Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_
    őstag

Én személy szerint nagyon sajnálom Zizou kinevezését, és azért, mert nagyon kedvelem, az egyik kedvenc játékosom volt. Látom lelki szemeim előtt, ahogy Real szurkolók százai búcsúznak majd tőle könnybe lábadt szemekkel, mert vele is ugyanúgy el fog bánni Perez, mint Ikerrel vagy Raullal.
    Semmi biztosítéka nincs, hogy bejön az ami Pepnél vagy Luchonál, hogy egy tapasztalatlan, fiatal, klubhoz ezer szállal kötődő esző "robbant", és sikert sikerre halmoz. Lássuk be, mindkét esetben óriási adag szerencse kellett, valamint Pep korunk legnagyobb taktikai tudással rendelkező edzője. Enrique pedig kapott egy hihetetlenül egységes keretet, amilyen talán a Barca történetében soha nem is volt.
    Na most Zizou kapott egy nem túl egységes keretet (a csatáraorba konkrétan nincs is megfelelő alternatíva, senki helyére), ami annyira nem is lenne baj, de jó pár fejben rendet kell tenni, önbizalomhiány, vagy épp túlzott ego miatt. Plusz idény közben sosem hálás feladat csapatot átvenni...

Összefoglalva, én remélem sokáig tart majd Zizou és a Real közös útja, sok sikert kívánok neki (persze ne a Barca rovására :DDD ), de én egy másik forgatókönyvet tartok valószínűbbnek, ismerve Perez tevékenységét.
    Ne adj' Isten, idén behúznak egy bajnokságot, jövőre meg mondjuk csak egy kupát, közben meg pl. a Barca megvédi a Bl címet, következő évben újra bajnokságot nyer. Perez ennek hatására az atyaúristent magát is kirúgná a menedzseri pozícióból, nem csak Zizout. Kíméletlenül, hezitálás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák