Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Nézni kell twitchen a hétvégén lévő bajnokságot, előtte hozzá kell kapcsolni az EA fiókot a twitch fiókhoz, a nézők között pedig kisorsolják ma a képen lévő dolgokat. Azt nem tudom, hogy 1-1 van mindegyikből vagy több, de tavaly többször kaptam nagyobb packet ilyen eseményeken. Volt mega pack is, ultimate is, valaki 99-es CR-t kapott a játék vége felé.
-
Kristof_94
nagyúr
Röhej, hogy a szponzor csapatok játékosait mennyire tolja az EA...
-
Garsza
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Megmondom őszintén most fejből nem tudom a taktikát. Gépközelben csak holnap estefele leszek. Viszont a felállás jenleg nagyon működik. CDM ek is csatlakoznak a támadáshoz, nincs rajtuk Stay Back. Szélső CAM ek meg járnak be a pálya tengelye felé. Ha jól emlékszem a szélesség 4 van támadásnál és védekezésnél is.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Upsz, akkor régi az információ

-
thebigK
addikt
Beszoptam egy sima vezetesrol egy meccset a kurva windows valamilyen ertesitese miattt.....aaarghh
-
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
állítólag Kahn azért nincs benne mert nem egyezett bele, hogy videójátékban szerepeljen

-
Yodamest
veterán
Puskás Feri ikon vajon lesz valaha a játékban?
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tudtam, mosni, meg vasalni fog

-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Jumbo rare manager contracts pack
Vagy bronze consumable pack 
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
-
Yodamest
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
neked mennyire működik ez a 4-2-3-1? Nekem valahogy nem áll kézre, távol vannak egymástól a játékosok, a cdm túl hátul van, a bal cam meg nem tud a jobb camhoz passzolni csak a center camon keresztül, mert túl nagy a távolság. CT-ben a támadási távolság a játékosok között neked mennyire van téve?
-
Szigma70
addikt
-
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Bakker remélem egész nap menni fog a közvetítés

Kristof: szerintem se nagy szám, mármint szép meg minden, de ilyet bárhol látni (a neten
) -
Fifaisshit
őstag
Megint lesz twitch reward ?

-
Garsza
veterán
Emberek mióta UCL Perisicet beraktam Nedved helyett azóta nem buktam meccset, összesen 1 döntetlen volt.
13 meccset tolt eddig Perisic. Ilyen hosszú veretlenségi szériám még nem volt az idén. Első két WL meccsem két RQ az ellennél.
De hogy ennek mi az oka azt nem értem. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
de úgy volt, csak mintha idén nem húznák köv évre...de lehet rosszul emlékszem vagy keverem vmivel...
dec 3 - ilyenkor jkell lennie a toty-nak is, igaz?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A hivatalos tavaly is akkor volt, nem? Csak a FUT-os volt január, amire asszem "mi" szavaztunk.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
idén nem december lesz?
-
Sasa22
tag
Tavaly mikor jott a TOTY?
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Tudom, no meg Kardoskút nehogy, lángaboruljon

Gyuszi
Adom, jutalmazhatná nekem is néha.
Azért, legtöbbször ugyan azokat a rewardokat kapjuk, ugyan azokat az SBC-ket csináljuk, mert ugye adottak, és a számuk is adott, csak a jutalom, nahh az nem ugyan az.

-
dvtkfan
senior tag
Érdemes lehet még most 87-88as olcsóbb ( kb. max 30-35k per játékos ) játékosokba fektetni? Ha ma este jönne az ikon sbc, mehet fel az áruk?
-
thebigK
addikt
Na, fogtam a draga jatekosaimat, eladtam a picsbe, mig jo magasan van az aruk, megint van szuk 1,7 milla a kasszaban, hetvegen ezzel fogok rohamozni

Hazard egyedul 8chem, a tobbi mind 10 -
Z'Z"
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Én szeretem a tankokat

-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Coinba nincs se közzönség se semmi hátráltató tényező🤣🤣
Azt adom ,hogy Cr7 mák volt (idén kissé sokaknal behúlott ez fúri azért, de őrülök ha bárki nyitja)
Visszont eddig mindenhéten sb elite1 ,div riv rank1-2,wl Gold3-gold1,(2en szinte ki maxoljuk a játékot)
És annyi sbct senki nem csinált magyarországon mint mi.😎😂 -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
nem akartam pöcsölni a néző közönség előtt + a transfer listem így is betelt...
még megdobáltak volna... 
(#12537) Szigma70:
ea-re nézve esetleg. de a 2 mágus munkáját illetően egyáltalán nem. tényleg erről kellene szólnia a játéknak, hogyha megfelelő időt és energiát teszel bele, akkor tényleg jutalmaz!
én egyre jobban kezdem elveszíteni a motivációmat. minden héten DR,WL,SB és mi a jutalom cserébe?
www.fekadakok.com -
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát igen aki nem quick sellezi el az sbc lapokat🤣🤣Fogtam a fejem miket adtál el qs be.😂😂😂
Köszi amúgy !!🤗
Az tény ,hogy ebbe a 2 hónapba mindketten max szabad időnket bele toltuk.A héten meglex az 1000. Meccs -
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jól érzem?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
grat!

azért örülök, hogy néha a játék is megjutalmazza a befektetett munkát!
-
Szigma70
addikt
Nekem is megvolt az idei első kisétálóm
Mr. Shakira
25K, el se adtam
Egyébként, most, hogy beállt a peccs, gólképtelenség van.
Nem is kapok, de nem is rúgok.0-0, és 1-1-es meccsek tömkelege. Ezek nem hátul butitottak, hanem elöl

-
Yodamest
veterán
mekkora retkek voltak ezek a WL rewardok te szentséges... nyitom a 2 player picket, egyik Cazorla, másik valami annál is fosabb 82-83 szutyok. Na jó majd a megapakkok kárpótolnak: a 3 vagy 4 megapakkból a LEGMAGASABB rétingűű játékosom (karfát szorosan öleljétek) 81-es Verdi volt!!!! OMG Holly Molly..... hát mondom ezért megérte letolni azt a 18 wint/30meccset te atya úr isten.....
-
Z'Z"
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Azért ti rendesen megdolgoztatok azért, hogy 15,6 misit érő csapatotok legyen.

Persze Fortuna asszonyával is jó viszonyban vagytok.
Kulabához grat. Próbáltátok is, vagy majd SBC töltelék lesz belőle?
Nekem a sima lapja nagyon adta, csak sajnos a jelenlegi keretbe nem fér bele.
Egyébként érdekes, hogy idén a H/H-s védőket jobban lehet használni. Ott van még ugye Kimpembe, vagy Thiago Silva is. -
feelurself
aktív tag
Nevetseges az idei fifa..
Elottem mar paran leirtak, hogy egyik meccsrol a masikra a jatekosaim elfelejtenek passzolni, labdat atvenni es loni.
En nem tudom.. ez olyan lett mint a rulett ? Ha jon az orfi akkor jol megy, ha kicsit dob meg szopat ?
Rohej -
Z'Z"
őstag
Sokan alszanak ilyenkor, nem ilyen vérlázító képeket posztolgatnak ide.

B.ki meg +, már tényleg azt hittem, hogy ti nyitottátok, még a reggeli kávémat se kellett meginnom.
Blashe-nak meg Gratulálok a nyitásához.

Más:
A Guruval mizu?
„Hova tűnt Damon Hill."
Besokallt, hogy sokan Iconokat, CRheteket nyitogatnak itt, még a bronz packokból is?
-
MdewC
nagyúr
Na de akkor ezt tegyük tisztába.
Emlékeztek Blashe folyamatos div 1 winner youtube mester kollégára?
Aki képben van sztem emlékszik.
Na a kolléga úr küldte a képet a messenger csoportunkba, hogy BF-kor besétált neki az öreg, mi már egy hete vergődünk ezen!

Nem sajnálom tőle, sztem x év alatt nyert annyi div 1-et mint atom, meg soha nem nyitott még semmit, megérdemelte.
Ezúton is grat neki.
Ja és üdvözletét küldi.

-
MdewC
nagyúr
Viszont,,, lebukott a sok tyúktolvaj!!!

Ameddig Edgar meg nem törte a csendet, addig 30 percen keresztül itt akkora kuss volt b+
éreztem a “na dögöljön meg a két barom” kommenteket a bőrömön, csak senki nem írta be!

-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Nem semmi mi?

Annyi, hogy ezt az ikont nem mi nyitottuk Ferivel, de a sok komment után úgy éreztem, hogy topikgazdaként törődnöm kell a “fiaim” lelki állapotával.

-
Szigma70
addikt
Aki PS-en van, és nem kell neki, és megvan még a katalógusban Mbappe nála, annak megköszönném, ha gift be elküldené.
Jöhetne több is

KösziOmmega-70
-
Kristof_94
nagyúr
Holnap jár le a bundás POTM is.

-
Stylerr
addikt
Miért kellett ennyit butítani a passzokon?
-
Kristof_94
nagyúr
41212(2)-re van valamelyikőtöknek egy jó taktika?

-
sipike97
tag
Tudom, hogy Páran használjátok ucl live Perisicet, kellene róla egy hosszabb vélemény, pozitív, negatív tulajdonságai stb.. Aguero van most,de csábít hogy kiprobaljam, az ő szintjéhez képest milyen lehet? Köszönöm a segítséget

-
Kristof_94
nagyúr
Mennyire probléma idén a 180 cm alatti CB? Nagyon tetszik Cannavaro prime lapja, az ugrása is komolynak tűnik.
-
Szigma70
addikt
Valaki linkeljen már egy mai saját Ikon nyitást, mert az ma még nem volt,
Felesleges nektek befektetni, csak kockáztatjátok a coint. Elég ha vesztek 7500-ért egy pakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam 48 órán át ment a stream háttérben és mega packot adott "csak" 

Vagy ne is tegye bele...