Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez azért okoz kellemetlenséget, mivel egy jó húsz éve megszokott, mindenhová bedrótozott könyvtárszerkezetet kell miatta átalakítanom. Az OPQR meghajtórendnek nálam jelentősége van, logikusan alakult ki.
Nem az a bajom, hogy a pCloud P-t akar, hanem az, hogy nem lehet megváltoztatni. Sehogy. Ha szabad a P, akkor azt lenyúlja. Márpedig nálam az aktuális használat függvényében az OPQR meghajtók nem rendszerinduláskor jelentkeznek be. Ha pedig később indítom a pCloud klienst, akkor az az aktuális munkamenetek függvényében három betűjelet is kaphat, ami ugye probléma, hiszen pár alkalmazásba beállítva kellene, hogy legyen.
Más, hasonló programokban triviális, hogy én mondom meg, hogy melyik meghajtóbetűt használja -- ami nálam az ábécé vége. Csak a pCloud akarja, amúgy microsoftosan eldönteni helyettem, hogy hogyan használjam a gépemet.
MaCS
UI: Ja, a SpiderOak még olyan kis diktátor, hogy megváltoztathatatlanul a Documents könyvtárat használja. A gyári FAQ szerint azért, hogy az nekem kényelmesebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest