- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DragoX
tag
Sziasztok,
Nemrég telepítettem újra a gépem, abbaj a jóhiszemben, hogy a Google Drive szinkronizálta a saját mappáimat.
Ma jött a felismerés, hogy ez a fostalicska szoftver szeptember 1.-én úgy döntött, hogy többet nem szinkronizálja a mappámat, amibe a zenei projektjeimet tároltam. A mellette levő sample mappát azt bezzeg képes volt szinkronizálni, ahogy más mappákat is.
Semmi újratelepítést, vagy mókolást nem tudok kötni az adott időponthoz.
A drive logokban nincs semmi az adott időpont után, gondolom egyszerűen nem érzékelte a változásokat ebben a könyvtárban. (de akkor meg miért kezelte rendesen a többit?!?)
Biztonsági mentést (nyilván...) nem csináltam újratelepítés előtt, mivel más mappa bizonyítottan frissült pár nappal előtte, szóval úgy gondoltam megbízhatok ebben az undormányban.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata ezzel a f*stalicska sz@r szofverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest