Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Benteke nagyon jó még
nálam ő lett a gólkirály pedig van agüero, van persie, suarez, rooney, jovetic -
Francesco003
aktív tag
válasz
dracox
üzenetére
isszonyat ..persze ha adja a gép!! Handibe nem jó még ronaldó se...De azért 60-70%meccsenként ők ketten eldöntenek meccseket.
Bale azzóta jobb mióta bal csatárnak raktam..csak figyelni kell hogy ne befele húzzam a kapu közepe fele a labdát mert jobb lábbal nem az igazi...
Visszont Ronaldó bittang jó mind két lábbal még így 7es chemmel is.. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Fúúúú pali, 2 ilyen keret, a játékosok 80%-a 10x többet ér, mint az egész Klubbom.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Bale hogy teljesít nálad?
-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Yep, web appal, cheatengine-el, ezért lehet pl, 150-ért feltenni gyorseladásba a lapokat, annyit adsz meg, amennyit nem sajnálsz....
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ti kontrollerrel játszátok a Fifákat, vagy a bill+egér kombó jobb? 360 kontrollerrel nagyjából megszoktam és eléggé bejön a World Cup, szal lehet, hogy a 15 is vevős lesz majd, de az inkább PC-re, csak ezért kérdezem.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
danikollar
üzenetére
Na, ma is tanultunk valamit.

-
danikollar
őstag
Ráadásul 15 millió a limit a játékban hivatalosan. Ezt is egy programmal kerülik meg, és így tudnak 15 milla fölé licitálni. Elvileg ezért is kib....szhatná őket az EA, de mégse teszi.
-
Scale
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát olyat még nem láttam.. az gondolom olyan ritkaságú mint Pelé xbox-on

-
Scale
őstag
Azt is lehet állítani, hogy a két középső védőm ne fusson kifele mikor én futok a szélső védővel a labdás játékosra? Ez a legidegesítőbb mikor pl David Luiz/Thiago Silva jön kifelé a szélül futó támadónak mikor én már követem egy másikkal, és akkor eggyel kevesebben vannak középen, pont a jól fejelők közül és ezért kapok gólt..
-
Scale
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Nem tudom érdemes lenne-e beszerezni Lucast a zöld Cuadrado helyett, bár azért lenne jó mert nincs normális JHV-em és úgy Dani Alves odaférne ha lenne Lucas-om.
-
danikollar
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az én előző meccsem is hasonló volt. Első félidőben egyáltalán nem brillírozik az ellenfél. Vezetek is 2-0-ra. De a 2. félidőben én lebutulok, az ellenfél meg hirtelen megtanult játszani. A végére annyira jött, hogy 3-2 lett neki. Botrány!
IF Lucas témához annyit hozzáfűznék, hogy nekem van, és én még anno 89k-ért vettem.

-
Sanyicucu
aktív tag
Azt hogy lehet megcsinálni,hogy szögletnél minden játékos a kapuba legyen?Így kaptam egy félidőbe 5 gólt.

-
LendvaiFeri1
veterán
Haverral idényeztünk a nap folyamán,3. osztályban vagyunk, 12 pontunk van, van még 2 meccs és 16 pont kellet a fejlutáshoz.Az első meccset kínkeservesen hoztuk 2-1 arnányban, Real-Real ellen volt(ezt is hülyeségnek tartom, hogy 2 egyforma csapatot összedobjon, na mind1) aztán jött a feketeleves.Ismét Real-Real, vezetünk 1-0 arányban, és jött a hendi(szerintem).Középkezdésből jöttek, a gyerek végigbukdácsolta a középkezdést, aztán ilyen kényszeritő fossal kiugratta a másik gyereket.Na mondom biztos, hogy nem éri el, ezért nem is futottam.Aztán jött Bale, aki emberfeletti módon olyan sprintet nyomott, hogy füstölt utánna a pálya, és becsúszva persze, hogy be tudta adni.Érkezett Mariska a beadásra, és 8-10 méterről olyan csukafejest nyomott, hogy olyat még nem ba**tam.Mondom oké, 1x bejött nekik, de többet ne kapjunk.Megjegyzem 1 pont kellett volna a fejutáshoz, szóval elég lett volna az X is.AZTÁN jöttek a fostalicska játéknak a szarságai:labdát nembírt levenni, passzolni nemtudott,átvételkor már majdem spárgát nyomott, gyakorlatilag nem tudtuk félpályánál tovább kihozni a labdát.Ezután sorra kaptuk a gólokat, azt hiszem 6-1nél unta meg a haver és nyomott egy ALT+F4-et.Én már tekeredtem a nevetéstől a székben, hogy ilye fost hogy lehet a boltok polcaira tenni?Aláírom, vannak benne jó dolgok is, de ezek, amiket felsoroltam(a kommentek alapján szerintem nem csak én vagyok vele így), totál el kúrják a játékélményt, hiába vannak benne a jó dolgok is.Azt hiszem október elején vettem meg eme csodálatos játékot,és így 10hónap elteltével rájöttem, hogy nem érdemes felba**ni az agyamat ilyen fostalicska játékokon.
Remélem, hogy a 15-ben megcsinálják, vagy legalábbis megpróbálják kijavítani ezeket a szarságokat.További szép estét az olvasóknak.

-
argentin27
senior tag
(#12274) dudu5130
Kérdésére tudja valaki a választ? Már én is néztem régebben! Engem is nagyon érdekelne miért nem egyeznek az értékek a két menü között???? HELP

-
dudu5130
őstag
Mikor kiválasztjuk az aktív keretet és ott is van egy csapat összhang érték ami nem egyezik a keret összeállításnál mutatott. Számít az valamit?
-
Sanyicucu
aktív tag
Én is hálálkodhatok mert az első meccsemen 5:2 lett egy BPL csel gép csapat ellen.Dúrva meccs volt.Köszönöm.

Csere csatárt tudsz még ajánlani?
Én JHV Dani Alves-t raktam mert nincs meg Maicon.
-
ferni
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
én a Ligue 1ben egy jó erős masszív, és emellé tűrhető sebességű KVK hiányát érzem nagy gyenge pontnak...
mint pl Schweini, Luiz Gustavo, Yaya Touré stb...
41212ben nekem pl nagyon kevés oda Matuidi...
de hát a FIFA teremtői ezér alkották meg a rakatnyi bug mellé a Hybrideket is és lehet ilyen csodákat alkotni
( sztem már kajak beteges ez a csapatépítési mániám...)

de ilyen nincs, amit írtál, hogy a francia bajnokságban melyik felállás a legjobb, ez egy hülyeség... neked kell megtalálnod, hogy melyik felállásban és melyik taktikával vagy a legjobb... aztán ahhoz keresni, hogy melyik ligával játékosokkal tudsz abban érvényesülni.
had hozzak egy példát... lentebb ugye linkeltem a csapatomat, amivel játszok, de van itt egy szintén nagyon jó csapat, ami nagyon hasonlít a lentebb linkeltre, de kicsit másabb.
http://www.futhead.com/14/squads/14079470/
és más a felállás is... és máris nem megy úgy velük, mint a másikkal 433 (5)ben... nagyon nem megy úgy velük... pedig tökéletesnek tűnnek minden szempontból. -
Sanyicucu
aktív tag
A francia ligában milyen felállás a legjobb?most ez van [link] de nem igazán jön be.Változtatni mit és kit kellene posztra?
-
boff
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Hasonló brazilom volt nekem is csak nálam ramires volt fernandinho helyén meg maicon helyén dani alves, szép volt jó volt de most mást szeretnék mert igazából arról váltok.
Köszi azért, szerintem amit Ferni mutatott azt fogom most mert olyanom még nem volt és elég igéretesnek tűnik. -
Scale
őstag
Ezek a 25k-s pakkok megint kukák.

-
vegitossj7
addikt
Akinek van kedve, ereje, és Coinja, az vegye meg ezt a kártyát, én a simával toltam, ő volt az egyetlen értelmes játékos a maradék 10 retardált mellett...
-
dudu5130
őstag
Én speciel ezt szoktam sima arany kártyákkal.
http://www.futhead.com/14/squads/14749073/
Ja meg Neymarra se futotta még, csak egy sima Patom van, de ő is nagyon jól termeli a gólokat. Willianon és Hulkon is motor összhang van. Willan jól ad be sprintből, Hulk meg lehetetlen szögekből is beveri. Fernandinho meg egy Isten. Távolról akkora gólokat lövök vele, hogy az nem igaz.
Ha sima arany kártyákkal próbálod akkor nem is drága, csak ha kell Neymar is.
-
ferni
őstag
már belinkeltem ezt mostanában jó párszor, de kipróbáltam minden ligát, ennél jobbat, ha akarnék se tudnék csinálni

én is ugyanezzel játszok, egyből online idények első osztályt nyertem velük, bár akkor még váltogattam az iMOTM Shaqiri- Götze- Müller triót és Aubameyangot is Gündogannal, de ez lett a végleges, amit belinkelek.http://www.futhead.com/14/squads/14734263/
ha túl drága Müller (bár már van belőle 88as meg 89es is, de elég a 87es), akkor ott van iMOTM Shaqiri vagy Götze is, aki passzol oda, bár nekem Müllert vált be egyértelműen ott a legjobban.
-
deszkaúr
tag
válasz
Gaborz1
üzenetére
egész éven át nem sikerült semmi érdemlegeset nyitnom

és ez már k,urvára idegesített főleg hogy itt olvasom
egypár kollégának milyen szerencsés lapok estek
(grat nekik)
kösz válaszod
most amugy spanyol kerettel játszom
a nagyokon kívül mindenki megvan
ők meg elérhetetlenek
azért gondoltam hogy elnyitom ezt az összeget
(hátha)
úgyis majd mindenki a 15-öt várja
onnantól új időszámítás kezdődik
a 14 megy a süllyesztőbe
-
boff
senior tag
Valaki tudna hamis 9-es felállásra nagyon jó csapatot építeni nekem? Annyi a lényeg, hogy ne legyen olasz, ár kb mind1 de 2millió fölé ne nagyon menjen. (tanácstalan vagyok mert amit én építek azok közül semmi se jó, semmilyen felállásba)
-
-
deszkaúr
tag
sziasztok
egy kérdésem lenne
miféle pakkokat érdemes nyitni és hányat egymás után hogy essen egy színes lap is mondjuk?
a fifa14-el játszom az első naptól kezdve (elővételben megvettem) rengeteg mennyiségű pakkot nyitottam
még az ősszel fifa pontokat is vettem kb. 12 ezerért
de egyetlen színes lap sem esett
csak az van amit megvettem 
miért van ez?
az éjjel eladtam kék89 Godint 499k-ért (51k-ért vettem talán 2hónapja-pontosan nem tudom)
ilyen haszonnal még senkit nem sikerült elpasszolni
elhatároztam hogy elnyitom pakkokra
ugyis lassan lejár a 14 ideje
csak a nagy kérdés mire érdemes költeni
volt egy angol ligás keretem azt eladtam abból építettem a W.Cup keretem
arra már szintén nem akarok költeni mert 90%-ban már meglévő játékosokat ad
szóval pénzkidobás az egész
szerintem
kérdés mire érdemes elkölteni 500k-t
ha valakinek jó ötlete van szívesen veszem
-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
szóval ha a Fifa 14ben a PS3on nyomok egy Turn off systemet meccs közben azt a meccset semmisnek fogja venni és csak a BNF em csökken?
-
vegitossj7
addikt
"Turn off the system"

A 14-ben azt megcsinálták, amit , még anno a 13-nál csináltam állandóan.
Ha láttad, hogy coinhacker (a csapat maga arról árulkodott), nyomtál egy alt+f4-et, és nem számolta

Ezt kijavították a 14-ben (de hogy miért, azt nem tudja senki se), a 13-ban ez tuti jó, anno még képet is töltöttem fel, mikor "elfelejtett" egy vereséget, akkor is kikapcsoltam játék közben

-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Én a 90.percben szoktam alkalmazni ha sorsdöntő a meccs,de nem nekem áll a zászló

-
ferni
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
engem PCn valahogy nem izgat, ps3on érdekel...
-
Scale
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
BNF csak a meccs után kapott zseton mennyiségét befolyásolja?
-
ferni
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
de ez működik?
-
boff
senior tag
Valaki összetudna dobni egy nagyon jó keretet? Mind1 milyen felállás csak tudjak sokat passzolni, birtokolni a labdát és sokat lőni ja és ne tudjanak kontrázni meg ne legyen olasz. Bármilyen liga,nemzetiség stb... lehet.
-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
és ps3on, hogy lehet alt+f4et nyomni?

és működik a 14gyel? : O -
barcabome
aktív tag
Elég sz*rok megint az EA szervereik, de csak sikerült eladnom pár játékost. Most árusítom ki a SerieA-s csapatomat, de szerencsére minden színes lapomat áron felül tudom eladni. IF Handanovicot 2 napja vettem, de most majdnem dupla áron vitték el. Már, ha pakknyitogatással nincs szerencsém, ez legalább bejött.

Francia csapaton gondolkozom, IF Henry-ről vélemények? Nagy kedvencem az öreg, FUN-olnék vele egy kicsit.

-
pifu76
tag
a qrva anyjukat csinálnak már baszki, egyáltalán nem lehet semmit csinálni FUT-ban

-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Nekem mobilon se működik, hogy bepötyögöm..

-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Ahhoz már egy kicsit többet kellett volna dolgozniuk.....inkább bele sem rakták így

-
-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Nálam is azt csinálja, hogy újra listázasnál a fele játékosoknal meg kell adni megint a licit árakat, mert kitörli őket. Amikor tele van a listád kicsit felbassza az ember agyát, hogy vègig potyogje megint azokat....-.-
-
boff
senior tag
Sőt még a játékon belül se tudom újralistázni a játékosaim... Tölt tölt aztán hírtelen olyan mintha semmit nem csináltam volna és senki nincs listázva..
-
pifu76
tag
remélem a 15-re már némileg javítva lesznek ezek a dolgok... (vagy nem)
rohadt idegesítő hogy mindig van valami probléma, ha jó minden akkor meg a játékmenettel vannak gondok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pifu76
tag
válasz
danikollar
üzenetére
nálam sem jó a játékban a FUT, be van lassulva, sőt olyant csinál hogy a saját játékosomra tudok licitálni akit kiraktam a piacra

nem normális...
be van lassulva az egész fos...........
-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Én is ezt tapasztaltam most reggel...
-
danikollar
őstag
Egyszerűen olyan szar lett a rendszerük, hogy már mobilról sem tudok újralistázni, mert hibát ír ki és kidob a programból. Két mobilról is próbáltam. Vicc. Napról-napra egyre rosszabb minden, ami a FIFA14-gyel kapcsolatos.
-
almos94
aktív tag
Eljutottam arra a pontra, mikor már azt gondolom, hogy tökéletes a keretem. Itt már csak 10 milliós játékosok(TOTS-ok) jelentenének előrelépést. Nagyon zsiir velük játszani, mikor nincs hendi.
[link]Apropó, valaki nem szeretné eladni a TOTS Gerrardját esetleg?

-
dracox
addikt
válasz
Ronin1
üzenetére
Amúgy most van egy olyan BUG, hogy ha ALT+F4-et nyomsz meccs közben akkor a gép meg nem történt meccsnek veszi azt. Tehát ugyanannyi meccsed lesz még hátra, mint amennyid kilépés előtt volt és vereségnek sem írja be... Nem nagy büszkeség így bent maradni az adott osztályban, de néha a szükség törvényt bont.

-
ferni
őstag
több, mint egy hete szóba hoztam egy videót, ahol bemutatják, milyen gyorsan fut a játékos chemistry lapokkal meg attribute kártyákkal.
na ezt sikeresen megtaláltam, 2 chemistry lap volt, Katalizátor (+3 Pace) és a Basic, Fellaini volt az alany, lehet nem a legszerencsésebb jelölt volt, de nem ez a lényeg.
hanem az, hogy a Basic lefutotta a Katalizátort, ami ugye 3as Pacet ad, tehát ugyanaz a hatása a sebességre, mint a Vadásznak.
tehát kiderült, hogy mennyire is fontos lehet a dribbling, mert amiatt volt gyorsabb a labdával a Basices, mint a Katalizátoros.és ez alapján a videó alapján, ami ugye nem egy hivatalos mérés, meg egy Fellainivel futkározik, de az szűrhető le, hogy labdával futáshoz a Motor lehet a legjobb, mert az ad 2 pace-t és 2 dribblinget is.
érdemes szerintem mindenkinek megnézni, mert nagyon érdekes videó.
https://www.youtube.com/watch?v=yRtjkah8s8Qnem kell ezt szent írásnak venni, de elgondolkoztató.
és van jó pár más ilyen összehasonlító videója, ki a leggyorsabb játékos labdával és anélkül, leggyorsabb KHk és kapusok stb.
-
dudu5130
őstag
Gyerekek nem tudom ti szoktatok-e Fernandinhoval nyomulni, de bazi nagy gólokat lehet vele lőni

-
boff
senior tag
Úgy értem, hogy sose tudtam bal lábra tenni mindig muszáj volt jobbal ellőnöm és ugye a jobb lába elég fos..
Amúgy most átraktam 4-2-2-2-re a felállást, előbb 6:0-ra hoztam 1 meccset szinte gólvonalig kijátszott helyzetekkel de itt ugye csatárként játszik rodriguez. Lehet még kipróbálom azt, hogy 4-3-3(5)-be cavani marad Kt-ba és rodriguezt beteszem motta helyére csak átrakom jobb oldalra és verratti meg megy bal oldalra cm-be a többi meg ugyanaz. -
argentin27
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én már szkeptikus vagyok, mert már ebben sem lett volna szabad ennyi hiba legyen!
Így majd csak csodálkozunk a 15-nél hogy lehetséges ismét elqrni! -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Nem lehetetlen, de reméljük, hogy tanunlnak az eddigi hibáikból.

-
Ronin1
csendes tag
Jó ideje olvasgatok itt,de eddig még nem regisztráltam,de a ma történtek hatására kénytelen voltam..
3.osztályban voltam épp jelenleg..nem álltam túl fényesen 1 pont kellett a bent maradáshoz,volt rá 1 meccsem..Nem is lett volna gond,gondoltam ezt úgyis lehozom..Majd mikor kezdődött volna a meccs, nem indult el,csak az ellenfél csapatának játékosait láttam..ez ment kb 3-4percig, majd jött a szokásos szöveg,aminek köszönhetően vereségként könyvelte el,a még el nem kezdett meccset..Kiestem..

4.osztály..iszonyúan kezdtem..talán sose még ennyire 3 vereség és 3 döntetlen..majd a 7.meccsem nagy nehezen kiküzdöttem egy győzelmet 4-5. Igen ám..de a meccs végén,MEGINT jött az üzenet,és így megint vereségként lett elkönyvelve és Megint vissza estem egy osztályt..

Csodás.

-
ferni
őstag
ezt a legutolsót, hogy érted, hogy csak jobb lábbal tudott lőni?

és nem csodálom, hogy nem vált be ott, hülyeségnek tartok arra a posztra irányítót tenni, oda is ugyanúgy csatár kell szerintem.
mondjuk én a helyedben betenném Jamest Motta helyére, aki sztem túl lassú oda, ahhoz a poszthoz és akkor a jobbszélre meg mehet egy Blaszczykowski-Piszczek duó

de inkább Lucast tenném oda, mint a 3as összhangos Jamest.(de rossz lesz jövőre, hogy nem lesz Blaszczykowski-Lewa egy csapatban
) -
argentin27
senior tag
Rohadt BUG-halmaz az egész játék!!!
A iMOTM Aurier-ről az ötösön felszabadítás helyett bepattan a labda és pedig nyomtam izomból a felszabadítást semmi reakció mint egy oszlopról pepattan a kapuba 2-1 -nél a 87. percben!
Na a jó ku..............at!!!Nem értem hogy a 13-ban sem volt ennyi hiba akkor miért kellett belerakni ebbe???
a 15-ben még több lesz a tendencia alapján vagymi a fax??? -
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam is nagyon jó szokott lenni sirigu de a mai nap kegyetlenűl szarul megy a játék, azért volt pár nagyon szép védése is de nálam minden héten kap valami nagyon durva potyát, mintha kötelező lenne.

-
dani1453
csendes tag
Skacok!
Valakinek nincsen 4-1-2-1-2re egy ütős kerete? 100.000 alatt összedobva..?
-
argentin27
senior tag
Nálam olyan potyákat kapott Enyeama hogy kiborultam de utána Sirigu felüdülés volt!!!
Már engem is kezd tönkretenni ez a csicska játék. Ma behúztam másodjára az online 1. osztályt és azóta játszhatatlan a játék számomra! Mindenkitől elpattan a labda senki nem képes levenni rendesen és passzolni rendesen ja meg beindulni sem hajlandó senki!! Már négy meccse megy ez a szarakodás!!!Elegem van abból hogy nem rajtam múlik hogy mikor milyen formában vagyok éppen amit dob a gép!!!
10 meccs fasza aztán 10 meccse botrány mintha nem tudnék fifázni!Már nagyon várom a 15-öt , tudod új nap új remények, hátha nem lesz ilyen kula!!!

-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Hát........ én nem mondanám mikor kap 1 gólt reussal 40-ről azt még elnézem miután 8 egymás utáni szögletből mindig az ellenfélhez fejeltem de mikor hummels jön és ellövi félpályáról aztán beakad..... Most fogom hanyagolni 1 hétig ezt a szart.
-
argentin27
senior tag
Enyeama kuka Sirigu császár!!!
1. osztály behúzva másodszor!!!

-
pifu76
tag
válasz
evibly
üzenetére
hát aki ezt elárulja az isten lesz

én nem tudom, de tuti vannak cheaterek ebben a játékban...
ahogy a FUT webes felületét feltörték és manipulálták, miért ne lehetne a játékban is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy kis nem ide való dolog bocsi érte, de hátha van köztetek olyan aki tud segíteni : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nálam ő lett a gólkirály pedig van agüero, van persie, suarez, rooney, jovetic

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak az van amit megvettem
szerintem