Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
Bár már itt a 18 és úgy néz ki ennyi volt a 17, legalábbis a nagy többségnek, de nekem nem. Én idén kihagyom, januárig nem lesz rá keret, megvenni pedig csak az elején van értelme, mert mire kibontakozol benne már vége is az évnek
Így egy hónapja újra nekilendültem multiban tolni és végre sikerült megnyernem az 1. osztályt. "Ezzel" a csapattal: [link] [link] Akkori csapatom:
Sterling->Son
Vardy->Gabbiadini
Jesus->Shaqiri
Holebas->Baines
Mendy->Rooney
Kouyaté->Touré
Johnson Jsz

Érdekes azért ez a játék.. elég régóta fifazom mind online mind offline, de 16 után végig azt éreztem ebben a játékban, hogy nem tudom felvenni bárkivel a harcot. Mintha a játék nem igazán lenne partner hozzám. Nem úgy mentek a passzok ahogy korábban bármelyik fifaban és egy jobban tömörülő ellenfél hát.. nehéz dió szó-mi-szó. Voltam korábban 1. osztály közelében, de a nagy részében 14-16 pont, bent maradás és ennyi. Utána visszazuhantam az 5.!! osztályba (ebben nagyon nagy rész volt a játszhatatlan laggos meccs és a töltőképernyő beragadása /tehát várhattam volna az idő végezetéig, de nem töltött be csak alt+f4/ persze az én gyenge teljesítményem is közrejátszott ebben a zuhanásban hiszen az igazsághoz hozzá tartozik ez is). Utána kis szünet majd újra nekikezdtem. Sorra jöttek a győzelmek többször cím közelébe kerültem, de valahogy mindig elmaradt.. 94 perces gólok, kifagyások. para a siker kapujában.. aztán az ahogyan a fenti képen is látszik egy menetelés után csak összejött és még azt sem mondhatnám, hogy nehéz volt.. 2-3 gólkülönbséges győzelmek. Akinek van kedve írjon és tolhatunk meccseket. Nem vagyok egy nagy játékos ha valaki vérre menő profi annak nem leszek szerintem méltó ellenfél

Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Ford topik
- Iqos cigaretta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így egy hónapja újra nekilendültem multiban tolni és végre sikerült megnyernem az 1. osztályt. "Ezzel" a csapattal: