Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• majnkopf

tag

Bár már itt a 18 és úgy néz ki ennyi volt a 17, legalábbis a nagy többségnek, de nekem nem. Én idén kihagyom, januárig nem lesz rá keret, megvenni pedig csak az elején van értelme, mert mire kibontakozol benne már vége is az évnek :DDD Így egy hónapja újra nekilendültem multiban tolni és végre sikerült megnyernem az 1. osztályt. "Ezzel" a csapattal: [link] [link] Akkori csapatom:
    Sterling->Son
    Vardy->Gabbiadini
    Jesus->Shaqiri
    Holebas->Baines
    Mendy->Rooney
    Kouyaté->Touré
    Johnson Jsz

Érdekes azért ez a játék.. elég régóta fifazom mind online mind offline, de 16 után végig azt éreztem ebben a játékban, hogy nem tudom felvenni bárkivel a harcot. Mintha a játék nem igazán lenne partner hozzám. Nem úgy mentek a passzok ahogy korábban bármelyik fifaban és egy jobban tömörülő ellenfél hát.. nehéz dió szó-mi-szó. Voltam korábban 1. osztály közelében, de a nagy részében 14-16 pont, bent maradás és ennyi. Utána visszazuhantam az 5.!! osztályba (ebben nagyon nagy rész volt a játszhatatlan laggos meccs és a töltőképernyő beragadása /tehát várhattam volna az idő végezetéig, de nem töltött be csak alt+f4/ persze az én gyenge teljesítményem is közrejátszott ebben a zuhanásban hiszen az igazsághoz hozzá tartozik ez is). Utána kis szünet majd újra nekikezdtem. Sorra jöttek a győzelmek többször cím közelébe kerültem, de valahogy mindig elmaradt.. 94 perces gólok, kifagyások. para a siker kapujában.. aztán az ahogyan a fenti képen is látszik egy menetelés után csak összejött és még azt sem mondhatnám, hogy nehéz volt.. 2-3 gólkülönbséges győzelmek. Akinek van kedve írjon és tolhatunk meccseket. Nem vagyok egy nagy játékos ha valaki vérre menő profi annak nem leszek szerintem méltó ellenfél :D :R

Új hozzászólás Aktív témák