- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Boldogság (
) a box, OS utáni újrateleptésekor (akit nem érdekel egy panasz az nyugodtan ugorhatja át):
Újraraktam rendszerem, de a mappa elrendezés maradt a régi az adatvinyómon, amin a felhős dolgaim vannak.
A box kliens telepítéskor felajánlja, hogy válasszuk ki a mappa helyét amit szeretnénk szinkronizálni .../Box/Box Sync formátumú véggel.
Persze, hogy a fentiek alapján a saját Box mappámban lévő Box Sync mappát jelöltem ki, hogy igen, az a gyökere a boxra szánt dolgaimnak.
Persze, hogy a saját dolgaim közé a merevlemezre leszedte külön box sync mappába (winyóm/Box/Box Sync/Box Sync) a felhőből a dolgaimat vissza...De sebaj, gondoltam a Sync leálítása után szépen átírom az elérési utat, és törlöm a felesleges mappát... de nem: A kliensben csak egyszer lehet megadni elérési utat, utáa módosítani nem lehet YAYY!!!
OK: Sync letöröl, majd újrarak, figyelve az elérési útra.... Ekkor meg az összes helyi mappámat átnevezte a megadott emailcímmemmel befejezettre, majd rásynckelt, szóval lett volna mindkét helyen A mappa, és A mappa (acc@host.hu). Mondom ilyen gagyit....
Most vígan törlöm a felhőből a syncelt cuccaim, és majd tölthetem fel megint.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest