Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
itt sokkal olcsóbb vipcoins-t most fingatták szét

-
drk88
senior tag
Nem, éppen azt kérdezem h ha csak 14 van az accomon akkor betudok e lépni a 15 webappjába? Meg h megkapom e ugyis a kezdő csapatot?
-
drk88
senior tag
Srácok! Olyan kérdésem lenne ha megveszem újra a 14-t és egy új accra regelem be, akkor a fifa 15 web appját elérem vagy az csak valami early access kedvezmény volt a 15 megjelenésekor?
-
drk88
senior tag
Ezzel a csapattal toltam a 14 végén ez is csere képes.
-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
15-be is szar megint..
-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ugyan ez a tapasztalat 5 gémből 3lagg 1kilépős 1-t meg nyerek

-
drk88
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
cech
-
drk88
senior tag
Ma toltam pár meccset 4ből 3 win meg 1x, de kabaré volt milyen csapatok jöttek ellenem
minden olcsó lett azt volt IF Messitől kezdve minden 
de megint észrevehető volt az h a csapatom első félidőbe kankós volt másodikba mintha kicserélték volna őket

-
drk88
senior tag
Én ma teljesen kiégtem, 1 pont kellett a feljutáshoz meg is nyertem a meccset 2-1 re..Hiba történt a kapcsolódáskor....nem mentette le és lose nak könyvelte be a gémet viszlát feljutás.

-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én tuti beleraknék valamilyen internet connection tesztet mielőtt kiengedné a játkost online módba...játszon botok ellen ha 64kb/s es nete van...
-
drk88
senior tag
Ma 4 online meccsből 3 laggolt nagyon jó volt! Az egyik úgy laggolt mintha 10 fps em lett volna...12 perces meccsből lett 25-30 perces és a latency jelző zöld volt!

-
drk88
senior tag
Minnél több coin van a rendszerben annál drágábbak a játékosok, mivel a coin értéke egyre kevesebbet ér. Jelenleg ez a helyzet a PC-n..
-
drk88
senior tag
Nekem a Single BPL kupa meghalt döntőt nem akarja elindítani.."Sajnáljuk hiba történt a játék indításakor. Próbálja újra..", és még resetelni sem tudom..

-
drk88
senior tag
Hali!
Megvettem ma a gamet le is töltöttem originről. Indiítom a gémet akkor meg áll a Messi képnél... Windows 8.1 64bit
Valaki tud rá megoldást? Googleztam de eddig egyik emgoldás sem sikerült. Legújabb ati driver van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vannak sokkal olcsóbb coin seller oldalak amik megbizhatóak is