- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Reg után kaptam egy ajánlatot az ASUS webstorage-tól kupon kód formájában: 1TB $5.49/ year
Nem tudom, hogy ez tényleg jó ár-e (rákeresve elvileg igen), de akinek kell az írjon és megkapja a kupon kódot. -
Nestor16
senior tag
Hát a napokban csekkolom én is a szolgáltatást, de ez nem konkrétan Microsoft Personal reg lesz, hanem vállalati, így olyan érzésem van, mintha korlátozott lenne az egész. Nem lehet egyszerűen belépni a Onedrive-ba, hanem itt érem el a felhőmet. Az android alkalmazásba legalább lehet váltogatni az accountot könnyen, de pl ott sem írja ki, hogy 1 TB tárhelyem van, nem tudom miért titok ez.
Amúgy csak egy oktatási azonosító kell, ami elvileg a diákigazolványon is rajta van, meg név és születési év.
Itt lehet rá regisztrálni.Ha telepítésre kerül az office csomag ott ezt az elnevezést használja: OneDrive Vállalati verzió
Bár én még csak most használom először a Microsoft termék ezen szolgáltatását, lehet csak nekem furcsa ez.
-
Nestor16
senior tag
Edu365 - Onedrive 1 TB tárhely diákoknak + ingyen Microsoft Office license
Lehet ez nektek nem hír, de most találtam meg és regeltem stb, működik!
Rákeresve nem volt találat, bocs ha dupla
Ezzel kapcsolatban van infótok? Valami korlátozás? Meddig érvényes?
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Akartam volna, hogy még növekedjem a tárhelyem Dropboxban, de lehet a linkemen keresztül beregisztrálni, mert blokkolva van a domain címem ha jól értettem.
Van még valamilyen megoldás, hogy megszerezzem a + 500MB tárhelyeket vagy ezt letiltották és vége?https://db.tt/3HviCgVW - itt lehetne regisztrálni csak ugye rögtön kiírja a problémát ha valaki próbálna regelni rá.
Köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest