Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Miért van az, hogy a FUT játékosok, akik YouTube-on is tevékenykednek (pl. KSI, W2S) mindig más csapatokkal csinálják a pack openinget? Ennyiszer megveszik a FIFA-t vagy mi?
Vagy folyamatosan letiltják őket a coinok vétele miatt? -
batt
aktív tag
A world elvileg a fifa 14 ultimate team kiherélt változata! És nekem pedig az ultimate team teszik nagyon! Így videók alapján a world ultimate team sokkal lassabb mint a fifa 14 ultimate team,és ha nem lehet változtatni a fifa 14 ultimate team sebességén akkor az nekem nem jó! Kétlem,hogy a 15-be változtatnának rajta! De mind1 majd a demo-ba kiderül! Köszönöm a segítséget! És bocsi,ha érthetetlen voltam!

-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én ezt egy szóval sem mondtam, nem is említettem a pontokat. De ha már említed, akkor aki megengedheti az most majd még több Fifa pontot fog vásárolni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagyon helyes, örülök neki!!!!!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezért írtam, hogy megértem az ellenvéleményeket.

Valakinél itt megáll, vkinél nem.
De persze sokszor idegesítő, ezt elfogadom.
-
LendvaiFeri1
veterán
"A FIFA Ultimate Team a FIFA játékok legnépszerűbb játékmódja, azonban az EA és az EA Sports megunta a rengeteg csaló illegális tevékenységét, akik botok segítségével farmolnak játékbeli pénzt, vagy éppen adják el azt. Ennek jutalma azonnali és örök ban minden EA játék online módjában, míg a játékbeli pénz vásárlását és/vagy népszerűsítését háromfokozatú skála alapján bünteti az EA. Első figyelmeztetés után a játékban üzenet jelenik meg, melyben figyelmeztetik a játékost, hogy tevékenysége illegális, és ezt e-mailben is elküldik számára. Második figyelmeztetésként törlik az FUT Clubot és a FIFA-pontokat, míg harmadiknál online ban jár a FIFA-játékokban. „Gyorsan fogunk cselekedni: tiltjuk azoknak a fiókját, akiket érmevásárláson, érmeeladáson, vagy érméket árusító oldalak népszerűsítésén kapunk. A célunk az, hogy felszámoljuk a botokat és a játékbeli exploitokat. A folyamat már elindult, állandóan vizsgáljuk a játékosokat, hogy a csalókat a FIFA Ultimate Team-en kívül tudjuk.” – mondta el az EA illetékese. Az alábbi képen láthatjátok a ban-folyamatot."

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Van róla szó egyébként, hogy kiveszik? Eddig nem hallottam róla.
EA nem nagyon szokott funkciót csökkenteni.
Egyébként védekezésnél rendkívül hasznos, ha vki nem ész nélkül tolja (folyamatosan), akkor segít magasabb szintre emelni a védekezést.
Ez persze csak magán vélemény és tapasztalat, de megértem az ellenvéleményeket!

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A jó öreg cointani.
A funkciót tuti nem veszik ki, legalább is nekem nem jönne jól. 

-
batt
aktív tag
Srácok egy kérdés. Meg szeretném venni a fifa 15-öt majd,viszont van egy olyan problémám,hogy nekem kicsit gyors a játék menet,azt hallottam ,hogy single-ben lehet a sebességen álltani de multiba is? Mert most játszogatóm a Fifa world-öt és ez pont jó!
-
Gaborz1
senior tag
Hát srácok végre sikerült összeszednem a zsetont egy RB Kloséra.
Nagyon kíváncsi leszek hogyan muzsikál. Volt már hozzá valakinek szerencséje? Amúgy elég jutányos áron 4,2 millióért sikerült lecsapnom rá. Ha nem válna be bukni akkor sem fogok rajta szerintem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg a napokban adott el valaki TOTS Sterlinget? Van kint 2,5M-től 6M-ig. Nem tudom mennyiért vinnék el az enyémet.
TIF Fabregast próbáltátok már? -
argentin27
senior tag
Nálam is belassult kula az egész plusz ügyetlenkedés felső fokon!
Érdekes hogy utána mérgembe átmentem WC-be és ott rendben volt minden és majdnem sikerült is behúznom az 5.-et csak a döntőben egy erős ellenféllel egy ki-ki meccsen alulmaradtam bümtetőkkel!
De érdekes hogy ott rendesen mozgott mindenki!
Aztán na mondom jó megpróbálom mégegyszer hátha jó lesz az új kupa és nem és nem, ugyan az a szartalicska játék!Miért van ez???
-
P. úr
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az ötlet innen jött, de némi összhang nem lenne rossz. Azért gondoltam, hogy hátha vannak itt olyanok, akik tudnak valami életképes csapatot linkelni. De köszi azért!

-
P. úr
tag
Srácok, tud valaki valami jó kis fun csapatot így az utolsó hónapra? Egy jóféle full néger bandára gondoltam, vagy akármilyen őrült ötletre vevő vagyok olyan 70-90k közötti áron.

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam ólom lábakon jártak tegnap este, az egész játék mintha belassult volna...

-
MdewC
nagyúr
Ba........... Hihetetlen mi van, 3 meccsből 3 bukó az új kupa első meccsén.... ilyet.... nem értem mi van!!! Nálatok?????

-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezen a gólon kicsit besírtam

[link] -
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Rendben

Akkor senki sem fog majd Fifa pointért pakkot nyitni

Részemről ennyi. Majd meglátod.Addig is csudagól: [link]
-
drk88
senior tag
Minnél több coin van a rendszerben annál drágábbak a játékosok, mivel a coin értéke egyre kevesebbet ér. Jelenleg ez a helyzet a PC-n..
-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
De amúgy miből gondolod azt, hogy PC-n lenne a legolcsóbb a market ha nem lennének hackerek?
-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hidd el, hogy minél több van kint egy lapból, annál olcsóbb. Konzolon több felhasználó van, több lap, olcsóbbak a lapok, mert olcsóbban kell adni a másiknál, hogy a tied vigyék el. De részemről ennyi. Majd meglátod.
-
membrandj
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hogy jön ide benzema? Se őt , se cavannit nem írtam. Nyilván van még kismillió más játékos, aki 1000-ért megkapható.
Nekem már kész a csapatom, csak jeleztem,hogy mivel sok a csaló és drágák a játékosok, ezért nekem egy alap, nem zöld, nem kék, stb csapat összeállítása is ~ 0,5 milla, amit ha meccsekből akarsz összeszedni, az nem 5 db lesz.
Amit te írtál,hogy 50k, az édes kevés. -
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Több felhasználó = több zseton
Kevesebb felhasználó=kevesebb zseton
Kereslet-kínálat Marshall-kereszten is lehet ábrázolni, a bevételtől függően
De hogy ne csak vitatkozzak, ez a gól majdnem leborított a székről...
Aztán csak vertem neki hármat, raqequit, nem bírta Gook-ot

(#14255) membrandj
Benzema 1.8k, Cavani 1.3k... Szerintem rendben van

-
ali75
aktív tag
válasz
danikollar
üzenetére
Akkor ezek szerint xbox one konzolon nagyon drágák lesznek a lapok mivel még elég kevés felhasználó van?
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Egyébként ez a "földbetaposás" pontosan mit jelent? Van tippem, de hátha másra gondolunk

-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Miért lenne majd így pc-n a legolcsóbb a market? Így is ps-en és xbox-on lesz a legolcsóbb a market, ugyanis több a felhasználó, több van kint pl. Ronaldoból is és Messiből is, ezért is voltak az elején is olcsóbbak ezek a lapok konzolon.
-
argentin27
senior tag
Rohadjanak meg a EA játékkészítői a qrva anyjukba!!!!
88. perc 1-1 -nél vagyok 2 v.1 a kapusával lepasszolom üres a kapu erre jön a "földbetaposás"
Na mostmár tényleg megbasszátok az anyátokat!
-
-
membrandj
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem vagy tisztába akkor a pc-s árakkel.
neuer ~ 350-400k-,alaba~ 6k,hummels,badstuber,lahm~ 30k -schweinsteiger~ 180k, pár napja el is adtam egyet ennyiért.,götze~ 40k,kroos-shaquri,reus,müller.
Többit most nem tudom fejből. -
membrandj
nagyúr
válasz
Takika14
üzenetére
Szerintem durván félreértitek egymást. Ő pont arra utalt,hogy a csalók miatt kerül egy ronaldo pl 15 millióba.
Ebben az a lehangoló,hogy ha ne veszel coint, akkor játszhatsz jó pár ezer meccset, mire összejön.Egy sima alap arany csapat összeállítása is simán lehet pár száz k.
Én nekem ez volt az álmom:
neuer-,alaba,hummels,badstuber,lahm -schweinsteiger,götze,kroos-shaquri,reus,müller.Adjátok össze,hogy mennyi ez csak simán aranyba. Cserékről nem is beszélek. Pl egy schürle,lewa,gomez. stb. Csak neuer+ schweinsteiger több,mint fél milla.
Arról végképp nem beszélek,hogy pl én egy sima robben, riberynek is örültem volna, de rájöttem,hogy a kettő együtt ~ 10 milla szintén.
-
Takika14
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
+1
-
argentin27
senior tag
Büdös csaló bugos szer tetves játék!
Biztos vagyok benne hogy a következő is ilyen lesz!!!
-
Scale
őstag

-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi a lehangoló benne?

Az, hogy Ronaldo 200-300k körül fog mozogni?
Vagy hogy bárki megszerezheti, aki jó játékos?
Vagy hogy nem lesz több hacker pc-n?
Az hogy reálisan a PC-n lesz a legolcsóbb market?A 14 más tészta, szerintem azt ne vedd meg, hisz akármikor bannolhatnak, ha nagyobb coin csomagot veszel, de szerintem kis 100k-t még simán vehetsz/kaphatsz fórumtársaktól, én is tökéletesen elvagyok elod22 által biztosított 50k-val

1. osztályban is a helyem.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Írd meg,pontosan. Akár privátba is.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha 1-2 hét múlva tervezed, akkor már várd meg a 15-öt szerintem. ~ 10k-ért lehet kapni,míg a 14 ára felment ~ 15 euróra, ami átváltásokkal lesz vagy 5k.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megvetted végül a 14-et vagy vársz a 15-re?
-
Kristof_94
nagyúr
Látom nem csak én olvastam a cheaterekről szóló hírt... Eléggé lehangoló

Ha olcsóbbak lennének a FIFA pointok, akkor nem lenne olyan rossz a helyzet, de így... -
ferni
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
csak azt tudom ajánlani, amit itt linkelgettem jó pár napja:
http://www.futhead.com/14/squads/16026321/
tökéletes az összhang mindenkinél, nagyon jó játékosok is alkotják, de Camargo szimplán egy állat.PS3on Online Idények első osztályát behúztam velük, csak jókat tudok róluk mondani.
-
argentin27
senior tag
10 percet kell vátni hogy ellenfelet találjon ez a tetves kupa vicc már megint az egész!
-
Sanyicucu
aktív tag
Hibrid ezüst csapatot tudnátok ajánlani?
-
argentin27
senior tag
Remélem azt a kibaszott geci ATTRIBUTE lapokat kiveszik a 15-ből mert a legnagyobb csalás az egész játékban!!! Ráadásul még ha hendit is rádbasznak elég nehéz érvényesülni!
Ezt a kupát is feldughatja a picsájába az EA!!!!!!!
-
argentin27
senior tag
Új kupa és 25k-s pakkok

-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Húha ezt aztán jól megírtam

A lényeg remélem lejött, ha nincs cheater jó lesz a web app

-
evibly
senior tag
Na, megy a nagy fogadkozás az EA részéről, hogy akkor most aztán annyi a coin sellereknek, meg a cheatereknek és innentől sokkal jobban figyelik az ügyet. Kíváncsi leszek...mellesleg a Web App felélesztéséről egy szó sem esik sajnos

-
evibly
senior tag
Úgy látszik, én ilyen utsó pillanatos vagyok: ma reggel végre behúztam a BPL kupát!

Párszor nekifutottam, voltak agygörcsös meccsek, de ma reggel minden összejött és a legnehezebb meccs az eldöntő volt. Etoo ezzel a szép átemelős góllal (első vid) állította be a 2:0-ás végeredményt!
Mutatok nektek egy másik gólt is. Ezt Arshavin csűrte be (második videó), mivel lazításként az orosz ligás csapatommal szoktam nyomulni és ez egy olyan bomba volt, ami után én is csak lestem, nem számítottam rá

Egyébként baromi jó kis lapok vannak ebben a ligában, Kokorin feketéje például egészen tetszetős és qrva olcsó, csak ajánlani tudom...
-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
IF Etoo is 9 millió körül van mert 2db van a piacon
Másik meg 10misike 
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az igen!!!

IF Karvaly?
max 40K-t ér alapjáraton! 

-
Takika14
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Atya ég. 2,4 misi feka Carvajal-ért.
Ennyire azért nem jó az a lap. 
Gondolom nem sok van belőle a piacon, azért adja ennyiért.
Én már feladtam a 14et, néha -néha 1-2 meccset tolok de már a 15re várok, addig sem kapok agyvérzést.

-
vegitossj7
addikt
Tényleg ennyire el van baszva a piac?

Mindenki zöld cuccokkal jön, Bony meg állandóan raqequitteli őket...
Kilenc vereségből csak 5 volt barátságos

-
vegitossj7
addikt
-
MdewC
nagyúr
wcup Kalou elcseszte a statját... Haragszom is rá! 74 meccs, 73 gól, 26 gólpassz és beszedett egy sárgát!!
Ma nem bulizhat!! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sztem mindenképp!

Google, ea help, kiválasztod a játékot, platformot, problémát, emailt kérsz, kifejted, kapsz egy esetszámot és vársz.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az arany kupa döntő hibáért amit megírtam nekik, kaptam két arany pakkot ajándékba (persze nem volt bennük semmi), meg írták, hogy dolgoznak a problémán, kíváncsi vok, hogy most erre mit reagálnak.

-
Garsza
veterán
Felraktam a Hungarian Super Pacht így most megy a játék. Olyan kérdésem volna hogy a csapatokat lehet e valahogy frissíteni hogy már a nyári átigazolások szerint legyenek a keretek?
-
MdewC
nagyúr
Jelentem, a kb. 300K-s ezüst csapatommal bejutottam a "Ezüst összecsapás" döntőjébe, amit a kedves barátunk ea, szintén nem enged lejátszani. Szép munka!

-
Garsza
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elég lassú a netem 5Mb csak nincs kedvem megint egy fél napot töltögetni.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
ali75
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nálam az xbox one jobban bejövős!De ez szerintem ízlés kérdése mindenkinél,kinek hogy!De ha vannak jó érvek a PS4 mellett azokat szívesen meghallgatom!(akár privátban is)mert én sem tudom eldönteni amúgy hogy melyik legyen!
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És miért inkább PS4?
-
Garsza
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Letöröltem visszaraktam de ugyan az a gond. Bejön a kép messivel egy kevesig gondolkodik aszt kilép mindenféle hiba üzenet nélkül.
-
Garsza
veterán
Helló egy ideje nem játszottam a Fifa 14 játékkal és letöröltem. Most megint játszani szeretnák telepítettem is originen keresztül. De a csak addig jut el a játék hogy megjelenik a kezdő kép messzivel és utánna kidob mindenféle hibaüzenet nélkül. Még a nyelvválasztó menü sem jelenik meg. Mi lehet a gond?
-
almos94
aktív tag
[link]
Ezzel nyomulok, ennél OP-b csapat nem tudom van-e?!
-
Takika14
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerintem is. Ez kb. olyan mint a Samsung vs. Apple..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy folyamatosan letiltják őket a coinok vétele miatt?
A funkciót tuti nem veszik ki, legalább is nekem nem jönne jól.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)