Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azonna ahogy kijön!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
És te is áttérsz a 15-re?
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is meghírdettem az értékes játékosaimat ebay-en
[link]
De neked adnék melléjük bónuszba egy full TOTS MLS csapatot is
-
argentin27
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen PC

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos nincs
.. Max ha valahogy adsz egy 15-ös Suárezt én adok egy 14-es Messit 
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Spanyol ligából a legjobbak
meg egy PSG-s állat 
Hogy érted hogy játékoscsere? -
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valószínűleg kereslek majd akkor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Te is PC-n játszol?

-
MdewC
nagyúr
Di Maria mit zúz a németek ellen??

-
zsolti96
csendes tag
Valaki tudna segiteni hogy a mostani fekete maxvell mennyit erhet kb ps3 mon? Kurulbeli arra lennek kivancsi futhed meg nemirja.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Aki esetleg PC-n játszik és azt tervezi, hogy a FIFA 15 miatt leteszi a 14-t az írjon már nekem!

Ha vannak kiemelkedő, egyedi lapos játékosaitok szívesen megvenném őket, esetleg áron alul!
Vagy esetleg, ha csere lehetséges!? Nem tudom, mert most kezdtem csak! -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Halálosan!

Ízlések és pofonok, nekem a kötődés miatt + 10%, de lehet vkinek (-)!!
(Am bundes sztem is erősebb mint a spanyol, de vki meg velük tarol.) 
-
argentin27
senior tag
Csak a Bundes és a Seria A

-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Talán spanyol. 15-ben èn angolt fogok, elè jó játèkosok mentek oda

-
ferni
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bundesliga a legjobb

-
ferni
őstag
válasz
membrandj
üzenetére
1.bármennyire nem akarod elhinni tényleg ennyit kap, de a nettó 17 az 100%, ha nem több és arra jön még a többi, néz utána.
én hiszek neked Kroos ügyében, te írtad, hogy Bayernes vagy, csak jobban tudod, akkor te is hidd el, hogy nem beszélek hülyeségeket Real drukker lévén

2.Alaba nálam jól fejel, nincs semmi ilyen problémám vele sőt, egész jól fejel, de ha nagyon vészes a helyzet, akkor ott van Marcell Jansen, na őt tényleg ritkán fejelik le. -
argentin27
senior tag
Miért sorsol össze egy arabbal a gép?? Azért hogy úgy laggoljon hogy csak állóképet lássak???
Free Gaza, Mouslim abad csapatnév és keretnév stb... -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Seria A.

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Szerintetek melyik ligából rakjak össze egy sztárcsapatot? Spanyol 1. vagy Premier L. ?

Amúgy eléggé durvák az árak... Messi, Ibra. Ronaldo: ők így együtt majdnem 40 millióba kerülnek

-
argentin27
senior tag
Hihetetlen meccset játszottam!
Hummels barátunk 4-ből négyszer baszott felugrani fejelni és csak nézte ahogy befejelik 4 szögletből a gólt!
Ez már tényleg egy kurva nagy vicc ez a játék! Hiába nyomom a helyezkedést és a kifejelés, mint egy autista úgy állt ott!

Na mondom nyugratónak kinyitom az új 15k-s pakkokat hátha esik valami jóó erre egy Puyol és egy Giggs a legjobb lapok, na betelt a pohár!!!!

-
evibly
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi az infókat, akkor továbbra sincs értelmes alternatíva...
-
evibly
senior tag
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Általában szépen egyszerre megindul götze és reus középen valamelyik megkapja-- letámadják--magasan átpasszolom a másiknak és máris kb 16-ról lőhetek is,de lapos passzokkal is nagyon érzik egymást, nem pattog el , stb.
90%-ban az a vége,hogy reus kapja meg,szóval götze nekem arra tökéltes és kapura is tud lőni, futni stb.Lewa is jó, ő csere. Gomez pl fejelésben verhetetlen. Hozzá képest lewa kezdő kb..
Csak az a fránya tempó..Badstuber,hummels a két kedvenc belső védőm a való életben is,szóval..
Amúgy hummels mellett nem problémás egyáltalán.Alaba-val is csak az a bajom,hogy alacsony vagy nem tud fejelni normálisan valamiért,de ha meg berakok egy jobban fejelő, magasabb szélső védőt, akkor a támadást nem tudja segíteni annyira és nálam alaba nem 1x elfut az ellen 16-ig is, ha jobb napja van. Csak hát a fejes gólot felét miatta kapom,de marad.
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
4-3-3.
közép: kk-ktk-kkNeuer
Lahm,badstuber,hummels( zöld, 89),alaba
Schweinsteiger-götze-Zöld kroos
Robben-Müller cs( ezt most fogom venni még csak, 89-es),reus.Jelenleg még robben-reus-müller a felállás,csak megpróbálnám,hogy milyen lehet a 89-es csatár müllerre és akkor reus is kimehetne a szélre és be tudnám húzni vele a 16-os szélén.
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Eddig Reus volt a csatárom, baromi ügyes, mögötte Götze. Nagyon profin össze tudnak játszani.
Viszont robben érkezésével müller bekerül középre. Robben jobb szél,reus bal szél és ezért nézek egy jó 89-es müllert.Amúgy nagyon durva.. éjszaka elment egy 202k-ért.. Most meg 350-nél hagytam abba a licitálást az egyikre..
Esett egy poolos balotelli is.. Amikor dobta, akkor 60k-ért vették .. Fél napra rá 30k környéke..
Amúgy ehhez is nagy szerencse kell.. Volt ahol licit állt 25 ezernél.. Másiknál 30k-ról indult és már 32-nél.. Csomóan nem figyelik,stb. kb 2 perc eltérés volt a 2 kártya között.
-
membrandj
nagyúr
Zöld 89-es Müller-ről vélemény? Csatár.
Bal szél reus, jobb szél robben. Mögötte pedig götze. -
argentin27
senior tag
Nektek volt már olyan hogy FUT online 1. osztály meccsen amikor megmutatja az ellenfék csapatát akkor, "megszakadta a kapcsolat bla bla" és vereségnek könyvelve??? Így kiestem fasza! Köszi EA!

-
vegitossj7
addikt
válasz
evibly
üzenetére
PES-t toltam, de amit az elmúlt 3 évben műveltek, még az Arcade és a casual szintjét se érték el...
Szánalmas játékosmozgás, hülye gólok, kiszámíthatatlan bughalmaz

De szépnek szép
A PES 11 volt az istencsászár, nagyon sokáig toltam, Szerintem abban a 3 évben verte a Fifát jobbról-balról

KSI szerint a 15 már sokkal játszhatóbb lett, igaz nem érte el a Fifa színvonalat, de ő személy szerint több esélyt ad neki, mint tavaly.
-
argentin27
senior tag
Csak azt nem értem hogy amikor ellenem jönnek 100 millás TOTS kerettel(Klose, Bale stb...) akkor miért nem érzem a hendit a javamra? Ugyanúgy mennek mint az állatok a játékosai, bezzeg amikor én összerakok egy bitang csapatot akkor egy tetves meccset nem tudok lejátszani normálisan mert szopat a gép!!!
Ha megverem a TOTS és társai bitang csapatokat akkor az nem azért van mert hendim van hanem mert ultra védekezésbe nyomom és kontrázok, mert csak ygy van esélyem ellenük!!!Javítások:
- jó lenne ha az előnyszabály rendesen működne mert meccsenként kb 2-3 zicceremet veszi el és fúj helyette szabadot!!!
- jó lenne ha az ellenfél a kezdőkörtől a 16-os ig rángatja a mezem akkor azt le is fújná néha!!!
- jó lenne ha nem a ziccer helyzetben fújná le a meccset vagy a félidőt rendszeresen a gép!!!
-
evibly
senior tag
Egy ideje meg akartam volna már kérdezni tőletek, ha nem szentségtörés ebben a topikban:
A PES-ről mi a véleményetek? Játszott már vele valaki? És ha igen, akkor jobb-rosszabb-van hendi, nincs hendi-a 2015-ös jó lesz?
Vagy qrva messze van a Fifától, ami hibái ellenére még mindig a legjobb ezen a téren?

-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
E kapcsán eszembe jutott pár dolog, amivel még bővíthető a korábbi listám:
- aki csak azért tesz attribútum értékeket a kártyájára, hogy azt jobban el tudja adni
- aki csak azért tesz be 80 alatti játékosokból egyet, hogy a csapat össz értéke 80-as legyen, miközben ott figyel az összes nehézbombázó - MessiRonaldoRVP stb. - tehát legalább 87-es lenne a rating -
argentin27
senior tag
Ismét belefutottam egy gyáva betyárba aki MOTM Auba-ra , Robbenr-e és Ribery-re tesz össz +10 attribute laput de rábaxott mert ezzel szétvédekeztem és kontráztam a kis surmót!!! [Catanaccio]
-
Takika14
aktív tag
Van már Realos Chicharito, csak ki kéne próbálni hogy muzsikál a csapatomban.

-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én próbáltam zöld Howard-ot és tényleg nagyon jó de a sima és a zöld lap közt nem igazán van különbség szerintem.
-
boff
senior tag
-
argentin27
senior tag
Amióta nyomulok non-rare csapatokkal azóta van meg Howard és sztem simán szétvédi Coutrois-t és Cech-et is, képzelem milyen lehet a zöld lapja! Még a non-rare lapja is a BPL legjobb kapusa sztem!
Más: ezzel csak most találkoztam: [link]
Végra van a Seria A-ban is egy normális JHV
-
Scale
őstag
Kicsit nekem a középpálya lassúnak tűnik, én Oscart/Ramirest tuti beraknám Fellaini vagy Ramsey helyére.
Nekem Cech van a kapuba és teljesen jól teljesít nem potyázik annyira, próbáltam már jó pár kapust (Courtois, Howard,stb), igaz Rudyt nem próbáltam de már nem is fogom valszeg a 14ben.
Richards helyett nálam Walker van. -
boff
senior tag
válasz
zsolti96
üzenetére
Az nem fog kijönni 1 millából és BPL-be Ruddy a legjobb kapus (tapasztalat), de szerintem az egész játékba kb míg Cech 1 meccsen minimum 3 potyát kap jó esetbe. Amúgy én Schürrlét se cserélném hazard-ra mert szerintem minden tekintetben jobb schürrle de persze Hazard is jó.
-
boff
senior tag
válasz
zsolti96
üzenetére
Nekem ez volt: [link]
Aguero és Navas mehet Di Maria és Balotelli helyére ha jobban tetszik de nekem mindenféle variációba jó volt, viszont ha teheted Máriát használd Jézus helyett mert szerintem sokkal jobb. Balotelli annyiban rosszabb, hogy kicsit úgy fordul mint egy rozsdás tengeralattjáró de nagyon jó ő is, Aguerot könnyen fellökik.
-
zsolti96
csendes tag
Valaki tudna nekem segiteni egy fasza bpl es csapat osszeallitasaban? 1 misi kornyéki árra gondoltam par színes lappal ha lehet

-
argentin27
senior tag
Most teszteltem ez az 5-2-3-at egy védekezős kontrázós taktikával, elég jó Ti próbáltátok már???
-
ferni
őstag
válasz
membrandj
üzenetére
CR netto 20 körül kap, talán kicsit kevesebbet, de a környékén, nem poénból írtam a bruttó 40et

most keresgéltem, de írnak 17ről meg 21ról is, mind nettó, de inkább 17 van többször említve.
Messi is valami ilyesmit kap amúgy.és mifelénk vagyis amilyen portálokat olvasok a nettó fizetést szokták használni

ja és a Realnál azt nem szabad elfeledni, hogy az összes marketingbevételük 40%a a klubbé, ami nem kis pénz, főleg pl CR esetében, de a többiek is kapnak szépen milliókat. -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Örülnék neki, főleg hogy a sima kupa bebugolt nekem..

-
argentin27
senior tag
Jó lenne ha adna még valami új kupát az EA nem???
-
zsoltirte
aktív tag
-
argentin27
senior tag
2x 100k pakk = Neuer, így gyorseladásokkal buktam rajta 80k-t

-
zsoltirte
aktív tag
Fifa 15 demoba vajon lesz online játék próba lehetőség? Kíváncsi vagyok, hogy történtek e fejlesztések a szerverek terén vagy csak megint lepókhálózták a pékettest a sarokba. A meccsek harmada még mindig akad, a FUT szerver meg vicc, szal ott szoftveresen is komolyan gondok vannak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ennek nagyon nem örülök!

-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát a simába 15 milla környéke szerintem simán. De most változnak a dolgok, mert elvileg 15 milla fölé nem lehet licitálni. Ezért is kezdték el páran valódi pénzért eladni. Egyik oldalon valami 6-7 ezer ft-ért árultak.
-
argentin27
senior tag
Huhú kollégák most egy világverő szenegali oroszlánölő válogatottat verbuválunk össze boff kollégával, úgy hogy rettegjenek a TOTS CR7 és társai csapatok!!!

-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
VB csomagot szerintem nem nagyon éri meg nyitni. Elég kevés ember játszik már ott és azokat a kártyákat el se tudod adni, ha jól emlékszem.
Ha a sima FUT-ba nyitsz egy ronaldo-t, az már más tészta..
Az rengeteget ér. -
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát árakkal nem vagyok teljesen tisztába, de én pár hete ezeket vettem:
neuer( ez elég drága volt~ 0,5 milla, de azóta esett az ára)
Lahm( 40k),zöld hummels( 0,5 milla),badstuber( pár ezer)( nem a legjobb, de én szeretem),alaba( 6 ezer)
zöld kroos( ez talán 170k környéke),schweinsteiger ( 160k környéke)Támadó szekciót variálom:
reus ~ 40k
müller ~ 25k
lewandowski
gomez
schürrleCserék pl
özil(bár nem budes,mint scürrle pl)
zöld shaquri ~ 110k
PiszczekCsapatra és bajnokságra is rá tudsz keresni. Beállítod pl, h bundesliga, csatár és akkor csak azokat dobja.
Áraknak nézz utána, mert közel se biztos,hogy frissek.Hummels-nél viszont van 88-as és 89-es is. Én a 89-est vettem meg egyből, de az egyik legstabilabb védő.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Valaki összetudna nekem állítani egy jó kis csapatot (PC) ? Ismerem a Futhead oldalt, de csak bénázok vele...
Spanyol bajnokságból vagy esetleg a németből gondoltam játékosokat! Vagy akár lehet egy nemzetből is...
Lehetőleg arany játékosokkal, olyan max. 2 milla értékben!Megköszönném!

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
PS3 Fifa 15?

-
P. úr
tag
válasz
dracox
üzenetére
Én is a játék fele elhasználom őket, és nekem is változó, hogy jobb lesz-e tőle, vagy nem. Meg nem egyszer volt, hogy buffolt kapust több góllal szórtam meg. Szerintem sincs sok értelme a lapnak, de csalásnak nevezni, meg felháborodni rajta véleményem szerint tök alaptalan, mert mindenki számára elérhető, használható. Az már egyéni kérdés, hogy élünk-e vele.
-
Scale
őstag
Na de jó, kupa döntőben kiírja a játék, hogy error, próbáljam meg később... láttam már hogy volt nektek is ilyen ideiglenes kupákkal, de ez most a sima, írjak az EA-nak vagy mi tévő legyek?
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
szerintem annyi lapja van azokból az attribute-ból, hogy inkább használja elfele őket poénból, mert jön a 15 nem sokára.... Nekem is van egy rakat belőle. Fun-ból néha én is rárakom a támadóimra, de nem sok különbséget veszek észre rajtuk

-
Genji
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Azt aláírom. Én sose használtam, simán törölném őket.
-
Genji
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Miért vagy ideges? Ha jól értem a jobb csapat nyert, papírforma.

A baj azzal van, hogy a füll zöld kék lila csapatokat hogy verik meg , futják/ fejelik le, stb... csíra non rare/silverekkel. A baj itt van. A kurva scripteléssel.
(#14713) Sikoly85
Ha X360an én eladnám Originestől, dvd-stől 1,5M coinostul az enyémet
-
Sikoly85
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy fontos kérdésem.
Originen akarom meg venni a fifát, de a fizetés gomb inaktiv. Minden adatot jól irtam be, többször le ellenőriztem, de nem enged fizetni. Hitel kártyával vásárolnék. Valaki tudna segíteni? -
argentin27
senior tag
Az olyan játékos aki zöld Neymart, IF DiMaria-t, zöld Rodriguez-t tart a csapatában az mia qrva anyjáért tesz egy Ibrahimovic-ra és zöld Neymarra +10-es attribute lapot???
Lejátszottam vele a meccset az én kis NON-RARE BPL csapatommal és egy kamu büntetővel tudott nyerni, amit mind a 3 kameraállásból visszanézett ahogy Ibra berúgja!
Annyira kár hogy az ilyeneket nem lehet kiszűrni!
A ilyeneknek a Fifa 98 való!!!
-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Marad a Titanfall

-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Akkor mivel fogsz játszani?
Maradsz a 13-nál? -
vegitossj7
addikt
Nálam csak 1 dolog jelentette a 100% hendit.
Az eső...
Az esőben a Contain olyan 3x erőséggűre változott, lehetetlenség volt még skill move-al is kicselezeni az ellent, annyira gyorsan mozogtak a védők, az enyéim pedig ezzel együtt belassultak.
Igazából nálam még ezek el is mennének, HA A KIBASZOTT FEJELÉS MEG LENNE CSINÁLVA!
Megcsináltam utóljára ezt, ezek után 6 meccsen senki nem szerzett gólt, Oscar vagy 9-szer találta el a lécet, viszont kaptam 4 félpályás gólt, meg 1 meccsen 3 Isco fejest, Mertesackerről...
Mert TÚLFUTNAK azok a szaros geci védők, ezek után döntöttem, hogy eladom a Fifát.
El is adtam, már harmadjára...
Nem jó játék.A 15 meg nem fog futni, de nem is sajnálom, amit láttam belőle, az szánalmas volt...
-
boff
senior tag
De amúgy milyen érdekes, csak online idénynél van ez és pontosan azóta amióta megvan a bentmaradás. Akármi mást játszok minden hibátlan csak idénybe nem. Sőt idénybe még sokszor full zöld jelerősségnél is laggol míg online barátságosnál néha piros jelerősséggel hibátlan. Érdekes dolgok ezek.. Amúgy azt magyarázza el valaki, hogy ha rossz a kapcsolat és nálam hihetetlenül szar a játék akkor az ellenfélnek miért olyan minden játékosa mint Ibra Eto robbanékonyságával? Elvileg nála is rossznak kell lennie a kapcsolatnak...
-
boff
senior tag
Megfigyeltem valamit! Visszaestem a 2. osztályba egy érdekes meccsen amit nem részletezek mert már jó 1 hete volt. Tegnap gondoltam visszajutok és a bentmaradásig lazán nyertem minden meccset aztán fél óra, egy óra ellenfél keresés után se találtam olyan ellenfelet akinél full zöld lett volna a jelerősség. Ma gondoltam ismét megpróbálom és ismét 40 perc elment haszontalanul ellenfélkereséssel mert az összesnél piros vagy sárga volt a jelerősség. Gondoltam mostmár nem érdekel játszok 1-et sárga jelerősséggel. Elindul a meccs persze olyan hendi szopás amilyet még nem tapasztaltam, ellenfélnek kb 70 összhangos csapat 4-4-2 felállás. Középkezdés kapásból rárúgja és 0,2-vel gurul a labda, mintha passzoltak volna Adlernek az meg kiboxolja szögletre és persze 1:0 oda. Kb. fél óráig nem történik semmi aztán Reus-al végre 1v1-be mehetnék kapura de nem mert schweinsteiger 30m hátrányból álló helyből utolérte majd hátulról becsúszva szerelte és ezért Reus kapott egy sárgát..
Hozzáteszem, hogy az egész meccsen 1-et nem tudtam passzolni és bármit variáltam se jobb se rosszabb nem lett, labdaátvétel 10/1 sikerült úgy, hogy csak 2m-re pattant el.. Aztán kaptam a félpálya közepéről a kör szélétől egy gólt Boateng-től, ott majdnem elgondolkodtam, hogy kilépjek de úgy voltam vele, hogy feltudom hozni mert egyáltalán nem játszott jól az ellenfél. Második félidőbe volt pár 1v1-es helyzetem de 1x se sikerült rálőnöm mert nyomtam, hogy lője rá de nem lőtte és addig vezette a labdát amíg bele nem ment a kapusba.. A legkomolyabb helyzetem az volt mikor reus az 5-ös sarkáról kicsavarta bedobásra úgy, hogy belebotlott lewa-ba és mind2-en elesetek és kb 20 percig feküdtek az ellenfél kapuja előtt. A legdurvább az egészbe, hogy kipróbáltam, hogy mit csinál a csapat ha nem nyomok semmit és az emberek maguktól elestek, egymásba szaladtak és ha hozzápattant valakihez a labda teljesen magától kirúgta szögletre úgy, hogy nem volt a kezembe a kontroller. Ha ezt nekem valaki megtudja magyarázni, hogy lehet elkerülni vagy javítani a helyzeten azt megköszönném, bár nem tudom, hogy itt mennyire lennék én a hibás... Talán letörlöm a 14-et, úgy is jön a 15 nemsokára. 
-
Garsza
veterán
De érdekel például engem. Azért szerentem az első bajnoki után azt mondom a Comqn gyerekben van potenciál elég sok. Lessz olyan jó mint Pogba. És elég hamar. És amit Pereyrától láttam eddig az is elég jó volt. Igaz nem Falcao sintű sztárok de én azt mondom a térdsérülése után már Falcaó sem lessz a régi. Nem véletlen hogy a Monaco meg akar szabadulni tőle. Vagy csak a pénz fogyott el?
-
MdewC
nagyúr
válasz
membrandj
üzenetére
"Mindenki nyugodjon le a pi.cs.aba,
a Juvéba meg nem jött senki!"
(Tudom, hogy ez senkit nem érdekel, csak gondoltam...)
Ja, kivétel Max és 1-2 bajnok, talán Comanból és Moratából még lesz vmi...Szerk: Bocs, új kommentet akartam, csak hát teló...

De legalább Vidal maradt, ez azért valami!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom account átadással akarod eladni! 

Hozzáteszem, hogy az egész meccsen 1-et nem tudtam passzolni és bármit variáltam se jobb se rosszabb nem lett, labdaátvétel 10/1 sikerült úgy, hogy csak 2m-re pattant el.. Aztán kaptam a félpálya közepéről a kör szélétől egy gólt Boateng-től, ott majdnem elgondolkodtam, hogy kilépjek de úgy voltam vele, hogy feltudom hozni mert egyáltalán nem játszott jól az ellenfél. Második félidőbe volt pár 1v1-es helyzetem de 1x se sikerült rálőnöm mert nyomtam, hogy lője rá de nem lőtte és addig vezette a labdát amíg bele nem ment a kapusba.. A legkomolyabb helyzetem az volt mikor reus az 5-ös sarkáról kicsavarta bedobásra úgy, hogy belebotlott lewa-ba és mind2-en elesetek és kb 20 percig feküdtek az ellenfél kapuja előtt. A legdurvább az egészbe, hogy kipróbáltam, hogy mit csinál a csapat ha nem nyomok semmit és az emberek maguktól elestek, egymásba szaladtak és ha hozzápattant valakihez a labda teljesen magától kirúgta szögletre úgy, hogy nem volt a kezembe a kontroller. Ha ezt nekem valaki megtudja magyarázni, hogy lehet elkerülni vagy javítani a helyzeten azt megköszönném, bár nem tudom, hogy itt mennyire lennék én a hibás... Talán letörlöm a 14-et, úgy is jön a 15 nemsokára.