- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Az első kérdésem a Dropbox-hoz kapcsolódik: ma vettem észre, hogy egy bizonyos akkumulátortöltöttség alatt (nálam 25%-nál állt a jelzés) nem hajlandó szinkronizálni a képeimet a "felhővel". Arra hivatkozva, hogy alacsony a töltöttség! Mily meglepő.
Ezt az opciót van lehetőség módosítani vagy kiiktatni? Én a beállításoknál nem találtam erre megoldást (vagy nem találtam rá).
Egy másik fórumban erre azt a választ kaptam, hogy ez alap a Dropbox-nál, nem változtatható meg, és hogy itt vagytok ti is, akik ebben és másban tudnak segíteni nekem. A biztonság kedvéért azért itt is megkérdezem: valóban így van?
A második kérdésem pedig ez: a Google Drive-nál van olyan lehetőség, hogy egy már meglévő mappát (konkrétan az SD kártyán lévő Képek mappát - ahová automatikusan menti a fotókat a telefon - szeretném így összekötni a Drive-val) kapcsoljak össze vele, hogy azt automatikusan szinkronizálja, ha wifi kapcsolatot talál? Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest