- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
alapz@j
tag
Nem ugyanezt tudja a TrueCrypt is? Ezekben a "noname" biztonsági szoftverekben az a lutri, hogy nem lehetsz biztos a hibátlan kriptográfiai implementációban. A Twofish jó algoritmus (ez volt az egyik AES versenyző), de önmagában még nem garancia az adataid védelmére.
A felhős adattároláshoz szerintem egyébként jobbak az olyan megoldások, mint a BoxCryptor vagy a Cloudfogger, amik per-file alapon titkosítanak és egy virtuális meghajtón keresztül transzparensen éred el a dolgaidat.
Más. A most aktuális NSA mizériák miatt a Dropboxról átpakoltam a motyómat a Tresoritra (nem mintha ez nem USA szervereken tárolná a cuccot - MS Azure - de legalább azt mondják, hogy kliens oldalon titkosítottan). Nézegetem otthon a klienst és feltűnt, hogy nincs benne lehetőség proxy beállítására, amely viszont elengedhetetlen lenne a munkahelyi gépemen. Remélem automatikusan átveszi az Explorer beállításait, van ezzel valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest