Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Srácok.

Most írtam egy igen k. anyázós levelet kedves EA kollégáknak, mert egyszerűen olyan szinten b.szaréjnt szájba ez a játék, hogy majdnem lezúztam a rendszert. NEM tudok online értelmesen játszani meccsek óta a szájbarakott lag vagy seed vagy bánja a f.szom, hogy mi, de kezelhetetlen, élvezhetetlen, dühítő, hogy nem tudok így nyerni, pedig látom, hogy sokkal jobban tolom, de semmi nem megy be, mindenhol lemaradok, az ellen meg mákol folyamatosan ez miatt, olyan, mintha kerekesszékkel fociznék füvön. Közepes Digi 40/20-as net. PS3. Rendesen rá van kötve a gép a rúterre. Nem bírom már elviselni ezt a szart így, pedig a kedvenc játékom. Nem hiszem, hogy ennyien csalnának, tuti, hogy nem, egyszerűen fingom sincs, hogy miért ez az ótvar online sebesség. HA bármi köze van ehhez EA barátunknak, akkor dögöljenek meg, hogy nem bírnak egy normális rendszert mögé rakni. Nem ezért tosz bele az ember 10 ezreket egy cumóba, hogy agyvérzést kapjon, hanem, hogy szórakozásból zúzza az ellent. Gyakorlatilag meccsek óta szopják szét a statomat a szarakodással. Ha én tökéletességre törekszem, akkor teremtség meg neki a feltételeit! HIHETETLEN!

ELNÉZÉST A SZÖVEGKÖRNYEZETÉRT! :R

Új hozzászólás Aktív témák