Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
😱 10 YEARS CALISTHENICS TRANSFORMATION 😱 - From WEAK👎...To STRONGEST!!!💪
Nos, nagyobb füllentés az, hogy "gyengétől", mint az, hogy "a legerősebbig", ugyanis ő már gyengén is erős volt.

100 p a videó, viszont tudom ajánlani.Azért szeretem ezt az ürgét, mert annak ellenére, hogy egy számomra elérhetetlen szinten mozog, mégsem elveszi a kedvem sokakkal ellentétben, hanem rendkívüli módon inspirál, talán pont azért mert ekkora a különbség. Talán azért, mert nem csak a fényesre csiszolt gyakorlatokat látni, mint egy versenyen, hanem a ronda próbálkozásokat is. Azt is szeretem benne, hogy nem áll meg a létező gyakorlatoknál, hanem újakat talál ki. Személyes kedvencem az Omni-king pull, amit mikor először láttam nem fogott meg, nemrég viszont nagyon megtetszett, kedvenc lett (talán életcél is? Kit tudja, talán van esélyem eljutni oda), amúgy az Ares is elég menő.
Azzal, hogy megmutatta, hogy meg lehet csinálni lehetetlen dolgokat, azzal velem is elhitette, hogy én is talán többre vagyok képes, mint gondoltam a sok év tötyögése miatt. Abban, hogy fejlődök ennek számottevő szerepe volt. A fizikai erő mellett nagyon fontos a lelki erő is, mert ha kevés, akkor a fizikait is lelimitálja.
így visszagondolova kb 6 évig voltam kezdő és kb 1 éve kezdtem lebontani a "kezdő mentalitást", amit a fejlődésem feltételének érzek. Tény továbbá, hogy nem csak a kezdő mentalitás miatt voltam 6 évig kezdő, hanem tényleg kellett az az idő, hogy rendeződjön az edzésem és megtörténjen az alapozás. Talán ha az elejétől csoportos edzésre jártam volna, akkor pár évvel előrébb lennék vagy máshol, de számít ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest