őstag
Egy Flashback Götze, Goretzka, TOTT Kroos elég lehet KPra vagy Kroost hagyjam a fenébe és egy Freddel előrébb lennék?

Elől egy Reus+Lewa van tervben -
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ne is mondj semmit...

Egy FUTMAS Goretzka igazán jöhetne a részemről...

-
Tajték
senior tag
Dracox:
Te BBVA-s vagy ha jól tudom. Csak érdeklődnék hogy neked hogy áll a csapatod?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
A piacon van, még nem kelt el!

De remélhetőleg ma este el fog és vele együtt UCL Fabinho valamint a két R. Sanches is. Nem fektetgetem, annak nem lenne jó vége, mert totál amatőr vagyok hozzá. Várok egy kisebb árzuhanásra. Így elvileg 5 millió körül kellene majd lennem, abból már kijöhet egy jó ikon, már ha az EA valaha kiad még egyet vagy esetleg CR olcsóbb lesz és visszajön, nem tudom még. Ismertek, úgy is vívódni fogok rajta!
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eladtad mar kluivertet? Befekteted? Mihez kezdesz a loveval? Erdekel a felso10000 emberek terve

-
A guru
addikt
Hivatalos: holnap érkezik a FUTMAS: [kép]
-
KaksziLajos
senior tag
Az ikon SBC-be meg a POTM bundásba is kellenek majd IF lapok igaz?
A 84-86-osakat néztem, mélyponton, vagy annak közelében van az áruk.
Mit gondoltok érdemes betárazni párat?
-
Tajték
senior tag
Így hogy nem lehet meccset indítani PS4-en sem, nekiálltam kitervelni SIF Salah ST beszervezését.
Ez lett belőle: [link]
Mindenki full chemmel indulna mert 4-2-2-2-ben indítanék is dina.taktic váltás.Annyi a "bajom" ezzel hogy a 3 CM-et úgy szeretem felosztani, hogy a középső az terminátor védő pl Casemiro és a 2 szélső CM az kicsit technikásabb de kicsit védekezni is tudó játékos mint pl Modric és Kroos, de itt most 2 terminátor van és egy muzsikus. Ha nem lesz jobb kipróbálom ezzel..... (persze ha abban az árban lesz ami nekem is tetszik
) -
Scale
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
P4-en sem.. hihetetlen, hazaérek fel7 előtt mondom gyors nyerek két meccset tryhard üzemmódban hogy meglegyen az ucl-es napi küldi hátha kapok vmi jó játékost, erre az első sima win és 3/4 7kor mondok király belefér a második is erre le van tiltva.. gratulálni tudok csak nekik.. 😑
-
ferni
őstag
Megcsináltam gyors az UCL Marquee-t mielőtt lejárt és végre baszki dobott valamit, végreeee.
UCL Kane, 150k
Érdemes most eladni?
-
Garsza
veterán
Valamire készülnek. Nem lehet meccset indítani. PC
-
toxicjew
addikt
Jól elvittétek napközben a pack luckot, estére nem maradt semmi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Player pick: Mata, dr-wl semmi.
-
K.J
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Pont elgondolkodtam a drafton, de akkor eszem ágában sincs elkezdeni. Inkább nem nyitok ki a jutalomból egy ikont sem.

Elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak az emberek. De komolyan.Egyébként MdewC apánknak volt igaza, mikor az idei szezont Fracescoval közösen kezdték.
Tudnék divíziót lépni, viszont annyi időm nincs sajnos a játékra, amennyi kellene.
Élnem is kell mellette.
-
gamegod
senior tag
ps4en halott az ultimate , nemtudok belépni
-
blasi0
csendes tag
válasz
Garsza
üzenetére
Szintén zenész, tegnap én is írtam, legelső meccs, 80as csapat, 50-es chem, gold rare alig volt benne. Kezdőrúgás, és kifagy.
Feladatkezelővel tudtam én is csak bezárni.
Én simán el tudom képzelni, hogy megoldják, PS felhasználóknál volt egy időben, hogy ott meg a fiókot cseszték szét távolról privát üzenettel (azt hiszem itt olvastam, de erre nem mernék megesküdni)
szerk: csak nekem nem sétált ki senki a szar csomagokból

-
Szigma70
addikt
Valaki számolja már ki, mert én most fáradt vagyok, hogy a pakkban lévő nagy lapok esélyéből, hányat kell nyitni egy halandónak, hogy egy idényben nyisson egy CR-t meg egy Prime Ikont is.
Aztán azt is kiszámolhatja, hogy nekem mennyit kell nyitni ugyan ehhez

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neten többen is tapasztalják. Csak bizonyos nemzetek játékosai ellen, mind friss klub és a draft összeállításba mind beleszart. Ha ez nem csalás, akkor semmi.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
MM jön, nem elég?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Meghivott
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Ma 3 draftból 3x volt ez a 2. körben és mind a három esetben olyan csapat ellen, akiknél gyenge játékosok voltak 0 chemmel. Te ebből mire következtetsz?
Semmire nem reagál a gép, ki kell nyomni teljesen.
És csak és kizárólag online draftban csinálja.
Az ellent még jelenteni sem tudom, mert nincs meg a neve...
Kezdőrúgás után, lefagy a kép, a hang még megy kb 5 mp-ig, aztán annyi. ALT+enter sem segít. -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
BIztos forrásból tudom Icon SBC nem lesz már idén.

Mondjuk azt a Kluivertet átadhatnád min áron. Ép azon filózom meg kéne venni. Neked meg úgysem kell.
(#14548) Meghivott
Kifagy az egész rendszer újraindítás kell vagy csak a game?
De ez szerintem inkább rendszer stabilitási gond. Azt nem akarom elhinni hogy távolról le tudják fagyasztani a géped. -
Kristof_94
nagyúr
Na kíváncsi vagyok 7-kor érkezik-e valami sbc... Ikon, esetleg liga. Bár előbbinél szerintem megvárják amíg a mostani lejár...

-
Scale
őstag
@LedyGyuszi
Egyszer belinkelted a bundás csapatodat olyan felállásban ahol volt szélső közép vagy támadó sor is, igazábl arra emlékszem amiben volt LM Gnabry (liga sbcből) viszont most nem találom. Betudnád megint rakni ide?

Vagy ha azóta van valami jobban bevált olyan bundás csapatod amiben vannak szélsők akkor azt is szívesen fogadom
-
blizzrd
senior tag
Ha most egy DIV-et lejjebb csusztam, de kozben elerem a magasabb DIV-hez szukseges skill pontot, akkor rogton feljebb ugrok vagy csak a heti zaras utan?
-
getdizzy
aktív tag
Mata es Tarkowsky

Hosszu ideje mar... de kozduk azzal hogy semmi walkout...
Nem hogy ikonok 😂
A players packokbol es megakbol a legjobb egy lacazette volt
Kossz íéJah es 16:00 BundasPOTM (remelhetoleg)
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor idén egy szót sem szeretnek hallani mert eddig is fusztralo volt hallgatni

Jah de jövőre sem szeptemberig
-
törölt tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Annyiért az senkinek nem éri meg. Sima lapjához képest statonként átlagosan 0.8 pont különbség...
Ha mindenképp kék kell, akkor meg ott a szintén 91-es normál UCL lapja, ami olcsóbb, mint az SBC és később el tudja adni, ha már nem kell neki.
-
Meghivott
addikt
Online draft, 2. meccs, kezdőrúgás után ellenfél megfagyasztja a játékot (új csalás, ugye).
Szart se tudok csinálni.
Élő chat az EA-vel. Szart se tudnak csinálni. Röpködnek a közhelyek.
Csak a gép újraindításával tudok a játékból kilépni.
Persze az indításnál a DNF üzenet fogad.
Lófütty packból meg Varane mászik elő.
Lehet hihetetlenül hangzik, de már ennek sem lehet őszintén örülni.
Én csak egy jót szeretnék játszani...Igen, PC, természetesen
-
blizzrd
senior tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Van erezheto kulonbseg a sima meg az Sbc lapja kozott?
Mert statok alapjan nincs nagy kulonbseg, foleg az CL lapjahoz kepest. -
thebigK
addikt
Komam hogy inkabb a paraszt lengyel kilep a 93. Percben, minthogy szembenezzen a 11essel amit oaszehozott...
-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Atlagban igen, de lattam mar 9milliot is nagyobb eventekkor.
-
MdewC
nagyúr
válasz
cristijAn
üzenetére
Láttam a vidit, most néztem meg.

Már röhögtem, hogy mennyire visszafogod magad.
Vicces volt, átéreztük.Ja, hát ez a pikk ez érdekes.

Mondjuk az idei nyitásainkra nem lehet panasz.
Én az új patchtől vagyok ki, 5 skill pontra voltunk div 2-től, de most ugyan ott tartunk, mint amikor kijött a game. Nem ragozom, tegnap leírtam.
Este írom miket nyitottunk gold 1-ből.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mázlista!
Mi van itt ma? Már előre félek az estétől, miket dob majd nekem 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Köszi srácok!

Hát a nyitások után nem fogok sírni egy ideig, de a játék miatt... Minden percben megtehetném!

-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen, szép.
Bízom a csodában, hogy én is kapok idén

-
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
frissítette hogy millió kötényt kapjanak a játékosaim

más:
nem értem mi az hogy fél12 körül rank 1 volt 4k pont most már vissza esett 2390re ezt hogy?
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratulálok!

Es egyben remélem idén befejeződött a jobb nyitások utáni panaszkodás, "sírás", EA szidás, mert azzal tisztában kell lenned, hogy kivételesen szerencsés vagy a nyitasaiddal CR-t is megemlítve...
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szar, ideje lenne nyitnod valami jót már.

-
p0ty
aktív tag
itt vagyok div 1-ben de folyamatosan csak a 2018 septemberi meg októberi emberektől kapok ki mert prime ikonokkal mennek

ja és 2 meccsenként a játékosaim szét tárt lábakkal futnak
valamint nem értem beléptem ma játékba és mikor rámentem hogy ut valamit letöltött..
mit? -
Kristof_94
nagyúr
Nyertem egy draftot, kaptam 1 premium gold és 2db mega csomagot. Ez volt az első megában. Mikor láttam, hogy walkout viccből mondtam magamban, hogy ikon. Hát, az lett!

A holland zászlónál nem tudtam kire gondoljak...A 19-es "karrierem" első ikonja, de remélhetőleg nem Ő az utolsó. Még nem tudom eladom-e, mert ugye jó, meg a NUFC-ban is játszott kicsit, de most még elég jók az ikon árak.
-
kacsa7
őstag
-
slengi
csendes tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Erdekes a DR-ben a jatekmenet. Tegnap kellett meg farmolnom a Rank 1hez pontokat.Zsinorban 4 gyufa ugy hogy közöm sem sok volt az egyik meccshez. Vagy Pro volt a srac vagy nemtom de ugy agyonvert hogy öröm volt nezni. A masik 3 vereseg a halalom, a letamadlak ugyis hozzam pattan minden utana beverem. Aztan 6win zsinorban de ugy hogy elveztem a jatekot. Valahol meg lehet nezni melyik Diviziobol kaptam az ellenfeleket? Ha nem beujithatna az EA apank. Kivancsi lennek neha hogy az ellent melyikböl kaptam.
-
slengi
csendes tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jaham. Ezt nem tudtam. Köszi. Erdekes. Evek ota most jatszom ujra aktivan

-
Garsza
veterán
Lehetséges benevezek egy konzolra. De még nem tudom milyenre. Abban kérnék segítséget tőletek hogy melyik platformon jobb a piac, PS vagy Xbox. Hol lehet jobban kereskedni.
FIFA -t valószinű már csak a jövőévit tolnám rajta (nem akarom az egészet újrakezdeni). -
cristijAn
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Igen, azért én sem panaszkodtam..Csak az a baj az ember mindig próbálja azt a szintet hozni, hátha újra meg újra megtörténik a csoda, de 8 hét alatt 2x sikerült olyat nyitni amire azt mondom megérte a szenvedés.. Mert ez a WL játszás sokszor az.. Hétfőn játszottam le az utolsó 4 mérkőzésem, kaptam egy srácot akinek 20 millio zsetonos kerete volt, megvert 6-0-ra, írtam neki hány wines lett azt irta: 28 !
20 winem volt akkor és 28 winessel dobott össze a rendszer..Nem igazán tudok erre mit mondani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő R9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll gar
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig nagy reményekkel vágtam neki... Remélem a Futmas alatt szerencsésebb leszek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)