Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nekem ez azért okoz kellemetlenséget, mivel egy jó húsz éve megszokott, mindenhová bedrótozott könyvtárszerkezetet kell miatta átalakítanom. Az OPQR meghajtórendnek nálam jelentősége van, logikusan alakult ki. Nem az a bajom, hogy a pCloud P-t akar, hanem az, hogy nem lehet megváltoztatni. Sehogy. Ha szabad a P, akkor azt lenyúlja. Márpedig nálam az aktuális használat függvényében az OPQR meghajtók nem rendszerinduláskor jelentkeznek be. Ha pedig később indítom a pCloud klienst, akkor az az aktuális munkamenetek függvényében három betűjelet is kaphat, ami ugye probléma, hiszen pár alkalmazásba beállítva kellene, hogy legyen. Más, hasonló programokban triviális, hogy én mondom meg, hogy melyik meghajtóbetűt használja -- ami nálam az ábécé vége. Csak a pCloud akarja, amúgy microsoftosan eldönteni helyettem, hogy hogyan használjam a gépemet. MaCS UI: Ja, a SpiderOak még olyan kis diktátor, hogy megváltoztathatatlanul a Documents könyvtárat használja. A gyári FAQ szerint azért, hogy az nekem kényelmesebb legyen.   
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest