Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Ujjlenyomat #721 üzenetére
Köszi.
Viszont itt használd a topikban a szerkesztés gombot,ha 5 percen belül új hozzászólást szeretnél írni.
Mert ez a szabály. -
zsolthee
senior tag
válasz
Ujjlenyomat #662 üzenetére
"Mivel elsősorban az inakat akarom megerősíteni, úgy terveztem, hogy minden apró részt 2 hétig végzek legalább."
Ez majd azért nem megy majd olyan könyvszerűen, majd meglátod.
A hasizom első gyakorlatára (térdfelhúzás) például sokan mondják - köztük én is - , hogy felér legalább a 3-as szinttel...vagyis oda kellett volna tenni. Nem vagyok nagy paca meg egy kis fittségem is van, de ha jól emlékszem legalább 2-2,5 hónapig izzadtam vele. Bár hozzá kell tenni, ott sem mindegy, hogy mit hogyan csinálsz. Azt vettem észre, hogy ha kicsit szivacsosabb, süppedősebb felületen csinálod (kanapé széle) sokkal nehezebb, mint egy keményebb széken. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy utóbbinál kevésebb erőt kell fordítanod a törzsed megtartására.Evésről annyit, hogy én mindent megeszek, nem nagyon válogatok. Este viszont nem terhelem meg nagyon a gyomromat. A Fegyencedzés 2 már erre a témakörre is kitér. Ami viszont biztos fontos a regenerálódásnál, az az alvás. Alapvetően szellemi munkát végzek, de ha nem alszom eleget (legalább 6 óra) akkor érzem, hogy nem úgy mennek a dolgok.
Még annyi, hogy a kézenállástól ne ijedj meg, ha nem megy majd a 2 perc szintidő. Ha már meg van a kellő egyensúlyod és megy minimum 1 percig, szerintem próbálgathatod majd úgy kinyomni a testsúlyodat. Persze csak kis mozgástartománnyal indítva. Aztán majd ahogy erősödsz, úgy mehet egyre mélyebben.
-
diamondface
tag
válasz
...Én mesterséges kotyvaszokat nem szeretek fogyasztani....
Nem vagy könnyű helyzetben, a mezőgazdaság megjelenése óta szinte elkerülhetetlenek a 'mesterséges kotyvaszok'
Figyelmedbe ajánlom (nem csak neked) a paleolit táplálkozást, nézz utána! Tök komolyan; izom/erő fejlesztéshez, fogyáshoz, mindenhez jó. -
diamondface
tag
válasz
A húzódzkodáshoz még keresnem kell valamit, amin tudok edzeni.
Szinte bármi jó, amit a függőleges húzáshoz meg tudsz ragadni. Ajtófélfa, kerítésoszlop, tűzlétra, vékony fatörzs, kresztábla oszlopa stb., mindegy mi, csak stabil legyen. Ne hagyd ki a tervedből. Én legelőször az ajtószárnyra kötöttem egy spanifert, annak a végére egy seprűnyelet, és azon csináltam, mert ugyancsak nem találtam megfelelő helyet.
-
Ygg
senior tag
válasz
Húzódzkodást ne hagyd ki, rohadt fontos.
Ha más nem, ott az ajtófélfa az első lépésekhez. -
dokee78
félisten
válasz
A hidat nem később kellene elkezdeni?
Nem az elején szerintem. -
Male
nagyúr
válasz
Ujjlenyomat #660 üzenetére
Kövön mondjuk tényleg nem kéne... kemény, rugalmatlan és még hideg is.
A gyertyás részt én ágyon csináltam. -
diamondface
tag
válasz
Ujjlenyomat #655 üzenetére
Figyelj jobban a gyertyaállás minőségére. Ne a csupasz padlón csináld, hanem bizony tégy magad alá valamit, amin kényelmes csinálni.
Általában nem javasolnék olyat, hogy hagyj ki egy lépést, vagy valamit ne a könyv szerint csinálj. De ha végképp nem megy fájdalom nélkül megtartani a gyertyát, akkor ne csináld. Annyit nem ér. -
dokee78
félisten
válasz
Ujjlenyomat #655 üzenetére
Nem ajálották itt a hidat gerincferdüléssel,sőt az egykezes gyakorlatokat sem
-
dokee78
félisten
válasz
Ujjlenyomat #653 üzenetére
Én 35 leszek 3x40-nél járok és nem fáj a gerincem,pedig van egy enyhe gerincferdülésem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Black & Decker töltőt keresek
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest