- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Így van, nincs már ingyen ebéd.
Szerintem nem törli, ha lemondod az előfizetést, de addig nem enged újat feltölteni semmit.
És ha betelt a tár, email sem tud jönni.
Vagyis ami korábban 'ingyen' volt fönt, az most sem foglal helyet, csak az új feltöltések. Nekem is van párszáz GB fent. -
nfsu17
veterán
albumokba lehet.
amúgy alapból (album nélkül) sima dátumok alapján rendez.
a legújabb van elöl és hátrébb a régebbi.
nem a feltöltés dátuma alapján rendez, hanem a kép módosítása (készítése) alapján.én így csináltam, így tök egyszerű volt.
fogtam egy mappát, behúztam chrome-ba.
feltöltött mondjuk 200 képet.
feltöltés után előjött a szöveg: "hozzáadás albumhoz".
ekkor rámész, hogy "új", megadsz neki egy címet, OK, és benne lesz a 200 kép: "2015 londoni út"köv. mappa, újabb 200 kép, újabb album, stb.
Egy google drive-ba persze sokkal egyszerűbb "behúzni", még a mappastruktúra is marad, de az ugye vagy 15GB, vagy 100 pénzért.
ingyen ezt a macerát végig kell játszani, de csak egyszer.
-
bPatrik0521
csendes tag
-
tonyrulez
őstag
Ingyenesből MEGA ad legtöbbet, utána hubic 25-öt, és a maradék cloud szolgáltatók 5-10-et.
Google Photos biztos van iOS-re is és tudja az automata mentést. Ha nem gond hogy kicsit lerontja a kép minőségét (még azét is ami a mérethatár alatt van), akkor korlátlan mennyiségben ment, különben használja a tárhelyet ami nem túl sok (15gb talán). De a MEGA is tudja az automata mentést, ahol 50GB jár alapból, ebből is van iOS app.
Egyébként nemrég vettem észre hogy Google Photos-ban tudok szövegesen keresni, és megtalálja a képeken
GDrive OCR keresés után még mindig van min meglepődni
-
starr
őstag
50 GB: pl.:HubiC 25GB alap-ből, de 5db (ön)meghívással gyorsan lehet belőle 50-et csinálni.
Akár ide is mehet mobilos auto feltöltés, minden platformot ismer.
Hátránya, hogy nagyon prosztó a weboldala. A Windows-os kliense tud backupokat is készíteni verziókezeléssel. Megadva milyen időközönként csinálja,és hány előző verziót tartson meg.
De természetesen tud mappát is szinkronizálni.
Ha a mobilos feltöltéshez elég 10-15GB, akkor nagy a választék.A kedvenceim: pCloud, Yandex Disk, Onedrive.
A Google fotókkal vigyázz, áttömöríti a képeket kisebb méretűre, ami ugye minőségromlással jár.
Nekem is most jár le a Onedrive Bing bónusz, és végül befizettem erre: [link]. 500GB örökre (vagy amíg csődbe nem mennek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest