- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
psycroptic #3979 üzenetére
Most mértem meg,45 a pulzusom fekve
4 perce álltam fel a pulzusméröért.Ki akar versenyezni velem?
-
kk831228
addikt
válasz
psycroptic #3974 üzenetére
65??
Élsz még??
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
psycroptic #3756 üzenetére
bocs, nem láttam az akciót, 50.000-et láttam csak, 90k az már egy korrekt ár.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
psycroptic #3754 üzenetére
ezeket nem ismerem, túl olcsónak tűnik...
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
psycroptic #3751 üzenetére
mágnesfékes legyen, Bremshey, Kettler elég jó páros.
Nagyobb súlyt is bírjon el. Nekem Bremshey BE5 van, elégedett vagyok vele.
Szobabringa mellé kiegészítésnek jó az ugrókötél, én is így tervezem. -
Deck
titán
válasz
psycroptic #3749 üzenetére
Akkor marad a szobabicigli mivel kinn most nem lehet
-
Deck
titán
válasz
psycroptic #3747 üzenetére
Szerintem ugrókötél. Olcsóbb, jobb
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
psycroptic #3710 üzenetére
Ja, ezt az enyém is tudja. Kb egy hétig bírja penészedésig. De ha csak a külsején van 1-2 pici foltban, akkor azt levágom, megpirítom és még úgy is simán ehető. A bolti fehér kenyeret meg kb fél nap alatt belepi a penész.
-
kolosanyi
veterán
válasz
psycroptic #3710 üzenetére
Azért kíváncsi lennék arra, hogy mi van a bolti cuccban, amitől penészedik.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
psycroptic #3691 üzenetére
"úgy sokkal tovább megtartja a frisseségét"
Ezt hogy érted?
A szavatosságát meddig őrzi így meg?(#3707) duo
Jó bizony. -
duo
addikt
válasz
psycroptic #3697 üzenetére
vissza is
@fi:zi'k: ez is jónak tűnik. szabadságaim idejére megvan a program
-
_AnTi_
tag
válasz
psycroptic #3691 üzenetére
Engem érdekelne a recepted, sütőben próbálkoznék!
-
kolosanyi
veterán
válasz
psycroptic #3038 üzenetére
Hagyd a francba a lépéseket, semmi értelme invertált evezést csinálni ha húzódzkodni akarsz. Ami neked kell, az egy erős gumiszalag, amit rákötsz a rúdra és belerakod a lábad. Könnyíti a mozgásod. Ha ebből megvan mondjuk 15, válts gyengébb szalagra, majd hagyd el teljesen. Jó alternatíva a konditeremben az a gép, amire rá kell térdelni és súlyokkal könnyíti a mozgást, de ha se szalag, se gép, akkor is fel tudod építeni a gyakorlatot. Kezd negatív húzódzkodással. Állj dell egy székre, kapaszkodj bele a rúdba és lassan engedd vissza magad. Ha teljesen kontrolláltan megy a negatív szakasz, próbáld meg felhúzni magad. Ha nem megy, kérj meg egy segítőt, hogy emeljen kicsit a lábadnál, illetve folytad a negatívot. És türelem, a teljes testsúlyod mozgatod, nehéz gyakorlat! Menni fog az idővel.
-
kolosanyi
veterán
válasz
psycroptic #3036 üzenetére
10 kilóból mondjuk 4 csak víz meg ch. A maradék lehet zsír, de azért az meglátszik rendesen.
-
kolosanyi
veterán
válasz
psycroptic #3032 üzenetére
Diéta.
(#3034) psycroptic
Pedig máshogy nem megy. Zsírt leadni önmagában könnyű, csak kalóriadeficit kell hozzá meg zsírégető hatást kifejtő mozgás. Vagy alacsony intenzitású, hosszan tartó aerob mozgás, vagy nagyon intenzív, rövid ideig tartó kardió. Csinálj meg minden nap egy rövid, teljes testet átmozgató interval edzést és egyél mindenből 2/3 annyit, mint eddig, garantáltan fogyni fogsz. Úgy leadni zsírt, hogy közben izom is maradjon, na az a művészet, ebből élnek a profik. -
Tyer
őstag
válasz
psycroptic #3032 üzenetére
Kardió
-
Zoo123
senior tag
válasz
psycroptic #1379 üzenetére
Ha "kattog" a derekad az a meszesedéstől lehet, mindig óvatosan és alaposan melegíts be derékra (törzskörzés/hajlítás oldalra, előre-hátra) úgy kevésbé kattog
-
Zoo123
senior tag
válasz
psycroptic #1370 üzenetére
Nekem lábemelésnél mindig a csípőm adja be a kulcsot, hát alsó része, fenék fölött az első 4-5 csigolya.
Nem hiszem hogy valamit szarul csinálsz, csak az a rész a "gyenge láncszem".
Orvosold az érintett terület "megerősítésével", én a következő gyakit végzem: hason fekve nyújtott kar, nyújtott láb földről felemel visszaenged, de ugyanúgy jó lehet az is ha ráhasalsz az asztalra úgy hogy deréktól fölfelé lelógsz (valaki ráül a lábadra hogy ne ess le) és leengeded magad (derék hajlik 90 fokba) majd felhúzod magad a hátizmok segítségével vízszintesbe majd ezt ismétled.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest