- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Tedd ujra a csomagot, vagy yum cache-bol szedd ki az rpm-bol.
Ha nem tudod melyik csomag az akkor:rpm -qf /usr/share/applications/org.gnome.Screenshot.desktop
Egyebkent hogy kesobb ne legyen ilyen problemad elsonek masold le local-ba,
~/.local/share/applications/
ala es ezt szerkeszd. -
Rimuru
veterán
válasz
joecontra #5189 üzenetére
Szia!
Temanal szerintem GTK2/3 gond van, ha mondjuk a kivalasztott temad csak gtk2 es kene a gtk3 verzio belole, vagy a gtk motor nem kezeli megfeleloen.
Firefox eseten az a dialog ami nem tetszik a GtkFileChooserDialog, gtk temat kell atallitana ahhoz hogy maskepp nezzen ki (vagy cserelheted Qt-ra).
-
-
Rimuru
veterán
Szia!
Mi lenne ha csak user módban indítanád? Ide raknád a service fájlt ~/.config/systemd/user/ kezelni meg így kéne (a saját felhasználóddal, tehát sudo nélkül): systemctl --user command rt.service.
A "User=wolf" és "WorkingDirectory=/home/wolf/" se kellene, a WantedBy= meg elvileg bármi lehet. -
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
Nem, már elég régóta nem használok DE-t, viszont nagyrészt GTK-s appok vannak fent. ~2 éve megállapodtam awesome wm-nél (előtte meg Openbox volt). Midnight Commander
-
Rimuru
veterán
válasz
Dhampir #4530 üzenetére
Nálam nem működik a menü egyiknél se (volt olyan verzió ahol nem is volt elérhető, csak Gnome alatt ilyen módon), compositor használata esetén az összes Gnome alkalmazás teteje átlátszó maximalizálva (nem néztem utána hogy kikapcsolható-e), majdnem az összes butul. Igazából (már) kb csak evince az ami szorosabban kötődik hozzá és használom is.
-
Rimuru
veterán
Nekem is Acer van, szintén UEFI. Ha legacy módban van USB-ről akkor is UEFI-ként bootol, optikai meghajtón keresztül tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest