Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

😱 10 YEARS CALISTHENICS TRANSFORMATION 😱 - From WEAK👎...To STRONGEST!!!💪

Nos, nagyobb füllentés az, hogy "gyengétől", mint az, hogy "a legerősebbig", ugyanis ő már gyengén is erős volt. :D
    100 p a videó, viszont tudom ajánlani.

Azért szeretem ezt az ürgét, mert annak ellenére, hogy egy számomra elérhetetlen szinten mozog, mégsem elveszi a kedvem sokakkal ellentétben, hanem rendkívüli módon inspirál, talán pont azért mert ekkora a különbség. Talán azért, mert nem csak a fényesre csiszolt gyakorlatokat látni, mint egy versenyen, hanem a ronda próbálkozásokat is. Azt is szeretem benne, hogy nem áll meg a létező gyakorlatoknál, hanem újakat talál ki. Személyes kedvencem az Omni-king pull, amit mikor először láttam nem fogott meg, nemrég viszont nagyon megtetszett, kedvenc lett (talán életcél is? Kit tudja, talán van esélyem eljutni oda), amúgy az Ares is elég menő.

Azzal, hogy megmutatta, hogy meg lehet csinálni lehetetlen dolgokat, azzal velem is elhitette, hogy én is talán többre vagyok képes, mint gondoltam a sok év tötyögése miatt. Abban, hogy fejlődök ennek számottevő szerepe volt. A fizikai erő mellett nagyon fontos a lelki erő is, mert ha kevés, akkor a fizikait is lelimitálja.

így visszagondolova kb 6 évig voltam kezdő és kb 1 éve kezdtem lebontani a "kezdő mentalitást", amit a fejlődésem feltételének érzek. Tény továbbá, hogy nem csak a kezdő mentalitás miatt voltam 6 évig kezdő, hanem tényleg kellett az az idő, hogy rendeződjön az edzésem és megtörténjen az alapozás. Talán ha az elejétől csoportos edzésre jártam volna, akkor pár évvel előrébb lennék vagy máshol, de számít ez?

Új hozzászólás Aktív témák