- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Átpörgettem pár disztrót, de kizárólag a 32-bites kiadásokat.
-Mageia 4.1:
nem az igazi, a Mandrake/Mandriva jobb volt annak idején.-OpenSuse 13.2:
Ez sem olyan, mint régen volt, a régi Yast jobban tetszett, de a részletes konfigurálhatóság megmaradt.-Ubuntu 14.04.2 LTS:
"Megjavult" és rögtön állítható a korábbi laptopos fényerőprobléma. Tweak progiban betűválasztás közben Compiz-fagyások (eltávolítottam) és később Firefox-szal való böngészés közben valami elkezdte felzabálni a memóriát; 6,8 GB-nál kezdtem megrémülni.-Fedora 21:
A telepítője még mindig furcsa, de azért ráállt az elmém. Dög lassú volt a csomagkezelés/frissítés, persze gondolom, hogy csak a rendszer beállításának elején, habár a 20-asban is lassú volt a frissítés.Hm, mm, mmm... elégedetlen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest