Hirdetés
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit használok:
- Mega
- Gdrive
- OneDrive
- JottaCloud
- Syncplicity
- DropBox
- BoxSync
- Asus
- pCloudKorábban még:
- SugarSync
- SpiderOak
- Cubby
- Copy
- HubicMindegyiknek megvannak (voltak) a maga előnyei és hátrányai. Adatvédelmi szempontból tudtommal a Jottacloud és a Syncplicity a legerősebb, és eddig nálam nem is hibáztak, a OneDrive az O365-tel verhetetlen ajánlat és baromi jó, ahogy beépül a Windowsba, viszont vannak vele bosszantó problémák, a Gdrive és a Mega elég sokat adott ingyen, és szabad a könyvtárválasztás (ez mondjuk másokra is igaz, de régen nem volt éppen triviális), a DropBox megbízható, de más előnye már számomra nincs (sokáig vlt náluk telefonhoz adott nagy területem), a Boxhoz kaptam örök területet egy mobil eszközhöz, egyébként elég vacak, az Asusnál dettó ez a helyzet, a pCloudot csak tesztelgetem, mert a nagy fizetős csomagjaikra nincs szükségem, de jónak tűnik.
MaCS
-
Én mindkettőt használom.
Mindkettő elég jó adatvédelem területén (a Syncplicity kétoldali titkosítással dolgozik, a Jottacloud esetén a norvég adatvédelem a garancia), és most már mindkettő tud tetszőleges könyvtárat szinkronizálni.
Ja, és még van a Mega is, de az adatvédelem terén egy kissé ingoványos -- viszont több területet ad, és szintén tetszőleges könytárra.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest