Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Én hülye gondoltam majd összejön azért egy 100k!

Akkor a következő a BPL TOTS vagy ha addig lesz VB csomag akkor azok... Bár a BPL TOTS-ra lehet összegyűjtök némi pontot. Mondjuk vicces, mert tavaly a 4 tots közül 3 untreadable BPL csomagból jött.

s0p0q0r: Olyan 65, de a legtöbb nem volt nagy csomag.

-
törölt tag
Jó, ez most olyan, hogy De Gea meg az EL győzelemig védte a csapatot, meg neki köszönhetik, hogy a bajnokságban egyáltalán a top 6-ba kerültek... Pont nem rajta múlott, hogy nem nyerték meg azt is, hidd el.
Vagy ha egy épkézláb csapat lett volna körülette, akik tudnak gólokat is rúgni, akkor már ő is jobban megérdemelte volna? Nekem ebben semmi logika nincs.
Illetve ha ennyire fontosak az elért eredmények, meg a BL, akkor miért nem Keylor Navas-on vitatkozunk?
És ezzel nem Buffon érdemeit akarom elvenni, tudom hogy ő is sokat hozzátett a csapat sikereihez, top szintű kapus még ennyi idősen is, respect neki! De szerintem jelenleg nem ő az abszolút legjobb.
-
nyervi
aktív tag
mindkét közép hátvédem spanyol, úgyhogy simán beleillik, ezért nem tudom eldönteni. gondolkodom az eladáson, de azt hiszem várok még, hátha a TOTY őrület után feljebb megy az ára. mindkettőt semmiképp sem tartom meg,mert Suarezre vagy Puyolra gyűjtök elsősorban (csak nem sikerül
). viszont az is az eladás mellett szól, hogy többet kapok érte, mint "Teri"ért. azt hiszem pár napot alszom rá, míg a csapatban vannak nem bizsereg az agyam, hogy packot nyissak coinból

-
Z'Z"
őstag
Tudom, hogy többen leírtátok már, hogy miért volt ez az ajándékozás, de itt egy hivatalos, mivel ez az üzenet fogadott, amikor beléptem:
"Hello FIFA Fan, There was an issue with correct content not being available in packs from 18:00 GMT 23:30 GMT on December 28th. We have granted you all impacted packs that you opened during that time. You can find those packs in the My Packs section of the Store Thank you for your patience while the team worked through resolving this issue The FIFA Team" -
törölt tag
Biztos jó kis lap lenne az a Giovinco, használtam a sima lapját is korábban, az is bevált. Csak CAM és ST posztra már vannak jó lapok az MLS-ben, azért akarnék valaki mást inkább, de a Giovinco-Villa-Nikolics hármas mellett nem sok esélye van senkinek. Talán még Opara, ő lett az év hátvédje és viszonylag népszerű a játékban is...
(#11800) s0p0q0r :
Na igen, annyit tényleg nem ér.
PC-n 25k a max ára, ennyit még hajlandó is lennék kiadni érte. -
törölt tag
Az a Cristiano tényleg komoly lenne.
Ki akartam próbálni a sima lapját is már egy ideje, de PC-n még egyszer sem láttam a marketen.Viszont nem úgy volt, hogy az idei részben minden liga sbc-t az év játékosa kapja? Mert japánban most Kobayashi lett az.
Meg az is érdekes lesz, hogy az MLS-t hogy oldják meg, mert ahhoz már volt egy MVP SBC. Mindenesetre remélem nem Giovinco kapja a ligásat. -
Szigma70
addikt
-
bvitar
tag
Tegnap óta böngészem. Köszönöm
Tegnap mérgemben eladtam a csapatom és csináltam egy pl csapatot. Ebben a komoly szimulátorban 😆 csak azzal leher érvényesülni. De a kártyán mindegy mi szerepel. If Eriksen mehet a levesbe ha van egy Renato Sanchez. Aguero, felejtsd el, Rashford. Nem szabad ezt a játékot komolyan venni. 😁 -
aswyx
csendes tag
+ Mr.Rain, +A guru
Kosz a valaszokat, vegul SIF Mustafi mellett kotottem ki. Anchor chemmel, ugy vettem, egyelore nem cserelem mert jonak tunik.
Miota o meg SIF De Gea megvan meg nem kaptam ki ugy hogy a vedok szetfutottak a kapus meg elugrott a labda elol (15+ meccs, remelem ez igy is marad). Helyette kaptam ki ugy, hogy elbenaztam de az rendben van

Mas:
Mustafi, meg a kapusok kivetelevel mindenki a csapatomban az elso meccsen golt fejelt vagy rugott. Akkor is ha tobbe soha. Ez masnal is igy van, vagy csak en vagyok szerencses? -
-
nyervi
aktív tag
soha nem is tagadtam, hogy ebben a játékban PL fóbiám van
persze, hogy a lényeg a lehető legolcsóbb és legjobb csapat, de ugye ott vannak a youtube-huszárok, akik megmondják a tutit, nagyon sokan őket akarják utánozni, mert hű ők nyernek, aztán azok az OP-nek kikiáltott lapok, amik a ratingjük alapján olcsók is lehetnének olyan drágák lesznek, mintha IF lap lenne az összes 
sebaj, csakazért is elbukdácsolok a La Ligás csapatommal és csakazért sem rakom össze a futóbolondokat, pedig már nyitottam Mbappet, Jesust, Rashfordot....és jól eladtam őket. mer' elveim vannak vagy mifene
-
gabesz82
őstag
Én is így gondolom. Én inkább csak unom, hogy mind ugyanazokat a játékosokat használja, semmi fantázia vagy egyediség. De nem zavar már, szíve joga mivel játszik. Egyébként sokan szerintem annyira rágörcsölnek erre a PL dologra, hogy azért nem megy ellenük. Egyébként nem a PL az OP, hanem úgy általában a 90+ pace-s játékosok, emiatt rengeteg a high press + attacking kombós gamer, de sokszor jó taktika ellenük a nosprint labdavezetés, csak szépen lassan. Többször bejött már ez, gyakorlatilag ott szaladgált körülöttem és simán gólt lőttem.
-
törölt tag
A csatárok nem szorulnak különösebb magyarázatra szerintem, állat mindkettő.
Valeri szintén tökéletes arra a posztra, csak a 3* wf fáj csak egy kicsit. De Giovinco is jó alternatíva oda.A 2 CM talán a gyenge pont, de azért egész kiegyensúlyozottak, stamina rendben van, strength, shooting, dribbling elfogadható. Dzemaili néha olyan finesse shot gólokat tud akasztani 20-ról, hogy öröm nézni.
CDM Alonso nagyon bevált, nekem sokkal jobbnak érződik, mint amire a statok alapján számítottam.A silver védelem meg no comment.
A fontos statok nagyon jók mindegyiknél, főleg a megfelelő chem lapokkal.
Wynne mehetne CB-nek is, csak szerintem oda alacsony. Viszont 93 jumping...Kapusoknál nagy különbséget nem szoktam érezni, annyit nézek, hogy ne legyen nagyon alacsony, meg legyen long throw trait, Howard megfelel ezeknek a követelményeknek.
(#9585) nyervi :
Tehát az a baj, hogy alul vannak értékelve.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az volt kérve amúgy, hogy 80 alatti legyen az összérték, direkt ki kellett vennem pár lapot, hogy meglegyen.Értem amit mondasz, de 81-84-es lapokból vannak nagyon jók a La Ligában is.
Gameiro, Dembele, Williams, Ben Yedder, IF Sansone, IF Wass, Umtiti, Gimenez stb.Vagy akkor csinálsz magasabb értékelésű csapatot, amivel simán pariban lehetsz bármelyik PL squad-dal. Szerintem nem számít semmit az értékelés, legalábbis az előbb linkelt 78-as MLS csapattal is simán bead ilyen 82-84 ratinges ellenfeleket...
-
MdewC
nagyúr
Nincs mit.

Egy kis taktika akkor:
41212 szűk.
60
45
Org
60
40
65
Free
65
60
45
Cover2ST: get in és press back line
CDM: stay back és cut pass lines
2CM: stay back
LB/RB: stay backKezdés def módban, ha gond van akkor balance. Ha még nagyobb a baj, akkor attack.
Széles alakzat, vagy amennyiben hátrány esetén elfogy az alakzat —> 4231 szűk.
ST: get in és press back line
CAM: stay forward
2CDM: stay back
LB/RB: stay back -
Geradossz
aktív tag
Most de mivel hétvége előtt kezdtem a liga sbc elvitte a pénzt, illetve fektettem be if játékosokba, plusz 10 draftot is letoltam. Plusz 100 item van a transzferlistán amit még el kell adni , és a targets is tele van. Draftozni még egyet fogok ma, 15-öt ebből le lehet vonni, ami éjel lefekvés előtt lesz az valójában emiatt 15 el több.
-
nyervi
aktív tag

ehh, úgy döntöttem ezen a héten lehet kihagyom még azt a pár meccset is. majd meglátjuk mennyire leszek nyűgös
peetie1: persze, tudom, hogy kell hozzá net, de azért idegesít mert a netem nem kapcsolt szét. csak a játék döntött úgy, hogy offline vagyok. ezért nem értem úgy igazából az egészet. no meg 2 nap alatt legalább 3x kifagyott úgy,hogy ki kellett "nyomnom" az egész játékot és újraindítani, amit soha nem csinált eddig
-
ShiberMonkey
senior tag
Hidd el hogy nem írtam volna hogyha nem játszottam volna vele, a patch telepítése közben írtam ki hogy "neee újabb patch" amint felment már játszottam is vele ( mivel ma dec 6 van függetlenség napja) nem volt meló és ráértem a napi rutin után fifázni
tulajdon képpen a patch kiadása után 1 másodperccel telepítenem is kellett mivel nem engedte az online featuret 
-
lujdzsi89
tag
Végig fogja játszani. Higuain nem is játszana mert műtötték a kezét a héten, csak Mandzukic is kidőlt edzésen...Cuadrado sem végzett teljes értékű munkát szóval csak Berna maradt kb. rajta kívül. A teljesítmény már kérdéses, a Juve 1 pontért megy.
Szerk: ez DC-re akart menni

-
-
Geradossz
aktív tag
Kezdhetik azzal aki sértegetett és személyeskedett elsőnek, aztán velem. Mert ugyan én is személyeskedtem, de csak utána. És miből jött ez? Abból, hogy próbáltam rávilágítani hogy jobb ha magadnak próbálod ki a játékosokat mert ezer dologtól függ, hogy működik, mintha mindennap itt kérdezgeted, csak a véleményem írtam le, amiben semmi bántó nem volt, szemben a többiekkel. Innentől kezdve ha csak engem moderálnak szégyen az egész,
-
törölt tag
Nekem az van, de őt még nem próbáltam idén. Amúgy nem lepődnék meg, ha tényleg jó volna, csak hát az a pace...
TOTS Niko még messze van, de szerintem addig is érdemes kipróbálni az MLS-t, ha mást nem szórakozni velük egy kicsit 2 stresszesebb wl, vagy sb meccs között.
Van ott pár nevetségesen op lap, én a patch előtt nagyon élveztem velük játszani. Azóta mondjuk csak szenvedtem azon a 4-5 meccsen amit lejátszottam, de ez nem a csapat hibája.
-
MdewC
nagyúr
Az a helyzet hogy hétvégén teszteltem egy taktikát a Weekend ligában amit jónak éreztem viszont kipróbáltam a High pressuret és nem volt rossz, ezért most egy hibrid beállítást tesztelek.
Az a kemény hogy eddig a védelmi vonalam vissza volt húzva, viszont nagyon tetszik így feltolt védekezéssel. Úgyhogy majd kiderül. Finom hangolok egy két nap kell mire kiderül.
-
ShiberMonkey
senior tag
+1. Teljesen igaz amit mondasz. A kedvencem a BPL követem Twitteren, Facen, szinte mindenhol, de azért ennyire nem jó. Példának okáért szeretett csapatom a Liverpool játszott ugye egy rangadót a United ellen. Lovren-Matip védőkkel és Martialt és Lukakut is levették a pályáról, nem volt itt szélen szaladgálás+Berba spinezés vagy Labdafedezés Lukakuval fifás módra
de ugyan úgy eltűntették Manét és Salaht is a United védői. Ez online egy 5:3-mas meccs lett volna a Unitednek.
Csak azt kérném az EA-től hogy ne legyen már hátrányban EGYIK csapat sem. A statok legyenek valósak a 81-es Martial ne szivassa szét a 88-as Bonut.
Az már csak külön öröm lenne számomra hogy a védőkkel lehetne úgy hátrálni mint a valóságban. Ezalatt értem azt hogy nem rézsùtosan állnak a védők hanem szemtől-szembe (WTF ) Megye 1ben megtanították nekem ezeket
.
Valamint az hogy szűnjön meg a ping pong futball végre, sokkal lasabb játékmenetre lenne szükség és arra hogy ne lehessen "vak" passzokat adni.
Viccen kívül amikor Gray vagy Musa otthagyja Allan Koulibaly-Bonucci kombót sírni tudnék. -
vatafakk
aktív tag
Mivel idén már mindenki akkora investor lett hogy a black friday crashről beszél az összes fórumon, ezért szerintem idén is előtte pár nappal lesznek a legalacsonyabbak az árak-
Mindenki elad mert fél hogy még lejjebb mennek az árak és előtte meg akar szabadulni a játékosoktól, de venni senki sem mer majd, mert arra vár hogy zuhanjon be még jobban a piac.
-
Mr.Rain
senior tag
A chemet enyhén szólva le.zarja.
Kösz a linket, a tacticot majd ki is próbálom.MdewC!
Zsiru maradna ST. A váltás oka, hogy ki szeretném próbálni Lacat, mert az egyik kedvencem. Tavaly nem jött be sem CAM-bam, sem ST-ben, hátha idén. A társak megvannak hozzá, szóval adnék egy esélyt ennek a négyesnek ott elől.
A befejezéseknél a változatosságra törekszem, ellenféltől függően. Kis passzok, indítások, beadások, lövések. Ezért is gondolkom ezen a 4esen elől, adva lenne minden.
Ebben a 4 2 3 1-ben mennyire mennek ki szélre a szélső CAM-ok?
-
Geradossz
aktív tag
Én is van, hogy miskolcról írom buszon
De lehet kifogás, mert annyira rossz az autókorrektem, hogy beírok valamit és tízszer kell átírni ha meg kikapcsolom sokszor mellé üt mert nem túl jó már az érintőpanel. Egyébként mindenkinek tényleg az legyen a legnagyobb problémája, hogy a hogy helyett néha h-t írok, tényleg akkora nagy baj. -
Geradossz
aktív tag
Nem ez a bajom de ha 12/9 et lehozok ne kapjak már ki mindig nem hiszem h utána 13/5 öt tudok minden héten megnyerni és még egyszer mondom nem jobb az ellenfél sőt rosszabb, csak odapattan minden nekem meg semmi nem megy be, egyszerűen nem értem miért. Ha látom h jobb az ellenfél és kikapok egy szavam nincs, sőt ha mákkal nyerek azt is elismerem de mikor közük nincs a játékhoz és folyamatosan kikapok az elég gáz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Idén meg már Trottyos kártyája van

Micsoda önuralom kell ahhoz...

igaz nem is akarok![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)