Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
én is így tolom, nálam Nainggolan és Savic a CDM-ek szóval egy cipőben járunk
de ez stílus függő, pl. 4-1-2-1-2-ben ahol a CDM tényleg nem ér fel mert ott vannak a CM-ek meg a CAM oda inkább jó egy stabil M/H-os CDM, akinek egy dolga van csak. Továbbá egy M/H-os kevésbé is fárad el mint egy H/H szóval pl. Matic esetében az a 84 stamina olyan mint egy H/H nál a 90 kb. -
Digestive
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Szerintem meg az idén ami nagyon fontos és igazán használhatóvá teszi a CM/CDM játékosokat az a WR. A H/H M/M a legideálisabb véleményem szerint. Nálam a Paulinho - Renato Augusto páros hibátlan. Ha nincsen megfelelő lövő statja a KP-nak akkor az hátrány, nem is kicsi. Irgalmatlan mennyiségű gólt termelek a 2. vagy a 3. hullámban fel érkező párossal. 20+ méter távolságból. Ezt egy 60 pár lövő statos, M/H játékossal nem lehet produkálni. Én a 2 braziltól csak akkor fogok megválni, ha megvan a coin pl Ballackra.

Késöbb dobok fel egy videót. Pont egy ilyen 2. hullámba visszagurított helyzetből vertem ma akkora gólt Renatoval, h nem győztem pillázni!

-
Garsza
veterán
Lesz ma Icon SBC vagy nem?
-
törölt tag
Szerintem nála nem a pace a legnagyobb baj. Persze nem árt ha van, de úgy vettem észre, hogy most a sok passzos, labdatartó játékkal lehet érvényesülni, nem feltétlen kell sprintelgetni.
Viszont egy CAM-nek szerintem kell a minimum 4* WF, meg az a 78 stamina és 52 strength sem ideális.
-
Yodamest
veterán
Maticot én nagyon tudom ajánlani, használtam és baromi jó.
Bővebben:
A helyzet az, hogy biztos észrevettétek már ti is, minden bajnokságnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Mindenhol van pár olcsó must have játékos, aminek más bajnokságban csak nagyon nagyon drágán találod meg a megfelelőjét. Erre egyszerű példák: Serie A - Manolas, Laliga - Partey, Ligue1 - Depay, BPL - Son, na és kicsit Matic is ilyen játékos, annyira jó CDM, hogy egyedül talán IF Partey-t vagy Casemirot tudom hozzá hasonlítani, viszont ők drágábbak. A sebességén nem szabad fennakadni, én tökre nem éreztem lassúnak, nehézkesnek, abszolút nem egy Nzonzi vagy Khedira szint. Olyasmi volt inkább számomra, mintha mondjuk egy De Rossit irányítanék, szóval persze nem gyors, de jól lehet vele manőverezni, sőt akár még egy labdaszerzést követően kilépni és felvinni kicsit a lasztit. A 194 cm pedig beteg... -
Lmh
őstag
Köszi.
Amúgy Silva 2*-a mennyire gázos? Vagy ha van rá pénz akkor megéri őt venni? CAM fontosabb lenne most nekem, mint a CDM, lehet akkor inkább rágyúrok a legjobb CAM-re és majd késöbb veszek CDM-et.Amúgy Fabinhot amúgy is jobbnak tartod mint Fernandinhot és Maticot vagy csak a keret miatt mondtad?
toxicjew: Ú tényleg Allit is néztem...tetszettek a statjai. fúú egyre nehezebb a választás
Matic offos? Pedig jó nagy böszme állat 
-
toxicjew
addikt
Épp adatgyűjtésben vagyok már napok óta, mivel 2 CDM-et és 1 CAMot akarok venni a csapatomban. Fabinho és Fernandinho látszik győztesként kijönni, illetve Eriksen. Viszont 140ből Eriksen se jön ki, nem hogy a 2 együtt
Fabinho 100 körül mozog, őt meg tudod venni, illetve budget megoldásnak Alli-t vagy Mkhitaryan-t is szerintem. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Premier League csapatba CDM-nek Kanté a legjobb gondolom, de drága nekem akkor kit ajánlotok? Fernandinho vagy Matic? Fernandinhonak kicsit jobban tetszenek a statjai, viszont tetszik, h Matic sokkal magasabb, ki- és lefejeléseknél jól jöhet.
Illetve CAM-nek is kéne valaki aki jobb mint a jelenlegi Lanzini. Élőben nagy kedvencem David Silva, de a kettes weak foot nagyon nem tetszik. Esetleg kit ajánlotok? (én Mkhytarian felé hajlok, esetleg Özil bár őt élőben nem szeretem ezért jobb lenne más xD)
A két játékosra az össz keretem kb 140k.
Köszi!

-
toxicjew
addikt
Hehe, most jól megszívta pár ember

-
toxicjew
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Akkor jó, megnyugodtam

-
etaclan1984
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Persze, védő sztem még nem is nyerte.
Kb mától indul majd a szavazás (6 játékos) és EA POTM csak köv pénteken lesz.
Egyébként jó védőnek tartom de nem is érdemelné meg a november alapján. 3 meccset játszott mindenki, Arsenaltól kaptak egy gólt, a tökutolsó Fulham ellen lehozták kapott gól nélkül, meg egy Watford ellen aki meg kb 15 ponttól van már most az élmezőnytől. Volt ott bőven jobb teljesítmény az MCitynél. -
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Tehát a mostani lapom ugyanúgy supersub marad?

Szigma: most is valami 90k

Amúgy ez a játékosok szavazata alapján ítélt díj, ettől még más nyerheti majd, nem?
-
p0ty
aktív tag
[link]
jöhet a POTM Van Dijk? -
Yodamest
veterán
válasz
Darabokra
üzenetére
ellenem egy IF Erikssenes gyerek jött, de valami rajongó lehetett, mert csak Erikssenre játszott folyamatosan. 4-2-3-1-ben középső CAM volt a Dán és minden vele akart megoldani a gyerek. E miatt tudtam ellene nyerni 2-1-re mert lehetett tudni, hogy minden Erikssennel fog csinálni. Persze egy gólt óhatatlanul lőtt vele, hiába tudtam hogy ő vele fog gólt lőni, nem bírtam megakadályozni 5 védő között annyira huzogatott, meg tapadt hozzá a labda. Vannak ilyen megrögzöttek... pedig ha nem egy emberrel játszott volna végig még simán nyert is volna.
MdewC ha ennyire tehetséges igazán leigazolhatná már valami PL vagy serieA csapat, könnyebb lenne beépíteni

-
etaclan1984
őstag
Ha valaki a használható NIF lapokat a közeljövőben elakarja adni szerintem most tegye.
Igaz most magasak az árak, de szerintem ez a csúcs. A napokban elindulnak majd lefelé szépen lassan, 14.től meg futmas, ott nagy áresések lesznek.
Ha esetleg addig meg kijön valami prime ikon set még az is felgyorsíthatja az eladásokat idő előtt. -
sz_abika
addikt
Ezekről a scream arcokról továbbra sem tudni ,hogy mikor fognak változni? Félek hogy akkor kell majd cserélnem Kokét amikor nincs épp likvid dellám :/
-
akooos
veterán
válasz
smallcurrant
üzenetére
14 lesz, ahogy eddig is és SBC, weekly objectives és squad battlesből lehet őket kiszedni. A pontos menetrendet majd az ea megadja.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ezt tudtam, nem is beszéltem erről, teljesen feleslegesen írtad le. Egyébként egy ellenfélben sem láttam Eriksent kb 1 hónapja sem, tavaly minden második csapatban ott volt. Biztosan brutál jó lehet.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Te írtad, hogy minden tekintetben jobb, ami nem igaz, ennyi. nem aztmondtam, hogy jobb Firmino, de fizikálisan biztosan jobb, ami azért számít. Nem tudtam, hogy az szentírás, amit Te ide leírsz.

-
Yodamest
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Én ettől a Lozano gyerektől vagyok ki, pedig reméltem idén már nem ő lesz az aduász.. első 10 meccsem után már minden ellenfelem behozta az 50. perc körül, persze hogy vágták vele a gólokat, nem lehet tartani egyszerűen, főleg megfáradt védősorral... és mind piros Lozi volt, elképesztő hogy ezt a gyereket mindenki kinyitotta csak én nem kb.
-
Garsza
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Igen az volna legjobb.
Zolarol meg DP baby ről majd írok.
-
p0ty
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
hát 17win 4 lose tapsoltam örömömben magamon hogy jézus mekkorát mentem öröm volt minden és tényleg STOP tábla pedig akkora örömmel még nem játszottam de a játékomat nem tudtam aztán épp hogy 3 win sikerült
elhinni nem hittem hogyi tt 9ből sima 7-8 win de a tiziket utálom nyíl nélkül pancser vagyok mert kapufa vagy mellé rúgom és tizikkel is kikaptam
majd most hétvégén hátha 
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
igen, minden tekintetben, pl az 58 strength is sokkal jobb, mint a 74.

-
smallcurrant
tag
Azt már lehet tudni, hogy hány swap palyers fog kijönni, és mire december 31-ig?
-
Szigma70
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Nálam is ez van. Nem mindíg, de sokszor, random.
És bármit csinálsz, azon a meccsen ott is marad, hiába cserélgetsz pizikat utána.
Én már nem is merek cserélni, csak végszükség esetén.Zola milyen? Végén nem liheg?
Más
Mivel az RW poszt nagyon szegényes, Bappéért meg nem vagyok hajlandó majd fél millát kiadni, ennyit egy nif lap nem ér nekem ,
mikor 1 hónap mulva remélhetőleg a fele sem lesz.
Így hajlok arra, hogy Nedved helyett egy Best vagy Figó jönne, RW be meg van opció. Vélemény? -
Tigibeeb
tag
Del Piero rol tudna vki véleményt mondani.Melyik valtozata a jobb ill. milyen pziban hasznaljatok ?
-
Garsza
veterán
Segítsen már valaki mi a fenét csináljak, hogy ha meccs közben kilépek módosítani a taktikán vagy cserélni ne keveredjenek össze a játékosaim a pályán. Mert jelenleg ha kilépek akkor például Naingolan előre megy szélső CAM nek Zola meg CDM nek. Kéne erre valami megoldás.
-
freddyadu
senior tag
Nekem az SB egy Thiago Silvat adott, a sok hulladék gold lapot beváltottam egy gold upgrade-re és kisétált egy De Gea.
Kár hogy UT, mert full brazil csapatom van... -
redtamas
csendes tag
Szerintetek Firminot megéri lecserélni Eriksenre? IG 4-2-3-1 középső CAM pozícióba kellene, 1 hete használom Firminot, de nekem annyira nem adja
-
Mrdevil
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Igen így gondolom én is, és ez nem csak a WL-re igaz, az összes FUT játékmódra, és nem csak az idei évre, fifa sajátosság. Amit még észre vettem talán nyáron jobb picit a helyzet, akkor már az ügyesebbek megcsömörlenek teljesen a játéktól, pár ezerért lehet kapni fifát, több a gyenge játékos.
-
Szigma70
addikt
válasz
szabyka95
üzenetére
Pontosan ez a matchmaking az oka annak, hogy sose végzel máshol, mint midíg.
Van, aki a határon billeg, mert teszem azt, 12-13 wineket játszik, na annál lehetséges, hogy egyszer behúzza azt az 1-et, egyébként röghöz kötés van. Lehet akármilyen csapatod, akármilyen napod, nem fogsz 2 osztályt
se fel, se le menni.
És ha fejlődsz, akkor se nagyon, mert győzelmek után, nem egy kicsit, vagy egy rank-al nagyobb ellenfelet kapsz, hanem sokkal- sokkal jobbat, amekkorát nem fejlődhetsz hétről-hétre.Ezért érzi sok ember, hogy be van skatulyázva , ami így ebben az értelemben sajnos igaz is
@Pezzy
Az így is szép
Én úgy vettem észre, már hetek óta, hogy szombat este, kb. 10 órától a legjobb a játékmenet. Nincs késés, faxságok, jól lehet játszani. Ok. a szokásosak mennek, blokkolás 5 méterről, kapufa hegyek, utolér Godin, de ezek már sajnos beleférnek
-
PEZZY93
tag
Érdekes hétvége volt (ez is)

Elszoktam osztani a wl-t a 3 napra. Most is így tettem. Vasárnap délelőttre 22 meccsből 20-at sikerült megnyernem. Vasárnap délelőtt, ahogy számoltam (visszanézés után) kb 2 sec button delay volt.
Kapaszkodjatok meg, 22 winnel zártam

Szoktam a statokat fotózni meccs után, elemezgetni stb. A 30 meccsből 28 meccsemen nem volt 5!! lövésnél több az ellenfélnek ( én mindig 10, vagy felette zártam)
Ahogy nézegettem, ha jobban koncentrálok befejezéseknél ez simán, de tényleg simán lehetne 28 win..
2 dolgot szűrtem le: (általában én magamban keresem a hibát mindig, mert ez segít a fejlődésben)
- nem szabad vereségek után is erőltetni, vagy ha rossz a kapcsolat stb. meg kell állni.
- 3 vagy 4 felé kell osztani ezt a 30 meccset, hogy a koncentráció minél jobban meglegyen.
- nem szabadna elizgulni a helyzeteketÚgy érzem, hogy a 25 win reális cél lenne, 23 szokott meglenni általában.
Mondjuk ettől függetlenül van valami hiba a játékban, ahogy a sok profit olvasom twitteren.. de ezzel mi nagyon nem tudunk mit csinálni..
-
akooos
veterán
Eladogattam a múlt héten 21-22k-ért vett Sterlingeket, azonnaliba simán vitték őket 28-ért
Az laponként majdnem 6k, az teljesen korrekt. Kár, hogy csak 4-et vettem.. -
redtamas
csendes tag
Megvolt életem első Weekend Leagueje a hétvégén, ami egy Silver 1et hozott, eléggé elkeserítő, hogy reálisan úgy érezem a jelenlegi skillemmel egy 14-15 wint össze lehetne hozni, jól is ment a játék 10 győzelemig, de utána mintha nem akarta volna az EA, hogy elérjem a silver 1et és a legutolsó meccsemen sikerült behúzni a 11. wint, ennek ellenére higgadt maradtam, mert kezdésnek elmegy szerintem.
-
Garsza
veterán
Nálam meg ez úgy működik, hogy vannak meccsek mikor a piros TF is bemegy. Olyankor kb. Minden gól. És van amikor a zöld sem, olyankor vért kell izzadni 1 1 gólert, de az ellenek minden gól akkor. És kb. Ez váltakozik 2 3 meccsenként.
És ami erdekes hogy csak olyanoktól kaptam ki akiket úgy ereztem jobb vagyok náluk. Akiknél ereztem határozottan hogy jobbak mind megvertem. És volt 2 meccs akik vezetésnél kiléptek, az a kettő is jobb volt erzésem szerint.
-
KaksziLajos
senior tag
Eladtam nyereséggel Messit, 88-as Keanet, Boatenget, Neuert, Alabat a WL előtt...
Egy kis aranyos csapattal, Agueroval és Higuainnal az élen megálltam Silver 1-nél. Maradt még 10 meccs. A játékmenet egészen jó volt most, és én is megpróbáltam türelmes lenni, ami meg is hozta a gyümölcsét, mert sok meccset ennek köszönhettem. Nyugodt tudtam maradni, és így lehoztam vesztes állásból is a meccseket, valamint hosszabbítást és tiziket is behúztam. Végre.
A kedvenc győzelmem ez volt:
18. perc, 0-0, Aguero, idegbeteg ellenfél[link]
Türelem, nyugi, relax. Nem megy mindenkinek.

-
MdewC
nagyúr
Végül 18/14-et sikerült hozni, plusz Feri tolt még párat, simán hoztuk most a Gold 2-t.

Kis szerencsével legközelebb bátrabbak leszünk.
Igazából fekszik az új patch, de nehéz gólt lőni. Beigazolódott ami jósoltam, rangeteg türelem kell, 8-10 helyzet kell 1 v 2 nyamvadt gólhoz, vagy még több.
Fura, hogy milliós lapok is szenvednek, kapufa, blokk, stb, de egy picit játszhatóbb mint volt.
-
Garsza
veterán
Nekem gold 3 lett meg 8 meccs bennmaradt. De csak Vasárnap volt időm tolni. Többihez nem volt se kedvem se időm. Közben eljött s feketeleves is azok után hogy írtam hogy nálam nagyon jó volt a játék kb. 20 meccsig. Ucl Perisic is megállt a gólgyártással. Vissza is került Nedved.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem olyan 2-3 meccsenként változik a dolog, ha két-háromszor kikapok, akkor nagyjából utána egy pár nyereség jön. Az én képességeimből kiindulva megcéloztam a silver1-et, ehhez képest gold3 lettem, 16winnel, eggyel maradtam le a gold2-ről. Segített az érkezett Pogba úr is azért, ilyenkor büszke vagyok magamra nagyon. Néha azért brutál hajtépős meccsek voltak, ököllel belevertem a fotel karfába....

Meg azt nem értem, mikor bedob egy szerintem hozzám képest kb 1000 skill ratingel jobb enemyt, 30 perc után 6-0 oda. Ezt miért csinálja, szinten tartson, ne tudjak sokkal jobb lenni mint szoktam? Egy ilyen über gyereket fel is vettem friendbe, akkor látnám miket szokott elérni WL-ben megkérdezném milyen a skill ratingje, kíváncsiságból. Még nem igazolt vissza. -
Zimmi91
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Igazából nekem a silver 1 is teljesen okés , 3 WL-t toltam eddig le , első silver 1, második gold 3 és most megint silver 1.
Meg pénteken toltam 7 meccset, szombaton semmit és vasárnap 21-02ig toltam le a maradék meccseket, végére kicsit elfáradtam, lehet azért is csúsztak el a meccsek az utolsó percekben

-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
tényleg amúgy ezt árulja már el valaki, miért van ez, hogy már bevált tendencia szerint mindig hagy elmenni 8-9 win-ig 0 lose-al, majd utána alig tudok elvánszorogni a 14-15 win-ig a maradék 21 meccsemből... persze a statomhoz ad ellenfelet, de miért nincs soha az, hogy mondjuk 1. vagy 4. meccsemből kapnék valaki erősebbet? Miért mindig 8-10 meccs után jönnek?
-
Yodamest
veterán
Sb elite 1 reward pakkok: 82-es Allan volt a legmagasabb....
Zimmi91 brutál volt most a Wl nagyon, ki is égtem rendesen. 8-0-ba kezdtem, de utána jöttek a durva ellenfelek, alig lett meg a gold3 most.... bár igaz a csapatom elég fos jelenleg, várom az árcsökkenést.
-
Zimmi91
addikt
Nekem is hasonlóan STOP táblát tett be az EA

11-11be álltam, mondom 8 meccsből sima lesz a 3 meccs és gold3, na végül 12-17be végeztem azt az 1 meccset le se toltam úgy se számított
3-4 meccs ment el a 93. percben, ami meg hosszabbítást ért tizenegyessel, ott meg kirugdalták az embereim a stadionból a labdát, hát tudtam örülni neki

Meg a 2 perces hosszabbításnál a 94. percbe rúg 25ről gólt a csávó, nemááááár
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ThuG4LifE
senior tag
POTM-hez mindig kell az adott jatekos alapkartyaja? 9 Sterling varja, hogy nagyot kaszaljak.

-
toxicjew
addikt
Nem bánnám, ha nem Sterling lenne, 3* wf nagy visszatartó erő, hogy ne csináljam meg, meg oda már van POTM Lucas és SIF Lozanom (aka GOD)

-
Z'Z"
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Sterlingnek több esélye van, szerintem.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Igaz.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Is, meg a packokból is lófütty szokott jönni.
Szerintem azért az durva, hogy egy Mega pack 83-as ratingű, vagy az alatti játékosokat rejtsen.
Nem azt mondom, hogy Iconokat várok egy ilyen packból, de igazán megtehetnék azt, hogy 81-85-ös értékkel rendelkező playereket pakolnak bele.
És ezt minden csomagnál ugyanígy megcsinálhatnák, hogy egy bizonyos rating közé állítják be a packokat és nem zsákbamacskát árulnának -
A guru
addikt
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rossz oldalakat olvasol...

SB Elite 1: David Silva, Özil+sok squad fitness és 83-84-es. Megérte.

-
Jinxb1rd
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Óra topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez stílus függő, pl. 4-1-2-1-2-ben ahol a CDM tényleg nem ér fel mert ott vannak a CM-ek meg a CAM oda inkább jó egy stabil M/H-os CDM, akinek egy dolga van csak. Továbbá egy M/H-os kevésbé is fárad el mint egy H/H szóval pl. Matic esetében az a 84 stamina olyan mint egy H/H nál a 90 kb.
Fabinho 100 körül mozog, őt meg tudod venni, illetve budget megoldásnak Alli-t vagy Mkhitaryan-t is szerintem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)