Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha a Titanfall-t optimalizálják, akkor nincs para

-
ferni
őstag
találtam egy játékost akivel tudok egy kis zsetont keresni, erre nincsenek szerverek..
vettem egy ezüst játékosból 4et, 850ért, 4300ért, 10000ért és 13500ért, az elsőt megtartottam hátha kelleni fog, a másik 3at meg kitettem 25k-ért mielőtt lefeküdtem volna aludni, 1et láttam ,hogy elvittek, de érdekelne mi lett a másik 2 sorsa

már kb 6-7 volt a piacon, azok is 30 körüli áron pont, amikor kitettem őket... és ezt se tudom megnézni, hogy nyertem-e ezen

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem tanácsot adni hogy hogy tudnék billentyűzetről legegyszerűbben átszokni XBOX controler -re?
A 99 rész ótá játszok a Fifa -val de folyton csak billentyűzettel. Pár éve vettem ugyan egy controlert de annyira nem ment vele hogy nem volt kedven vele játszani most újra meg akarnám próbálni ezért kéne valami tanács. -
sanyi9007
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszönöm szépen,sikerült elindítani.

-
ferni
őstag
-
sanyi9007
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem,nincs ékezet benne..Tudom hogy van ilyen hiba,régen megszenvedtem vele,de akkor ha jól tudom ki is dob a fifa.Na most nem dob ki,csak messi után fekete képernyő van.
-
Scale
őstag
Köszönjük EA... 8 óráig kibővítették a karbantartást

[link] -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Gondolom mivel még kb fél11 körül jó volt az UT, utána dobott ki nem sokkal így lehet hogy később kezdték - később fejezik be

Más:
hogy a szarba lehet átállítani angolra a kommentárt? Azt hittem ha átrakom angolra már alapból az lesz, aztán mégse. Aztán utána néztem, megcsináltam ezt, így se lett jó... hihetetlen hogy nem lehet egyszerűen átállítani.. ötlet?

-
argentin27
senior tag
Mi van már?
Elmúlt 5 óra!
Hol az UT?

-
sanyi9007
csendes tag
Hogy?
És akkor most szedjek le vmi újabbat vagy mi?
-
sanyi9007
csendes tag
Hát,jól kezdődik..lehet igazatok van.
Feltelepítettem mindent,el is indul,de rögtön kifagy.Még a nyelvet sem tudom kiválasztani..azért reméltem az elindításig sima lesz.
Tudnátok segíteni?
-
sanyi9007
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sejtettem hogy ez lesz az első tanács
Azért visszaváltani nem szeretném,még is csak ajándékba kaptam
-
sanyi9007
csendes tag
20 percel ezelőtt megkaptam a fifámat és a kontrolleremet is,épp telepítek.Minden tanácsot szivesen fogadok,az online módokhoz kezdő vagyok

-
argentin27
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
evibly:
+1 adom, a listád tökéletes!
-aki csak azért rúg el mindent 30-40-ről hogy szöglet legyen és 20 elvégzett szögletből 2-3 csak beakad
(ilyennel is találkoztam)-aki 88. percben 0-0-nál kilép abban a helyzetben amikor üres kapura gurítom a labdát és még nem
ment át a gólvonalon a labda, tehát 0-0-nak könyveli a gép és így oda a 3 pontom -
ali75
aktív tag
válasz
evibly
üzenetére
Én nagyon kíváncsi leszek hogy jövőre (ha megoldják ezt a játékban persze) mit fog az játszani aki most csak annyit tud,hogy leviszem az alapvonalig majd beadom mindegy kinek mert úgy is befejeli bárki (lehet az a legapróbb cirkuszos törpe is) ???? Mert ellenem lassan mindenki csak ezt csinálja!Na a 15-ben remélem ezt már nem lehet!!! Elnézést kérek itt mindenkitől aki ezt a taktikát szereti alkalmazni de szerintem ezt nem játéknak hívják!!!
-
evibly
senior tag
Akiket tüzes piszkavassal jól megégetnék:
- aki fekete labdát használ
- aki olyan árnyékos stadiont választ, amiben jóformán semmi sem látszik
- aki annyiban kimerül, hogy elsprintel szélen, bekúrja a labdát és kész
- aki a kick off glitch-csel szórakozik
- aki 0:1-nél elkezdi az időhúzást
- aki a 3. percben bekapott gól után kilép
- aki értelmetlenül cselez megállás nélkül, ezzel húzza az időt és nincs játékA lista szabadon folytatható, kiegészíthető...
(mindez azért jött ki belőlem, hogy messze nem csak az EA, hanem a játékosok is hozzátesznek az agyfasz faktorhoz :-)
-
ferni
őstag
"Nem hiába mondják amúgy, hogy FUT-ba az 1. osztály kb semmit nem jelent a sima 14 idényekbe az 1. osztályhoz képest."
ezzel meg pont nem értek egyet.
én a 13ban nem UTztam annyit, ott rengeteget idényeztem, viszont a 14ban olyannyira nevetséges lett a sima Idények a fifában, hogy az no komment... semmi kihívás nincs benne... e szempontból azért nehezebb az UT.
aztán lehet csak ps3on olyan könnyű a sima idények.nem véletlen lett idén a fő játékmódom nekem is az UT, hiába szeretem jobban a sima idényeket.
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem is a sima 14 jobb ha másképp fogod fel, jobban kijön az, hogy ki, hogy játszik. Fut-ba nem kell zseninek lenni mert veszel egy ikerturbós játékost akivel végigsprinteled a pályát aztán vagy beadod vagy rálövöd és szöglet majd befejeled. (Nagyon sok ember játszik így) Persze nem mindig jön össze mert sok a belassulás stb.. de akkor meg elő lehet venni azt a fajta játékot amit a sima 14-be tolsz. Nem hiába mondják amúgy, hogy FUT-ba az 1. osztály kb semmit nem jelent a sima 14 idényekbe az 1. osztályhoz képest.
-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
pont, hogy a sima Idények a jó
... az UT van durván felgyorsítva meg a játékosok túlhúzva, hogy ne jöjjenek ki a játékosok közti különbségek annyira és izgalmasabb legyen.
sokkal támadóbb felfogású játék az UT, mint a sima Idények.én az utóbbit sokkal jobban szeretem személy szerint, UT az már túl sok, nagyon el van torzítva minden tekintetben.
-
argentin27
senior tag
Gondoltam nem jó a FUT akkor játszok egy kis sima idények meccset (életembe kb 3x játszottam)
és mi ez a lelassított lebutított szar??? Játszhatatlan a FUT után az idények szarság!!!Csak azt nem értem miért kell különbséget tenni játék és játék között???
Miért nem lehet ugyan olyan mindkettő??Tiszta vicc ez a banda!
-
almos94
aktív tag
Valaki elnyitott már egyben 15M zsetont?
Csak mert az a tervem, hogy eladok mindenkit, marad 1-2 olcsó keretem és kb 15 millát elnyitok pakkokra.
-
zsolti96
csendes tag
Van mar egy geci jo csapatom seria a-s. A kupat ugy nyertem hogy 3-4 golokkal nyertem vegig a dontoben pedig 6-1 ide. Csak szines lapom nincs csak 1 amit ugy kaptam kolcsonbe

-
argentin27
senior tag
Ez vicc hogy 5-ig nem lesz jó a FUT, itthon fekszem szétszakadt vádlival és nem jó a game!
Hogy megb.........at!!!!

-
ferni
őstag
válasz
zsolti96
üzenetére
200kból meg amúgy kijön egy totálisan tökéletes csapat:
http://www.futhead.com/14/squads/16505291/
vagyis hát nagyjából annyi körül lehet, a futhead nem tudom jelenleg jól tudja-e az árakat, de ezekkel bárkit meg lehet csapkodni
és pill és felveszlek.
-
zsolti96
csendes tag
zsoltii96
-
zsolti96
csendes tag
Ps3 mon vagyok. Ahogy nezegettem 200 k bol nemlehet vmi jo szines lapokat venni
sztem elnyitogatom hatha dob valamit... Valakinek nincs kedve jatszani par meccset amig ez a karbantartas.megy?
-
zsolti96
csendes tag
Valaki megtudna nekem mondani hogy mikor erdemes csomagokat bontani? Mert eddig 200 k nal jarok es.egy benzemat adott... Vagy inkabb hadjam a nyitofatast es vegyek a maradek 200 k bol vmi jo lapot?
-
Scale
őstag
válasz
echterion
üzenetére
Hát azért olyan gyakran nem kellene hogy előforduljon.. bár akkor is azt írja ki ha az ellenfeled kilép de akkor általában hozzáadja a győzelmet, max ha nagyon korán lépett ki akkor nem szokta.
Más:
Most találtam ezt... ja hogy már reggel 9 óta nem működik az UT, hát az érdekes.. 8 órán át karbantartanak
-
echterion
nagyúr
Még egy kérdés: itt van olyan hiba az online módban, hogy nem írja jóvá a meccs végén a végeredményt? Hanem azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat és kilép?
-
Scale
őstag
Játszanám le a kupa döntőt, erre nem megint beszart az UT? Hihetetlen, pedig még csak péntek van

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Egy próbát tegyél majd vele

-
argentin27
senior tag
Én is gondolkodtam hogy váltok x360 gamepadra de nincs kedvem átszokni a D-pad irányításról az x360 karos irányítására! Biztos sok idő lenne és eddig is ment a d-paddal, mondjuk gondolom hogy jobb lehet karral irányítani a játékost, de átszokni....

-
vegitossj7
addikt
Nincsen hendi

Amikor álló helyzetben Kuba beadja a labdát ballal, pont Lewa fejére, és az kifejeli a pókot a sarokból, az teljesen természetes a mai futballban

-
membrandj
nagyúr
válasz
Hokunda
üzenetére
Azzal viszont számolj,hogy ezeket az olcsó kontrollereket be kell konfigolni. Gondolok itt arra,hogy teljesen más helyen vannak a gombok. Ez egy 10-15 perces szívás, de utána meg van oldva örökre.
Pl: Alap esetbe a legfelső gomb ugye az indítás, ha meg nincs nálad a labda, akkor ezzel tudod kihozni a kapust. Ez pl nekem a legalsóra volt állítva, ami ugye a passz és ugye ezt végig kell szórakozni a védekezés és a támadás beállításánál is.De ha ezt veszed, akkor írj rám egy üzenetet és elmondom,hogy mit mire állíts. Le print screenezem.
-
argentin27
senior tag
A Fifát nem csak x360 kontrollerel lehet játszani sztem!
Én Logitech f510-el tolom nagyon rég óta és semmi gondom vele!!! (még szétverni sem lehet)
Ugyanúgy meg tudok rajta csinálni mindent!
-
Imre921
tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Vegyél egy kontrollert. Én is úgy tettem. Ég és föld. Igaz beletelik majd pár hétbe míg teljesen átállsz bill-ről de aztán bőven megtérül a dolog. Összehasonlíthatatlan. Csomó mozgást meg lefordulást és cselt meg se lehet csinálni billentyűzettel.
Látom ajánlottak már itt előttem is controllert, de né azért bátorkodom a drágább megoldást javasolni. Fifát csak x360as gamepaddel.
Ráadásul ott még az az előny is megvan hogy semmi nem kell hozzá(ha mondjuk vezetékes)csak bedugod, a win bekalibrálja, és ennyi volt a történet. A játékok 99%a felismeri majd gond nélkül. Semmi dolgod vele, semmi nyűg, csak enjoy 
Egyébként a vízből még nem leszel kinnt teljesen, ha ekkora nyűgöt okozott bill-el a Fifa. Szokni kell mert kicsit más mint az eddigiek. Itt más a labda fizikája, és érdemes már alapból labdafedezéssel passzolni meg járatni a labdát. A lényeg majd a labdabirtoklásban lesz, és az üres területekre lévő jó ütemű bejátszásokban

Egyébként mindjárt itt Fifa 15, de gyakorlatilag az új grafikus motor és néhány extra látványelem kivételével a meccsek ugyanarról fognak szólni. Értem ez alatt hogy nem lesz más a labdajáratás dinamikája.
Ráadásul a gépigénye miatt(mondjuk nálam az nem gáz, és sztem nem is nagy)sokan bajban is lesznek vele, úgyhogy a 14 még egy jó darabig szavatos marad

-
LendvaiFeri1
veterán
Tudom, hogy kurvára nem ide tartozik, de aki
szeretne besegíteni a The Walking Dead Season 2 fordításában, az írjon egy üzit. -
Hokunda
senior tag
Valami alapos tutorial videó nincs ehhez a vacakhoz? Ma vettem meg - kontroller nélkül - de ez számomra játszhatatlan. 600 billentyűt kéne nyomogatni, kalibrálni nem tudom (lehet valahol?) a játékosok egymásnak rohannak a célzás katasztrófa. (amellett, hogy béna vagyok) Eddig ablakon kidobott pénznek tűnik. A gyakorló küldetések is bronz szinten mentek csak, egyszerűen nyomogass 1 gombot, de azt kicseszett módon tized másodpercre pontosan!

-
argentin27
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért játszok vele mert csak focival szeretek játszani és megint egész nap jó volt a játék (kb 15 meccs) erre megint a WC döntőben kezdenek el "földbetaposni" meg bénázni és Godin-t lefejeli a tökbag Hámesz 0 szögből gól na nemááá!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Lehet, hogy zokon fogod venni, de ha ennyire felbasz, akkor mi a pöcsnek játszol vele?
Nekem ugyan ezt volt, most már csak naponta 2-3 meccset nyomok, így nem kúrja szét annyira a kibaszott idegrendszerem...
-
argentin27
senior tag
De jó hogy megint elcsalt egy meccsemet a gép, a kurva anyját már ennek a szar geci játéknakkkkkkkkkkkkkkkk
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Most nagyon olcsó amazonon ez a gamma, meddig élnek az online szerverek? Amíg kijön a 15? Csak emiatt venném meg, mert a World borzasztóan bugos.
Előre is köszi a választ. -
almos94
aktív tag
Üdv!
Tényleg nem lehet már 15 milla fölé licitálni? -
Scale
őstag
Végre hozzájutottam ehhez a "gyöngyszemhez", már régóta ki akartam próbálni

-
Takika14
aktív tag
Egy könnycsepp a fantasztikus Xabi-ért. Örültem volna ha Madridistaként vonul vissza.

-
argentin27
senior tag
Tesztelem Benatia gyereket az új kupában a bundes csapatomban és elég bitang zöld Hummels-el. Bejutottam a döntőbe (egyszer már megnyertem de 4 meccs 10k nem rossz) és nem engedi lejászani, azt írja " hiba történt a játék indítása során, próbáld később" nektek volt ilyen???
-
zsolti96
csendes tag
Valakinek nincs kedve par meccset tolni ps3 on? Vegyetek fel: zsoltii96
-
ferni
őstag
válasz
membrandj
üzenetére
"Kroos detto. 8 millát kért első kőrbe és erre húzta a bayern a száját. Mire jött a real 12-vel, még szép,hogy elment."
ezek bruttó árak, azt tegyük hozzá.
spanyolban 50% lejön, németben nem tudom hogy van.DM 8at akart nettóban úgy, hogy 2 éve lett meghosszabbítva a szerződése 3 és fél milliós fizetéssel... erre 1 jó tavasszal megakarta dupláztatni, míg a Real nagyon max 6ig ment volna el, de inkább 5.
-
membrandj
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vb-n azért odatette magát. + vele lehet számolni hosszabb távra is.
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Hát baromira remélem,hogy Badstuber-boa kettős védelem lesz. Beneita elhiszem,hogy seria A-ba jó,de azért egy saját nevelés Badstubert ne nyomjon már ki... Főleg,hogy az elmúlt 2-3 meccsén tanárian játszik Badstuber.
Nyilván, csak Xavira max tudsz építeni 2 évet, ami lófasz. Igazából annyit se, mert ha a halálos középpálya ( Javi& Schweinsteiger) fitt, akkor nagyon max padon lesz helye. Ezért se értem igazából...
LendvaiFeri1
1. Ne gondolj semmi többre.. Ez üzlet. Di maria is azért ment el, mert " nem kapta meg a kellő tiszteletet " = nem fizették meg.
Kroos detto. 8 millát kért első kőrbe és erre húzta a bayern a száját. Mire jött a real 12-vel, még szép,hogy elment."Xabi meg át szeretné adni a helyét a következő generációnak" Ezt meg valaki kitalálta és mindenki úgy nyeli, mint kacsa a nokedlit...
Szimplán tudja,hogy Ő nem lehet kezdő. Bár szerintem a Bayernbe se, szóval ez még nagy rejtély.Jött volna inkább a Khedira..
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
membrandj
üzenetére
Először is, ugyan az a helyzet, mint ami Angellel történt, ŐK akartak elmenni.Angel azért ment el, mert nem akart padozni Hámesz miatt,Xabi meg át szeretné adni a helyét a következő generációnak.(Illara,Isco,Kroos).
Hogy a Bayernben padozni fog-e, vagy sem, az még számomra rejtély. -
argentin27
senior tag
-
dulifi
csendes tag
Sziasztok!
Több ezer hozzászólás óta követem ezt a fórumot, hozzáfűzném hát az én véleményemet is végre.PC-re vettem meg a játékot, 7-8 hónap után váltottam xbox360-ra. A váltás oka a elsősorban a piac volt, coin vásárlás nélkül PC-n totálisan esélytelen, unalmassá teszi az egészet. Arról még nem is beszéltem, hogy xbox-on mindig tud beadni ellefelet, nem kell 20-szor rápróbálni, a laggosok is kevesebben vannak, kb. fele annyi van akinél szaggat. Sajnos a grafika látványosan rosszabb, de az utóbbi 2-3 hónapban megszokta a szemem.
Aki az ár miatt hezitál, ne tegye. Nekem 2 kontrollerrel xbox slim 28 ezerbe került használtan. Ugyan a fifa15 drágább 2 ezerrel a PC verzióhoz képest, de mikor lecserélem majd a 16-ra, az xbox verziót el lehet adni még.Amit még látok, hogy sokan szidjátok, mert handikep van. Sokáig próbáltam az ellenkezőjét bizonygatni, sokáig nem is vettem észre. Aztán mikor tök régóta az 1. osztályban tanyázok, egyszercsak a 4. osztályig hullok vissza. Nem egy nap alatt, nem egy rossz széria miatt. Egyszerűen nem úgy mozognak az emberek, senki nem indul, olyan mintha megfolytana az ellenfél, nincs kinek passzolni. Máskor átgázolok az ellenfélen. Ez mondjuk full gáz. Ha hivatalosan létezne hendi, azaz lenne rá szabály és lehetne hozzá tudatosan alkalmazkodni, teljesen más lenne.
Nagyon gagyinak találom, hogy ezüst csapatokkal simán meg lehet alázni legendás meg kék kártyákkal tüzdelt csapatokat. Ezzel a csapattal nyomom: http://www.futhead.com/14/squads/16474651/
Nevetséges, ahogy a védőim ilyen etoo-kat lefutnak. A csatárom "Pukki" a 89-es Thiago Silva mellett akkor fordul be és lő gólt amikor akar. Ha ezt meg tudnám érteni...Sokat próbálkoztam én is jó lapokkal, de a rosszabb néha jobb.

Akiket nagyon OP-nak érzek: Forrest, Brown, Pukki, Matthews, Van Dijk, Forster
Igazi csalódás nekem ez a kék Commons, kb. soha nem lő gólt, lassú, rosszul mozog. Tudnátok helyette valakit ajánlani, aki nem szúrja el az összhangokat?
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Én is Bayern szurkoló vagyok és nem kellett volna eladni kroost.. Luiz Gustavot is eladtuk gombokért, most meg 30 feletti játékosokra költünk pénzt,hogy padozzanak.. Vicc. Közbe LG-t folyamatosan a reallal hozzák szóba..
LendvaiFeri1
Ha ő a legjobb a posztján, akkor a nagy real madrid miért engedte el?Komolyan nem értem idén a Bayernt. Contentot helyére jött a Bernat.( ez még ok)
Van Buyten elment, de ugye felépült közbe Badstuber, szóval számomra már ez a beneita kérdés is érdekes..
Van 3 belső védőnk: Boateng, Dante, Badstuber.. Ha Javi felépül, akkor ő is tudja azt játszani.. De ez még legyen, kellett, hátha lesérül valaki..Na de a pepe Reina minek? Starke a legjobb 2. számú kapus. Elfogadta a 2. helyet és ha be kellett állni, akkor szépen védett.
KVK: Ott a Rode, akit most vettünk és szintén KVK.Megint csak felesleges Alonso..
Kroos: Még mindig nem tudok 1 embert se mondani, aki hasonló lenne,mint ő..Müller teljesen más, Götze detto, shaq szintén,Thiagot mondogatják, de az többet sérült,mint nem és szerintem közel se egy kroos szint.
Lassan tényleg visszasírom a 2012-13-as idényt, az valahogy tökéletes volt.
[link]Egy biztos. Kroos eladása kb az elmúlt 5 év legnagyobb hibája volt.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnálom, hogy elmegy Münchenbe..
pedig volt benne még 1-2 év Real szinten szerintem -
Scale
őstag
válasz
Sanceee FC
üzenetére
Hát igen, Hámesz bal lába eléggé veszélyes, talán jobb mint Robbené

Amúgy már jó lenne lemenne az ára MU-s Marisnak, 750k alatt nem lehet kapni perpill

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én tegnap 29k-ért el tudtam hozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanceee FC
csendes tag
Köszi szépen a választ. Tényleg egy korábbi hozzászólásból másoltam a csapatot

Ki fogom próbálni a Falcao-Ibarbo párost. Talán csökkenti a handy-t is,mert a kezdőben kevesebb színes lap lesz...
Ebből a kevés meccsből, amit játszottam én is azt vettem észre, hogy Martinez sem nagyon talál kaput. Inkább Lavezzi vagy James Rodrigez (esetleg Falcao) jöhet szóba kapura lövés esetén. Igaz én a TOTS Rodrigezt tettem be. Többet költöttem erre a csapatra, mint amennyit szántam, de elég jónak tűnik. Ezer hála értük, hogy megosztottátok anno. Az igazán ütős csapataim erről a fórumról származnak

-
membrandj
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Teljesen hülye a Bayern.. Kroost elengedi, erre hoz egy Alonsot.. Cseréltek egy ~ 24-25 éves , profi játékost egy 30 feletti öregre, aki padozni megy Münchenbe.
-
LendvaiFeri1
veterán
Viszlát Maestro, a legjobbakat.

-
argentin27
senior tag
Na ez már azért tényleg felháborító hogy tegnap este még a Bayernes Benatia 35k volt ma meg 50k alatt nem lehet venni! Ez már tényleg vicc ami PC-n megy!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És akkor most szedjek le vmi újabbat vagy mi?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sztem is x360 kontroller a legjobb és legideálisabb választás. 2008 óta nyüstölöm folyamatosan és semmi gondom nem volt vele, de szerintem nem is lesz. Nagyon eltalálták ezt a kontrollert
Ráadásul ott még az az előny is megvan hogy semmi nem kell hozzá(ha mondjuk vezetékes)csak bedugod, a win bekalibrálja, és ennyi volt a történet. A játékok 99%a felismeri majd gond nélkül. Semmi dolgod vele, semmi nyűg, csak enjoy
első meccseit elnézve Kroos-nak eléggé beékelődhet a folyamatos kezdők közé, ha így folytatja.