Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

Eltelt az első év fegyencedzés lássuk mire jutottam:

kiinduló állapot:
    súly: 78-80Kg
    bicepsz: 32
    mell: 98
    Sovány vékony testalkat, csapott váll, a testen itt-ott izomszerű képződmény látható.

fekvőtámasz 5. lépésből ment 10 db szabályos, utána instant izomláz.
    Gugolás egylábas kontrolált leengedés ment aztán ott vége a dalnak.
    Húzódzkodás 5.lépésből kínkeservesen ment 1, azaz 1db.
    Még a fejenállás fal mellett sem ment, azonnal megfájdult a fejem.
    felülés menni ment csak hamar elfáradtam

1. év után:
    súly: 86-88Kg (analóg mérleg, kissé pontatlan)
    bicepsz: 38
    mell: 110
    Magamhoz képest sportos testalkat, mindenhol viszonylag szálkás jól látható izmokkal, aki rég nem látott egyből kérdezi: "te gyúrsz?"
    Legjobban fejlődő izom: mell/hát/tricepsz

Fekvőtámasz 9. lépés 3x20, fekvenyomás: 90Kg-ba 7-8 nyomok, de kinyomtam már a 100-at is.
    Tolódzkodás+20 Kg-al 2x11
    gugolás: megy a mesterlépés de hamar elfárad a kinyújtott levegőben tartott láb, ehhez még erősödni kell!
    Húzódzkodás 6. lépésből megy 2x10, a 7.lépés még nem megy mert gyenge a fogásom, lecsúszik a rúdról, dolgozom rajta. +25Kg-al is felhúzom magam, de az már nagyon nehezen megy.
    Kézenállásban karhajlítás 5.lépésből megy 2 db, de ritkán csinálom
    lábemelés mesterlépés: 2x10
    hídból megy az 5 lépés, de ritkán csinálom.

Egyéb chalistenic gyakorlatok:
    L-sit(ülőtartás), front lever rávezető, back lever, sárkányzászló gyakorlás, invertált evezés, tárogatás tornászgyűrűn, muscle up rávezető (felugrásból már megy) dip (tolódzkosás) rúdon, gyűrűről fejjel lefelé lógva vállvonogatás/felhúzás(csuklya/bicepsz), oldal és előreemelés kis súllyal (váll), hiperhajlítás hason és hanyatt fekve (törzs), melső és oldalsó plank (törzs), plank fekvőtámasz (tenyér a köldök magasságában van).

A kiinduló állapotról nincs képem (utáltam ha fotóznak).
    A mostani állapotról itt van pár kép:

Új hozzászólás Aktív témák