- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
(#1692) bacus
(#1691) vgyuri
(#1690) tonyrulezKöszönöm a tippeket mindannyitoknak.
-
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Egy észrevételem van a Dropbox-szal kapcsolatban, amit nem értek (lehet lúzer user leszek
). Amikor a mobilomról képeket automatikusan feltölti a "felhőbe", amint wifin keresztül kapcsolódik a netre, nem látom az értesítési sávban, sem egyéb helyen, hogy a kliens éppen dolgozik. Semmi értesítést nem kapok a folyamatról, se a kezdetekről se a befejezésről. Ez mitől lehet? Valami beállítás hiányzik talán? Előre is köszönöm a segítséget.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Az első kérdésem a Dropbox-hoz kapcsolódik: ma vettem észre, hogy egy bizonyos akkumulátortöltöttség alatt (nálam 25%-nál állt a jelzés) nem hajlandó szinkronizálni a képeimet a "felhővel". Arra hivatkozva, hogy alacsony a töltöttség! Mily meglepő.
Ezt az opciót van lehetőség módosítani vagy kiiktatni? Én a beállításoknál nem találtam erre megoldást (vagy nem találtam rá).
Egy másik fórumban erre azt a választ kaptam, hogy ez alap a Dropbox-nál, nem változtatható meg, és hogy itt vagytok ti is, akik ebben és másban tudnak segíteni nekem. A biztonság kedvéért azért itt is megkérdezem: valóban így van?
A második kérdésem pedig ez: a Google Drive-nál van olyan lehetőség, hogy egy már meglévő mappát (konkrétan az SD kártyán lévő Képek mappát - ahová automatikusan menti a fotókat a telefon - szeretném így összekötni a Drive-val) kapcsoljak össze vele, hogy azt automatikusan szinkronizálja, ha wifi kapcsolatot talál? Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest