Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarakisan08
tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nálam nem vált be.
Más...
Kihagytam online egy kis időt, látszott is a játékomon, sorban vereségek... 433(4)-ben játszottam, korábban jól ment ezzel, viszont a nagy bajom a csatárokkal volt. Bárkit raktam be egyszerűen alig volt a pályán, több instrukciót meg egyéni taktikát kipróbáltam, de a csatár mégis mindig kihasználatlan maradt. Remy hirtelen 0 lett 41212-ben pedig a legjobb csatárom volt. Jött Lukaku aki szintén nem váltotta meg a világot, most Sturridgeot tesztelgettem, de rosszabb volt mint Lukaku. Legjobban a fitnesz csapatomban lévő Benteke szerepelt, minden második meccsen átlagosan eredményes volt és mellette gólpasszokat is szép számban osztotta. Mondjuk tény, hogy évek óta 2 csatáros rendszerben játszottam, ezért kicsit nehéz is átállni, de az eredmények jöttek, a többiek hozták a meccsek nagy részét. Most, hogy kihagytam online majdnem két hetet semmi nem működött úgy ahogy korábban, szóval ismét váltás a mostanában nagyon népszerű 4321-re. Eredmény 1 x finomhangolás után 4 win több gólos különbségekkel. Ok nem lehet kijelenteni 5 meccs után, hogy szignifikáns javulás következett volna be, majd 20-30 meccs után talán, viszont a kezdet biztató. Végre értelmet nyertek a csatárok, és a többi támadó is szépen teljesít. Védekezésben nem érzek nagy különbséget a korábbi felálláshoz képest, viszont középen sokkal jobban eloszlanak a játékosok, szépen lehet passzolgatni, szinte mindig van üresben játékos.
Szélső támadók: get in b...
csatár: hamis 9 (jobban besegít támadásépítésbe, a szélső támadók terrorizálják eleget a védelmet, hasznosabbnak éreztem ezt az opciót, eddig tetszik)
szélső cm: stay back
középső cm: alapon mivel eleve kicsit visszavontabb a pozíció nem akartam hátrahívni, de ez még változhat
Szélső védők: stay back (kipróbáltam első meccsen, hogy alapon hagyom, de ha az ellenfél kontrákzik kevés ember maradt hátul, meg tudtak lógni az ellenfél szélsői)Egyéni taktikát most nem írok, fejből nem vágom pontosan, de ha valakit érdekel megosztom szívesen.
Amúgy IF Defoe nagyon állat, 4 meccsen 6 gól és 3 gólpassz, ami igazából 2 meccs 433(4) ben 0 teljesítmény, az előbbi statot 2 meccs alatt produkálta az új felállásban, így a másik csapatomba átkerült Sturridge is érezhetően javult, gólokkal bizonyított végre. Ebben a felállásban Sigurdsson lövőpotenciálja kicsit kihasználatlan, mondjuk nem is szeretek annyira távolról puffogtatni, de a passzai viszont továbbra is ott vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest