- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Tedd ujra a csomagot, vagy yum cache-bol szedd ki az rpm-bol.
Ha nem tudod melyik csomag az akkor:rpm -qf /usr/share/applications/org.gnome.Screenshot.desktopEgyebkent hogy kesobb ne legyen ilyen problemad elsonek masold le local-ba,
~/.local/share/applications/ala es ezt szerkeszd. -
Rimuru
veterán
válasz
joecontra
üzenetére
Szia!
Temanal szerintem GTK2/3 gond van, ha mondjuk a kivalasztott temad csak gtk2 es kene a gtk3 verzio belole, vagy a gtk motor nem kezeli megfeleloen.
Firefox eseten az a dialog ami nem tetszik a GtkFileChooserDialog, gtk temat kell atallitana ahhoz hogy maskepp nezzen ki (vagy cserelheted Qt-ra).
-
-
Rimuru
veterán
Szia!
Mi lenne ha csak user módban indítanád? Ide raknád a service fájlt ~/.config/systemd/user/ kezelni meg így kéne (a saját felhasználóddal, tehát sudo nélkül): systemctl --user command rt.service.
A "User=wolf" és "WorkingDirectory=/home/wolf/" se kellene, a WantedBy= meg elvileg bármi lehet. -
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
Nem, már elég régóta nem használok DE-t, viszont nagyrészt GTK-s appok vannak fent. ~2 éve megállapodtam awesome wm-nél (előtte meg Openbox volt). Midnight Commander
-
Rimuru
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Nálam nem működik a menü egyiknél se (volt olyan verzió ahol nem is volt elérhető, csak Gnome alatt ilyen módon), compositor használata esetén az összes Gnome alkalmazás teteje átlátszó maximalizálva (nem néztem utána hogy kikapcsolható-e), majdnem az összes butul. Igazából (már) kb csak evince az ami szorosabban kötődik hozzá és használom is.
-
Rimuru
veterán
Nekem is Acer van, szintén UEFI. Ha legacy módban van USB-ről akkor is UEFI-ként bootol, optikai meghajtón keresztül tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CentOS 6 az meg regi gnome 2.x, CentOS 7 pedig Gnome 3 Shell. De van KDE is, a tobbit nem tudom.
) az LVM helyett nem választottál ki más neked valót? Bár furcsa az is hogy az lsblk mit mond.