Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7
    addikt
    válasz MdewC üzenetére #4424

Engem valaki nagyon elátkozott... Már meg tudom mondani, hogy nyerni fog-e az ellen az első 10 perc után. Annyira lehetetlen dolgok történnek, hogy az már fáj. Kapufa-kapufa hátán nekem, neki meg esélye sincs egész meccsen. Ezek a legveszélyesebbek. 25 meccsből TÍZ ment el a 80. perc után, úgy hogy vezettem. Ebből 5 meccs 115-120 percben szerzett gól volt az ellentől. 2 tiziig jutottam, egyiknél sikerült 3 kapufát rúgnom.Nyert az ellen 3-0-ra, a másiknál meg mellérúgta az összes játékosom még ami középre ment is kapufa lett. Csak így, az 80.+perceknél kaptam ki, sosem volt olyan, hogy vezetett volna egész meccsen, vagy csak szimplán jobb volt.

A szokásos világtalan ellenfél, 87. percben kiegyenlít majd öngól/kipattanó a menő. Olyan 7 körül ma 3 meccsem volt egymás után ilyen. Jó ellenféllel talán egy ellen toltam a 25-ből, de az is inkább csak cselezett majd nagyra volt magával, tolta a cseleket, a végén meg 1-2-nél passzolgatott, majd én jöttem a 80.perc+ jósággal, 3-2 nekem, ragequit.

Ilyesmit ritkán láttam a 16-ban, de itt valami nagyon durva. Most toltam le az utolsó meccsem az elite 3-ért, 3-1-re vezettem a 80. percben, mikor 3-2 lett én mondtam magamban, hogy ezt bizony elbukom.Öngól szöglet után, majd a 90. percben valamiért full üres volt a félpályám park the bus mellett és berúgta a 4. gólját. Nem tehettem semmit.

A labdafedezés hasznavehetetlen, nem 1-2 gólt buktam vele, mert retardáltként nem fedezte a labdát, hanem a szellemet próbálta magától távol tartani, ami gyerekkora óta kísérti. Kézzel fedezte magát a semmitől az esetek 90%-ban. A másik meg, jön a labda, és átveszi, mint egy 5 éves az első fociedzésén, elindulni meg nem tud vele. Nyomja az ember az irány, a hülye meg csak forgolódik fedezés nélkül, magától, világáról nem tud.

A védők túl nagy területet védenek le egy kurva gombbal. Sprintel a védő, 70pace+ugye, fut mellette Lennon és egy szerelés gombbal hamarabb megáll, mint a támadó és vagy 3-4x gyorsabban reagál bármire mint a támadó. A támadónak SEMMI esélye 1v1-ben. Semmi. Főleg ha még gépi containt tol, az alapvédekezést. Na akkor meg főleg. De még sima 1v1-ben ha az ember védekezik egy akárki ellen, akkor sincs esélyed. Nekifuthatsz mint egy hülye, vagy beülhetsz az ölébe, hogy eltörje a gerinced amiért megpróbáltad amit a bíró sosem fog lefújni.

Ide valami változás kell, valami csinálniuk kell ezzel, az input lag-ről ne is beszéljünk...

Sry, a kifakadásért, de a témához szólt.

Új hozzászólás Aktív témák