Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
Én ezért vesszek külső merevlemezeket, 3 helyre van biztonsági mentésem, ha kettő tönkre megy van még egy mentésem.
És tudom hol találom meg amit akarok.
Nincs internet akkor is tudok filmet nézni, és nem kell féljek attól hogy le törlik.
Hiába fizetsz a felhőtárhelyért akkor se a tied, az a tied ami nálad van.Amúgy volt pár filmem fent, de nem tudtam meg nézni máskor mert hiba üzenetet írt ki.
1000 db zenéről van szó, 5000 db filmről van szó.
Azt mondták nekem hogy titkosítsam a fájlokat, csak nekem az a bajom vele hogy meg akarom nézni le kell tölteni ki csomagolni stb, addigra ki hűl a vacsora.
Mit tanácsolsz?
Itt olvasd el a kérdésemet, és válaszokat, mond majd el a véleményedet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest