- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
válasz
MaCS_70 #4951 üzenetére
Köszönöm ! Este időközben átnéztem ezeket is, meg pár egyebet.
Elsőnek a pCloud mellett döntöttem, regisztráltam. Dropbox -hoz hasonló felületet kaptam ill. kezdésnek 7Gb ingyenes tárhelyet ami meghívásokkal 10Gb -ig növelhető. Fotó feltöltés azonnali és a feltöltési sebesség pedig baromi gyors Dropox -hoz képest, így elsőre jó váltásnak tűnik. FAQ szerint 5 kliens -ig ajánlott. -
jupp008
senior tag
Tegnap újraraktam a telefonomat és miután bejelentkeztem rajta ismét a Dropboxba, kegyetlenül szembesített a 3 felhasználói lehetőséggel így bár nem szeretném mert kényelmes volt, de váltanom kell.
- 4 állandó eszközre keresek valamit (2 Pc + 2 mobil),
- az egyik fő szempont, hogy a telefonnal készült fényképek azonnali feltöltése ugyanolyan azonnali és hatékony legyen mint Dropbox alatt !
- 8 Gb ingyenes tárhellyel elvoltam eddig is
- a Onedrive és Google drive nem jött be, a Dropbox sokkal gördülékenyebb és rendezettebb voltA fényképes feltöltések végett kérném az ajánlásokat.
Előre is köszönöm. -
jupp008
senior tag
Másnál nem jelentkezik olyan probléma az utóbbi időben Dropbox nál, hogy Androidos fotók automatikus feltöltése a Camera uploads mappába nem megy ? Illette működik, de sokszor csak akkor csinálja ha a mobilon a programot megnyitva a photo mappát is megnyitom és várok pár másodpercet mire észbe kap és frissít-feltölt. Regen ment pikk pakk, de utóbbi időben több mobilnál is ugyanezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hardcore café
- Autós topik
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest