Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
pudingstyle
üzenetére
Hát nem egy sprinter, de nem is azért tartom
Ha kicsit gyorsabb kell, akkor ott van Song, de azzal azt tapasztaltam, hogy vigyázni kell, mert néha simán beáll csatárnak is ha olyan kedve van. Filipe Luis is simán feloson bal szélen a támadásokkal, jobb oldalon meg Montoyaval lehet felszaggatni ha nagyon muszáj(Albat még annyira ne ismerem).Akiket tesztelni akarok ha lesz zseton:
Marcelo
Khedira
Miranda
IF Godin
IF Rakitic + sok drágább player ha lesz sok-sok zsé.
Sima + IF Soldado - Sima játszott ellenem egyik meccsen tegnapelőtt. 5x pattant valamelyik testrészéről a labda a kapum felé, abból 4 bement. De más meccsen nem találkoztam vele, vagy csak nem tűnt fel. Ki kell próbálni és ha hozza ezt a szintet más meccsen is, akkor elég lesz hátba rúgni, aztán csak bepattan róla bogyó.
Ahogy néztem sok más ligás spanyol játékost is be lehet építeni a BBVA-s keretbe, szal választék van azért rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kicsit gyorsabb kell, akkor ott van Song, de azzal azt tapasztaltam, hogy vigyázni kell, mert néha simán beáll csatárnak is ha olyan kedve van. Filipe Luis is simán feloson bal szélen a támadásokkal, jobb oldalon meg Montoyaval lehet felszaggatni ha nagyon muszáj(Albat még annyira ne ismerem).