- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Dhampir #4899 üzenetére
Nem tudom Winét nemigen használok (max Dosboxot
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...
joecontra: fceux elvileg használ opengl kimenetet ha tud, de lehet anélkül is megy, első körben megnézéném, hogy 3d-vel van-e gond ánblokk vagy csak a Hedgewars-sal, amúgya a 32bites 14.04-es Lubuntut próbáltam még a nyáron, hát az vmi iszonyat bugos volt, nem ment a Zoiper, Evince, tömötítők egy része, Chrome/ium alatt nem lehetett kieget hozzáadni a hivatalos Chrome webrárhelyből, mert azonnal összeomlott (ez mondjuk az összes 32 bites disztrón így volt a 38-39-es verzójú 32bites Chromiummal, míg a 64bitessel nem volt gond), míg mondjuk a szintén 14.04 alapú, de 64bites Mint 17 Xfce-vel meg semmilyen bugba nem futottam bele... -
qisqaqas
senior tag
válasz
Dhampir #4894 üzenetére
Ne vedd szószerint az AMD-t. Wordpress vs Drupal vs Sajátfejlesztés esett egymásnak.
Annak ellenére, hogy az AMD-t nem komálom mert rettenetrossz drivereket ír Linuxra, meg a supportált OSek száma igen kurta, Xorg verziohoz is van kötve a driver mi le van maradva mint a borravalo stb stb stb, nem szoktam érteni azt a zsigeri gyűlöletet amit az "egységsugarú Intel=Isten" felhasználók éreznek. Nem olyan jó mint az Intel? Az OK. Nem az övék a csúcsproci? OK. Ellenben 3/4 teljesítményt kapsz fele pénzért. Az IGP pedig nagyon sok olyan játékkal vígan megbírkózik ahol az Intel IGP labdába sem rúg. Megvan mindkét résznek a maga előnye-hátránya a másikhoz képest, helyén lehetne kezelni az egészet, de sokaknak jobb érzés a másik torkának esni, mert:
"Az AMD szar, igaz hogy nem láttam még, de a tesóm unokabátyjának az unokatestvérének a volt szobatársa mondta hogy szar tehát az úgy is van."(Az is lehet hogy túlhajtotta hűtés nélkül és elfüstölt. Vagy valami Duron procin akart aktiválni letiltott területet, de nem jött össze.)
Az ilyenektől önt el az ideg.
-
kovaax
őstag
válasz
Dhampir #4874 üzenetére
Nem használok CentOS-t, szóval nem tudom. Itt amúgy két problémáról van szó: 1. A grafikus Szoftverek nem frissít egyáltalán. 2. A yum meg mindig 404-es hibát dobál, nekem egy svájci tükörről próbál frissíteni (utána máshonnan frissít, szóval ez legalább működik). De egyiket se oldotta meg a lenti linken lévő megoldás.
-
Vladi
nagyúr
-
Rimuru
veterán
válasz
Dhampir #4530 üzenetére
Nálam nem működik a menü egyiknél se (volt olyan verzió ahol nem is volt elérhető, csak Gnome alatt ilyen módon), compositor használata esetén az összes Gnome alkalmazás teteje átlátszó maximalizálva (nem néztem utána hogy kikapcsolható-e), majdnem az összes butul. Igazából (már) kb csak evince az ami szorosabban kötődik hozzá és használom is.
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #4397 üzenetére
Nem játszom a "lejáratásodra", legfeljebb mulattat, amikor némi alappal következetlennek találom ebben a témában a megnyilvánulásaidat és ezt ki is mondom. Másrészt meg gratulálok, hogy számodra az, hogy leírok létező, elég kellemetlen bug-okat és leírom, hogy ezek javítása azért talán jogos elvárás egy népszerű és komoly fejlesztői bázissal rendelkező mainstream disztróval szemben, főleg hónapok alatt, az "köpködés" afelé a disztró felé, amelynek irányába szemlátomást igencsak elfogult vagy. A személyeskedésedet, "cimbora", meg tartsd meg házon belül.
Egyébként igen, benne van a pakliban, hogy ha a CentOS nem válik be, akkor nyilván nem amellett fogok lehorgonyozni. Ezt szemlátomást kárörömmel várod. Jószándékodat ezúton is köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #4393 üzenetére
Miért is mutassak fel én, ha én nem állítottam semmi olyasfélét, hogy van ilyen?
(Deja vu-m van, ilyen kör már volt köztünk ugyanilyen szereposztásban, csak másik topikban.)
Mindenesetre egy "komolyabban fejlesztett 'ipari' disztró"-hoz (idézet megint csak tőled, Ubuntu vs CentOS/Fedora összehasonlításban írtad az előbbiről) képest eléggé kínos, hogy hónapokig benne maradnak ilyen bug-ok és nem is tűnik úgy, hogy foglalkoznának vele, ugyanis egyik sem új bug, két-három hónapja jelentek meg. Azért ilyen látványos hibákat ennyi idő alatt illett volna kijavítani. Nekem ez egy elég komoly ok, hogy elpártoljak az Ubuntu-vonaltól. Mindenki hibázhat, nem is erről van szó, de talán meg kellene oldaniuk ezeket.
Azért jó lenne, ha észrevennéd, hogy a "kacsintósszmájli" azért van ott, mert nem komolyan veendő zrikálás volt tőlem. (Hozzáteszem, hogy most sem kell halálosan a szívedre venni, "cimbora".)
Amúgy a Kubuntu mentségére legyen mondva, sosem láttam még összeomlani, de pl. a "frissítés után a rendszer nem hajlandó észlelni az egérkattintást"-bug igencsak kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest