Keresés

Aktív témák

• lao ce

aktív tag

válasz b14 #377 üzenetére

:)
    szoval ahogy irtem en pascalban es basicben nem lattam elbarmolt kodot, de ez egyreszt nem azt jelenti hogy nem lehetseges masreszt ettol meg van rossz program amit nehez olvasni.
    szerintem az is kozrejatszik hogy ezeknel a nyelveknel nem 'cool' ilyesmit csinalni.

• Miracle

senior tag

válasz b14 #369 üzenetére

az az ember Bjarne Sroustrup, vagy valami hasonló kimondhatatlan, megjegyezhetetlen, leírhatatlan nevű skandináv fickó.
    a riport fake
    az tény, hogy a C++ eszközeit, ha ész nélkül használja az ember, akkor hihetetlenül elbonyolítja a programot, de _ésszel_ használva jó programnyelv. egyszer egy ismerősöm adott ekem egy kódot, amit egy c++ guru írt, és tovább kellett volna fejléeszteni egy kis ZSért, nem lett volna sok a munka alapjában, de olyan szinten tele volt marhaságokkal, mint ha az a guru valamilyen belső késztetés hatására minden osztályához előbb írt interfészt, tele volt teljesen rohadtul fölösleges templatekkel(egy konfig. osztály létrehozásához opéldául !!!17!!! olyan típust kellett neki megadni, mint például int, string, double, char, meg hasolók, hogy hátha valaki egyszer optimálisabbra akarja majd cserélni őket. persze amiket tárolni kellett ezt nem indokolták, például az eddigi futtatások számát nem tette bele alapból egy longba, az is az egyik template-ként kapott típus volt...) na mimdegy, szóval hamar visszavittem a csávónak a CDt a kóddal, hogy kiröhögjem, mekkora marha programozót is talált magának, meg hogy keresse meg, ha annyi esze sincs, hogy keressen egy értelmes embert. szóval azóta tudom, hogy lehet nagyon nagyon gány és undorító c++ kódot csinálni, de ilyet szinte minden nyelvvel lehet. csak a c++ valamiért különösen ingerli a hülyéket, hogy ilyet alkossanak.

Aktív témák