Új hozzászólás Aktív témák

• sch_a

addikt

válasz Dinter #2003 üzenetére

Pedig az egyik legnagyobb állat volt a 14-ben. Szerintem sokan tépték a hajukat miatta.

Az EA meg elmehet a picsába. Nevetséges, hogy nem bírják a szervereik a terhelést. Ki kéne szűrniük a csalókat, akkor talán nem halna le állandóan a szaros szolgáltatásuk. Csak hétvégenként tudok játszani, illetve tudnék, ha dobna ki minden alkalommal a FUT-ból. Biztos nem tudnak eleget lehúzni a játékosokkal, mert olyan olcsón adják a játékot és kevés a hülye, aki fifa pointra meg holmi "ultimate editionokre" szórja a pénzét, így nem telik nekik további szerverekre... Rohadt nagy lehúzás az egész. Nevetséges, hogy évek óta nem tudják rendbe rakni a dolgaikat. Valaki itt valami 99,5%-os rendelkezésre állási idővel dobálózott... Hát ő vagy számolni nem tud, vagy csak nagyon új a játékban. Ennél ráadásul csak szarabb lesz a helyzet, egyre több játékos lesz, egyre több csaló, egyre nagyobb terhelés, aztán majd jönnek még az ilyen-olyan színű lapok is, na akkor fog majd teljesen lerohadni az egész. A web appnak is egyetlen értelme lenne, a market, de azt természetesen lelövik. De játszani még így sem lehet. A 15 megjelenése előtt jött a nagy duma, hogy majd most jól kiszűrnek minden csalót, de gondolom kb. eddig tartott a nagy lendület. Az év hátralévő részében ugyanúgy szarni fognak az egészre, mint tavaly. De én vagyok az idióta, hogy megint megvettem.

Új hozzászólás Aktív témák