Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezért az ír MCgeady-ért nem nagyon kapkodnak a piacon...

-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
Üdv!
Kicsit lement az ára, uh frissen sikerült IF Asat megvenni 47K-ért!!!
(Nem bírtam keddig.)
-
Sanyicucu
aktív tag
ezen a csapaton mit lehet javítani?2 szezonon át állandóan kikapok velük.hiába változtatok taktikát felálást az 55-60 percben meghülyülnek és ennyi.
-
Sanyicucu
aktív tag

-
Sanyicucu
aktív tag

-
petyusz851
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van Felhőtárolásnál Originen belül FIFA14-nél azt írja 92MB/100 MB nincs elég tárhely hogy töröljek valami fájlokat, hogy ezzel mit tudnék kezdeni?

Köszönöm előre a választ!

-
Toxy
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Persze hogy eredeti.
Csak elég idegesítő így játszani.
-
Sanyicucu
aktív tag
az utóbbi 5 meccsemen kikaptam úgy hogy egy passzom se jutott el a játékosokig mindig letámadott úgy az ellen hogy pislogni sem tudtam.ez az EA műve vagy van rá valami beállítás?
-
sch_a
addikt
-
Toxy
aktív tag
sziasztok.
karrier módba mostanába minden apróság miatt pirosat ad a bíró.
Találkozott valaki ilyen hibával?
Köszi
-
Carvus
senior tag
lenne egy költői kérdésem: ha elviszem a támadóval a kapus mellett a labdát és az kigáncsol majd befújja a tizit, akkor miért csak sárgát kap a kapus??? legalább tizit végre berúgtam és csávó egyből rage quit!

-
Carvus
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
már egy ideje fentem ár a fogam, de eddig Te voltál a gyorsabb...

-
vegitossj7
addikt
Megelőztek

-
Carvus
senior tag
csak sikerült winter upgrade vol3: (Diegoval és Hernanessel)
-
Francesco003
aktív tag
A büdössssss kur....va anyátttttttttttttttttttt a fasz..geciiiiiiiiiiiiiiiiii fifanakkkkkkkkkkkk...........10meccsből nem tudom megverni a hét csapatát...hogy......................aki csinálta ezt a nehézségi szintet...világklaszison is kikaptam...eddig az összest behúztam ultimate szinten és most lehetetlen nyerni .................
-
Gaborz1
senior tag
Én előre bevásároltam az ír barátainkból egy kisebb mennyiséget, aztán mikor tegnap kiderült, hogy mikor indulnak a kupák és mivel lehet indulni (a 10k+prémium arany csomag elég csalogató volt
), gyorsan cselekedtem és bronzokkal gyorsba feltöltöttem a meglévőeket.
[link] 5350 coinba fájt ez a csapat
parkol még: 3 O'shea, 2 Duff, McCarthy, Hoolahan, Ireland és egy Gibson -
DjEszti
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy Fifa 14be elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ.
Hogy tudom helyre állítani?
-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
Ú... Az szép! Alap!

Azonnal kerestél 40k-t!
-
dracox
addikt
Szépen fogynak az ír játékosok. Elviszik tőlem 8k-ért O'briant erre nézem mennyibe megy a piacon és 4-5k-ért van már azonnaliban.
nem értem én az emberek lustaságát, de mi jól járunk velük 
-
Genji
őstag
Jobb szélsőbe iszonyat gyér a Seria A. Bezzeg a balon van választék...
-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
Á, még nem, mert nagyon nem occó
. Viszon 48-ért jól kifogtad, 80-at még sajnálok... Ha kibírom keddig, akkor talán 60ért 
-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Valami majom, akinek volt fölösbe 1.6 misije

Ezzel kb. 10 millát profitált
-
Imre921
tag
Köszönöm szépen a segítséget. Engem abszolút nem zavar hogy ha vezetékes a kontroller mert elég közel van a gép a kanapéhoz

Tomi
"Én Logitech f710-et használok, vezeték nélküli". - Köszi a tippet, ránézek erre is
-
zsoltirte
aktív tag
6 hét.. kb 1 hónapja mikor érdeklődtem a kupáról, akkor próbáltam venni pár ír játékost, de fél óra szarakodás után feladtam. Minden liciten min 5 ember csüngött, aztán jött vki, aki végigzongorázta egy játékosnál az összes licitet egy adott összeggel, 600-600-600, 1000-1000-1000, 3000-3000-3000. Szal már akkor iszonyat fel voltak nyomva az árak, de respekt annak aki ennyit szarakodott vele.

-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez ki a barom volt?
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezt adom!

-
vegitossj7
addikt
Ez a kemény

"Bought 6 weeks ago:
65 Ireland's
74 O'Shea's.
44 McClean's.
28 McCarthy's.
52 St. Ledger's.
33 Keogh's.
12 Stoke's.
2 Long's.
37 Whites.
22 Given's.
300+ other randoms.
8 PSN accounts used.
1.6 Million total invested.I'm ready."
-
vegitossj7
addikt
Még októberben mondtam, hogy kezdjetek el íreket venni

Laza 40k-t csináltam 3k-ból
Mert csak annyim volt akkor
-
sch_a
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Adok érte 8ezret.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dracox
addikt
Ezek a 11-es rúgások online-ban nagyon elvannak b*szva.. 5ből 3at fölé lő a játékosom, úgy hogy a kis zöld csíknál nyomom meg a kis csúszkát erre még véletlenül sem a zöld közelében áll meg... Offline-ban semmi gond nincs vele...

-
sch_a
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Így gondoltam az "összeraktam"-ot, már pár héttel ezelőtt megvettem őket: [link]
. Múlt héten egy meccs erejéig ki is próbáltam őket, McClean elég jó is volt. -
danikollar
őstag
Az a baj, hogy csapatot építeni már rég kellett volna és tartalékolni, mikor még nem voltak felverve az árak, mert most építeni csapatot a két kupáért már nem éri meg. Aki ügyes volt és régebben felkészült erre és összerakta, annak jó. Én csak bevásároltam egy-két játékost a profit reményében, de a csapatépítésen akkor nem gondolkodtam.
-
sch_a
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Én is összeraktam egy csapatot még régebben. McClean, McDermott, Keogh, Cunningham az érdekesebb játékosok benne. De van McGeady meg Keane-em is. Este én is meg akarom egyszer nyerni, aztán mehetnek átadólistára.

-
Tommyka21
tag
válasz
danikollar
üzenetére
Szép!
A 10k-t + arany csomagot offline milyen szinten adja?? -
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Főleg Mcgeady-t érdemes venni meg Coleman-t.

-
Carvus
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
kinek mi számít értelmesnek, én most bevásároltam párat: Coleman, McGeady, Given, Duff etc. azért nem rosszak, ez a pakk kb kijött egy 10-esből, meg persze vettem eladásra is belőlük...gyors megnyerem kupákat aztán jó pénzért eladom őket!
-
sch_a
addikt
Én most megvettem Walcott helyett IF Schürrlét a jobb oldalra. Ti milyen összhangstílust raknátok rá? Kicsit gyorsítanám, de a lövésén nincs nagyon mit javítani, így a hunter kilőve. A beadásán mi az ami javítana? Én a katalizátoron gondolkodom.
-
danikollar
őstag
Megvetted IF Asamoah-t? Én ma reggel megvettem 48k-ért, raktam rá egy katalizátor lapot, de még nem teszteltem, majd egy kicsit később.
9 és fél óra múlva kezdődik a Szent Patrik kupa. Kezdjétek el listázni az Ír, Észak-Ír és Airtricity ligás játékosaitokat. Az offline 10k + Arany Prémium csomagot, az online 15k + Jumbo Arany Prémium csomagot ad. Jól hangzik, de ezért nem éri meg most ilyen csapatot építeni, hiszen ezeknek a játékosoknak az ára fel van verve az egekbe. Értelmes Ír játékos nincs nagyon 10k alatt.
-
MdewC
nagyúr
Köszi Srácok!

-
danikollar
őstag
válasz
Imre921
üzenetére
Xbox360 kontrollert vegyél mindenképp. Vagy vezetékest vegyél és akkor nem kell hozzá más, vagy vezeték nélkülit, de akkor vevővel együtt vedd, mert csak úgy működik pc-vel, ha van vevő is és van ahol azt is adnak hozzá. Később ajánlott a vezeték nélkülihez egy akksi beszerzése is.
-
Carvus
senior tag
nekem nagyon tetszik, bár én nem játszottam az előzőekkel...régi fanatikusok pedig lehúzzák kicsit, leginkább grafikát és egy idő után unalmasnak találják! mivel nincs sok időm játszani, így még csak chapter 4-nél tartok, de eddig egy percet nem unatkoztam, illetve közepes nehézségen tolom, de párszor ígyis kellett agyalnom, h mimerrehányméter. amit viszont mindenki dicsér, h nehézségnél elég alaposan be lehet állítani, h milyen segítségek legyenek, konkrétan egyesével lehet őket állítani személyre szabni.
-
Imre921
tag
Sziasztok
Tudom hogy gáz, de évek óta bill-en tolom a fikákat, ezt is billentyűzettel toltam.(eddig) Állítólag sokkal jobb kontrollerrel(amit valahogy egész hihető
) így azt szeretném kérdezni hogy milyen usb-s gamepad-et érdemes venni hozzá?10000ft a keret rá max. Ebből kijön egy patentos gamepad amit fel is ismer rendesen a játék?
-
Nazara
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
+ (#5733) vegitossj7: Az lett volna a másik tippem, de valahogy egyik sem hasonló stilusú mint a Thief. Nem hentelni akarok, hanem lopakodni.

-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
A legjobb játékszéria a számomra.

-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Talált

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
köszi.

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gears of War?
(#5727) danikollar:

-
Takika14
aktív tag
Ekkora egy geci fos játékot. Nehezen de 1-1 80. perc, rálövi pattog össze-vissza és beadja nekem öngólra ez a trágya. 3 meccsből egyet sem nyertem, elpattan a labda tőlem, mindig a helyzeteknél pont bakizik ez a buzi játékos is úgy, hogy bebugol és meg akad a semmiben ez a fos.. Ekkora egy rakás szart. Az EA kurva nagy gyökerek gyülekezete komolyan mondom és nem is ez a legidegesítőbb hanem, hogy szarnak a bugokra/hibákra..

-
Nazara
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Ment privi.

-
danikollar
őstag
Valaki azonnal, ha tud segítsen pc-n, akinek van 40-50k coinja is. Van egy rakat IF Bonuccim a piacon és reflexszerűen pakolgattam ki őket a piacra, de az egyiknek elállítódott az ára és 150 coinért raktam ki, buy now nélkül. Ha valaki megvenné, akkor utána visszavásárolnám, hogy nem bukjam el az árát, mert lehet, hogy így csak pics@ pénzért fog elmenni. Vagy ajánl érte egy játékost és utána vissza adom neki vagy valami ilyesmi.
30 perc van a licitből, ha valaki tud segíteni, akkor priviben írjon. Előre is köszönöm!
-
zsoltirte
aktív tag
Szent Patrik napi kupa offline is lesz? Valamint lesz valami feltétel azon kívül, hogy csak ír játékosok lehetnek a csapatba?
-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Ezek akármit is csinálnak vele ugyanoylan x*r lesz.. Többet érnének vele, ha a fizetésüket inkább felajánlanák vmi jótékony célra....

-
danikollar
őstag
válasz
Archman1
üzenetére
Szerintem most hanyagolni kell az UT-t, mert egész nap nem tudtam belépni web appbe és mobil appba se. Aztán most néztem Twitteren, hogy ki van írva, hogy az átigazolási lista karbantartása folyik már egy ideje. Remélem jobb lesz, mert keresni egyszerűen lehetetlen, ha mondjuk ár alapján szűrnél.
-
Archman1
csendes tag
Szaisztok.
Egyszerűen játszhatatlan ma az UT

Másnál is félóráig töltöget és állandóan ledobál a szerverről?Igazán kezdhetne ez az OVODÁS csapat valamit ezzel a szarral.
3 meccset játszottam
Első: 2:0 nekem---> sajnáljuk de megszakadt a kapcsolat z UT-vel---->Vereség + BNF
Második: 2:1 vereség---->itt nem volt semmi probléma csak simán kikaptam
Harmadik: 5:1 nekem---->sajnáljuk de megszakadt a kapcsolat z UT-vel---->Vereség + BNF
Szánalmas ez az egész.
Ha én is így végezném a munkám mint ezek hamar munkanélküli lennék.
-
Carvus
senior tag
téli se tudom mire lesz meg, mostanában nem sokat játszok vele, tegnap toltam pár meccset, de kiestem harmadba 4 szopatós meccs után(uccsó 2 főleg, de már csak nevetek rajta), úgy sztem megint talonba fog kerülni! főleg h most Thiefezek, meg lehet elcsábulok Titanfallra is...
-
american man
csendes tag
Miért nem enged játékost eladni?

-
sch_a
addikt
Minden egyes lapom aminek lejárt a listázása ma, beragadt.
Ott egy 81-es Benteke, egy rakat ír játékos, Dembele, arany csapatedzés lap... Ráadásul ha jól tudom ezek a lapok ha ki is kerülnek onnan, akkor is törlődnek... -
Nazara
őstag
Szerintem is mozgékonyabb Vidal, mint Pogba, viszont a francia CDM-et játszik, neki sokszor bójaszerep jut, és a chilei futkorászik rengeteget Marchisióval karöltve, a labdatartáshoz meg kellenek a hirtelen irányváltások. Tiszta pályán nincs gond, de esőben vagy hóban, i'm fucked!

-
MdewC
nagyúr
Tiszteltet!

Azt alá írom, hogy jól néz ki az IF változat, de annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.

Ár/értékben jobb a winter upgrade, sajna a színt kell megfizetni...
De remélem nyitsz vmi nagyot, vagy keresel rá és meglesz...
Összehasonlítás
-
MdewC
nagyúr
Tegnap kinyírtam a gépet.
Offline első osztály utolsó meccs, City, ultimate, 5-0 ide, nekik 1 kapura lövés összesen! 
IF Vadászbombázó Vidal 2 gólt és gólpasszt adott, pedig általában a védekezésben jeleskedik.
(Barcát is sikerült 1 kapura lövésen tartani, mondjuk abból gól lett!)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Nem bírtam keddig.)

Hihetetlen ez a játék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)