- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
kösz, az órával, tényleg ez volt a gond, windowsos dual boot van nálam.
nem akarom szétoffolni a topikot egy olyan vitával, hogy mennyire érett hétköznapi használatra a linux, de annyit azért reagálok rokefeller válaszára is, hogy:
persze, nagyon szép dolog, hogy a linux (most már alapból a fedora is) támogat egy proprietary fájlrendszert, miközben a windows nem a nyílt alternatívákat. de ettől még az megáll, hogy az messze nem egy mainstream oprendszer, aminek a telepítéséhez és a használatához advanced usernek kell lenni. egy normál user használni akarja a rendszert, nem hegeszteni, és a netes fórumokat, how to-kat böngészni minden piszlicsáré beállításnál. márpedig a linuxnak és a nyílt forráskódnak általában is talán éppen ez a filozófiája: a lényeg az a szabadság, hogy a többé-kevésbé hozzáértő felhasználó a maga igényeire szabhatja a rendszert. nem tudom, hogy ezt az elvet valaha is össze lehet-e békíteni a normál user elvárásaival.
egyébként a linuxos kísérletezésem már évek óta tart, bőven túlvagyok már három release-en
-
-
delacct
tag
Én most kicsit félretettem (Acronissal mentettem le).
Néhány napig ms terméket köll használni mert azzal lehet elvégezni a feladatot.
Érdekes módon a cryptelt particióval simán boldogul az Acronis.
Uborka alatt nem lehetett mentést csinálni normálisan.
Szóval ++ a fedora 9-nek,szerintem hétvége felé visszarakom. -
-
-
Szia!
Te is azt a LiveCD-t szedted amit delacct linkelt?
linkNekem Innotek VirtualBox alatt egy emulált PIII-as gépen ezek voltak észrevehetőek:
(+nak azt írom ami tettszett, alá minuszba azt ami nem tetszett vele kapcsolatban...)+ Gyors telepítő
- Félig angol-magyar nyelvezetű... xD+ Tetszik a Gnome
- Lassú a betöltődése...
- Félig angol-magyar nyelvezetűÜdv. Core2
-
-
-
-
-
delacct
tag
Legyen szeretet és béke a linux világában.
Igen ezt sok emberkének felfoghatatlan,hogy ma már közel minden disztribúcióban azonos "szolgáltatások és csomagok" érhetőek el.
Könyvtárszerkezeti,függőségi illetve csomagkezelő külömbségektől eltekintve
nekem tényleg a szivem csücske az RH vonal.
Ennek oka talán a keményfejüségemben keresendő,nagyon rühellem azt a fajta hozzáállást ami néhány debian és bubuntu disztribúciót körülleng.
Érdekes módon Unix táboron belül nem látok ekkora ember embrnek farkasa hozzáállást,pedig nálunk is van Unix platformot használó családtag szépszámmal.(OSX)
Nekem nyugodtabb szárazabb érzés a Linux mint az MS vagy UNIX vonal.
Mindezektől függetlenül nem szeretnék téritgetni sem más disztrók felhasználói köréből,sem MS körből,hiszen szépszámú tábora van már ma is az Open Source világnak.A tendencia pedig igencsak a parancssoros linuxtól--->>> a teljesen userközpontú gui linux felé vezet desktop oldalon.Ennek legszebb bizonyitéka a
Fedora 9. -
rokefeller
senior tag
ja, az elég kínos ha egy soundserver nem tud zenét lejátszani :-) nekem szerencsére ilyen bugomnem volt. Az egyetlen parám vele, hogy nem démonizáltam még, ezért az mpd korábban indul. Viszont a 9-esen out of the box ment a hang, gnome eseményhangok szintjén. Ha ezt merték, akkor gondolom már kiküszöbölték a te bugodat. a sudo,iptables, single mögé én odaírnám még a xorgolást, meg a system-config-samba hiányát :-)
-
-
delacct
tag
Mert hivatalosan a repók még (kivéve livna) nem elérhetőek. Lásd gui csomagkezelővel.
Pulseaudio nálam rendben.
A kikerülés meg tulajdonképpen nem hiba,pusztán csak amig felkerültek ftp tükrökre a lemezképek,addig lehetett néhány óráig hozzáférni.Mostmár zárták a tükröket,és csak pár nagyobb p2p oldalon maradt fent a DVD lemezkép.
Egyenlőre nemtudok szokatlant,vagy kirivóan rosszat irni. -
-
-
rokefeller
senior tag
naigen, de céges környezetben, irodai desktop más igényeknek van kitéve mint egy otthoni gép, pláne ha a fedora filozófiáját vesszük figyelembe. nálam fontos hogy sok alkalmazás és a legújabb cuccok rendelkezésre álljanak, mert szeretek babrálni velük... a biztonság és a stabilitás közel sem élvez akkora prioritást mint az infinity és a freedom :-) az EPEL-lel nekem az a fura, hogy amikor megvolt a merge, akkor alakították ki a kojit is, amivel elvileg nyílt és egységes lett a buildelés, én nagy naívan azt hittem csak a specfileokat kell kicsit reszelni majd, és kész is lesz az összes csomag az EPL számára is, ezekszerint ez nagy tévedés volt
-
rokefeller
senior tag
nyilván én sem ugrok az opensolarisra, pláne mert amit előnyként említenek, az nálam szükségtelen, sem dtrace-t, sem zfs-t nem igénylek különösebben, ellenben compizt meg pulseaudio-t. a centos és a rhel pedig szerintem nem igazán jó választás desktopnak, az általad említett okok miatt. bár, ha jól emlékszem a fedora 7-es nagy merge idején mintha megjelent volna egy EPEL (Extra Packages for Enterprise Linux) nevű repo, nem tudom azzal mi lett, használható-e a CentOs-sal
-
Szia!
Miért roppantanád össze?
--------------------
Ez nekem kb olyan mint a Paradicsom... (Annyi lehetóség van, hogy csak nézek az XP Prof., és a Vista után...)
Idáig a FEDORA tetszett a legjobban...
--------------------Kipróbáltam a Debiant, háát...
Ugye neked van CentOS-ed? Az miért jobb/rosszabb mint a Fedora/RHEL?Üdv. Core2
-
-
-
-
-
Szia!
1. Felraktam az XP-t....
Kérdés: Milyen programmal lehet lecsípni a Wines filerendszerből a Linuxnak?2. Látom hogy neked F8+Win XP van a gépen...
Kérdés: 1 vagy 2 winyón vannak?3. Mit kell hozzáadni a GRUBhoz, hogy XPm is legyen?
Kérdés: Neked mi van hozzáadva?Üdv. Core2
-
-
-
-
rokefeller
senior tag
igen, tény hogy bosszantó amikor dependency probléma van, de ilyekor mindig az progi jut eszembe ami letöltetett velem egy .Net keretrendszert, újrindíttatta a gépet, majd telepítés közben egy szövegtelen errordialogot dobott, és ennyi... persze ez nem a win hibája, de a végeremény ugyanúgy bosszantó, csak ezt kijavítani sem tudod. míg linuxon ilyenkor jöhet a kendácsolás :-)
-
rollins
őstag
Ezt most nem értem
A gecko böngésző motorra gondolsz, vagy ez valami security? Ja vagy nálad is pici problem firefox 3 beta miatt? Azt még nem próbáltam, még 2.0.0.14 firefox van. Hát én már várom hogy legyen valami "normális" böngésző linux alá, mert ilyen problémáim vannak:
Firefox -nál: annyi a bajom hogy flash-reklámoknál beakad görgetésnél (cpu pörög ilyenkor rendesen), a betűk mérete miatt meg szorgalmasan nyomogathatom a ctrl+ vagy ctrl- -t, kifolyik néha szemem, windozon ott nem csinál ilyet
pozitív: legalább flashvideókat lejátsz gond nélkül,
Totem plugin meg nálam nem megy, szvsz rakás **s, nem tudja magának letölteni a codecket ami kéne vagy állandóan fizetőssel b**tat, lehet hogy meg lehet oldani, de nem foglakoztam vele
Opera: flashplayer video a halála, teleszemeteli a memóriát az operapluginwrapper-rel, de legalább szép olvasható betűkészletet használ és nem kell a betűméretet sűrűn állítgatni.
Na szóval jó lenne ha lenne végre egy jó böngésző, jó sok plugin gond nélkül menne, kicsit hülyén hangzik, de: jól olvasható, ne kelljen a méretet állandóan oldalanként állítani és ne akadjon már be scrollnál
Aztán lehet hogy túl sokat használtam windózt és hisztis lettem. -
(cs)ihol...
MOD: Az agyadra fogok menni az fix (): A Ubi 8.04 nagyon bejött!
(kétnaponta imádok egy új rendszert...
) A suspend is megy, az ATI is, vlc, mail, FF3!
Te csak Fedórát szoktál használni? -
-
Szia!
Kérdésem:
1. kérdés: A .deb csomagokat (Ubuntu, Debian) le lehet fordítani .rpm-re?
Vmi alienről hallottam, csak azt nem tudom, hogy hol van (AREA 51), és, hogy miként használjam...
2. kérdés: Nekem a F8 azt írja ki, hogy ext2fs (gondolom alapból erre települt) Van vmi Tune2FS nevű csoda amivel átlehet pakolni ext3ra (vagy 4re...)
Ötlet?
Üdv. Core2
MOD01: link
-
-
-
rokefeller
senior tag
Fedora 9 preview, asztali gépen, nagyon baba :-) sajnos a Nvidia driver még nem megy az 1.5-ös pre X-szel, viszont a packagekit baró, végre van default hang (ami persze idegesjtő, de jó érzés hogy menne ha nem kapcsolnám ki:-)) hotplugot még nem próbáltam, de egy videón láttam hogy az is megy végre, és igazából jelentős bug nélkül megy :-) húréj...
-
-
-
-
-
-
-
Szia!
A Fedora nagyon a szívemhez nőtt...
Az az igazság, hogy idáig az Ubuntu volt nálam a "sláger" ,de:1. Nagy a hype körülötte...
2. SZÁMOMRA használhatatlan...
3. Az ATI videókártyám kb. egyenlő a papírnehezékkel...A betűtipusra létezik valami megoldás?
Az nV kártyát akkor könnyebb beállítani?+1 kérdés:
Történt velem egy olyan, hogy leraktam "pihenő üzemmódba" a gépet (Értsd: megnyomtam a hibernálás gombot) és nem tudtam visszahozni....
Van erre valami bill. komináció vagy script?Életbevágó...
Szlogen (A winportal nem örülne...): Vista suxxx Fedora 4ever...
Üdv. Core2
-
Szia!
Fúúú... Imádom a Fedorát....
Sikerült belőnöm ezzel a 20" os moncsimat 1024x768ról 1680x1050re, és Direct Rendering: YesA Fedora 8 - Agyrém címü írásodban feltüntetett negativ dolgokkal én még nem találkoztam...
Az az igazság, hogy Fedorához jó mind a két kártya ("tapasztalat")
Van mind a kettőm...
(Az Ubi esetében ez a kijelentés már nem állja meg a helyét...)
Az én VGAm:
X1700FSC van benne ami tulajdonképpen egy X1650 a driver szerint
A fater kártyája:
ASUS nV 6600 GT 128MB AGP
(előbbbit a fent linkelt megoldással keltettem életre, utóbbit az nV-s részével fogom.)
Úgy néz ki holnap fel kell neki raknom a Fedorat, mert qrvára kereste az állát...
----------------------------------------------------------------------------------------A kérdésem a következő:
Cleartype betűk vannak linuxra?
És vistások?Üdv. Core2
-
palota
csendes tag
[root@localhost ~]# lspci
00:00.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. K8M890CE Host Bridge
00:00.1 Host bridge: VIA Technologies, Inc. K8M890CE Host Bridge
00:00.2 Host bridge: VIA Technologies, Inc. K8M890CE Host Bridge
00:00.3 Host bridge: VIA Technologies, Inc. K8M890CE Host Bridge
00:00.4 Host bridge: VIA Technologies, Inc. K8M890CE Host Bridge
00:00.5 PIC: VIA Technologies, Inc. K8M890CE I/O APIC Interrupt Controller
00:00.7 Host bridge: VIA Technologies, Inc. K8M890CE Host Bridge
00:01.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. VT8237 PCI bridge [K8T800/K8T890 South]
00:02.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. K8T890 PCI to PCI Bridge Controller
00:03.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. K8T890 PCI to PCI Bridge Controller
00:0f.0 IDE interface: VIA Technologies, Inc. VT8237A SATA 2-Port Controller (rev 80)
00:0f.1 IDE interface: VIA Technologies, Inc. VT82C586A/B/VT82C686/A/B/VT823x/A/C PIPC Bus Master IDE (rev 07)
00:10.0 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev a0)
00:10.1 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev a0)
00:10.2 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev a0)
00:10.3 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev a0)
00:10.4 USB Controller: VIA Technologies, Inc. USB 2.0 (rev 86)
00:11.0 ISA bridge: VIA Technologies, Inc. VT8237A PCI to ISA Bridge
00:11.7 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT8251 Ultra VLINK Controller
00:12.0 Ethernet controller: VIA Technologies, Inc. VT6102 [Rhine-II] (rev 7c)
00:13.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT8237A Host Bridge
00:13.1 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. VT8237A PCI to PCI Bridge
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
01:00.0 VGA compatible controller: VIA Technologies, Inc. K8M890 [Chrome9] Integrated Video (rev 11)
80:01.0 Audio device: VIA Technologies, Inc. VIA High Definition Audio Controller (rev 10) -
-
ootis
csendes tag
Szia!
Megnéztem a kimenetet, és ezt kaptam.
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Unknown device 9588 (prog-if 00 [VGA controller])
Subsystem: PC Partner Limited Unknown device e420
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 16
Memory at d0000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M]
Memory at e1000000 (64-bit, non-prefetchable) [size=64K]
I/O ports at a000 [size=256]
[virtual] Expansion ROM at 48000000 [disabled] [size=128K]
Capabilities: [50] Power Management version 3
Capabilities: [58] Express Legacy Endpoint IRQ 0
Capabilities: [a0] Message Signalled Interrupts: Mask- 64bit+ Queue=0/0 Enable-A VGA PCI-E-es, a Fedora pedig 32-bites. Csak egy monitort használok, az is CRT, plussz a Composit kimenet van bekötve a TV-be.
-
ootis
csendes tag
Szisaztok!
Kipróbáltam Rollins ötletét, de ez nem vezetett eredményre, még valami gáz van!
Vladi levettem a kimenetet, idézem:[root@localhost ~]# lspci | grep VGA
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Unknown device 9588[root@localhost ~]# cat /var/log/Xorg.0.log | grep WW
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(WW) No monitor specified for screen "Screen0".
(WW) The core pointer device wasn't specified explicitly in the layout.
(WW) No FontPath specified. Using compiled-in default.
(WW) fglrx(0): Failed to open DRM connection
(WW) fglrx(0): board is an unknown third party board, chipset is supported
(WW) fglrx(0): More than one displays are connected,so clone mode is enabled
(WW) fglrx(0): No DRM connection for driver fglrx.
(WW) fglrx(0): ***********************************************
(WW) fglrx(0): * DRI initialization failed! *
(WW) fglrx(0): * (maybe driver kernel module missing or bad) *
(WW) fglrx(0): * 2D acceleraton available (MMIO) *
(WW) fglrx(0): * no 3D acceleration available *
(WW) fglrx(0): ********************************************* *
(WW) fglrx(0): Textured Video not supported without DRI enabled.
(WW) <default pointer>: No Device specified, looking for one...
[root@localhost ~]# cat /var/log/Xorg.0.log | grep EE
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(II) Loading extension MIT-SCREEN-SAVER
(EE) fglrx(0): atiddxDriScreenInit failed, GPS not been initialized.Ezeket kaptam vissza!
-
ootis
csendes tag
Helló!
Nem akarok rootként videózni, csak forcsállottam hogy nem megy a dolog úgy ahogy gondoltam! A gyári driveren a videómghajtót érted? A "gl2" meghajtóval ment az mplayer, viszont a kép nagyon akad (lehet videókártyagond).
Megnéztem a kért videókimeneteket:
[root@localhost ~]# fglrxinfo
display: :0.0 screen: 0
OpenGL vendor string: Mesa project: www.mesa3d.org
OpenGL renderer string: Mesa GLX Indirect
OpenGL version string: 1.4 (1.5 Mesa 6.5.2)[root@localhost ~]# glxinfo | grep direct
direct rendering: No (If you want to find out why, try setting LIBGL_DEBUG=verbose)
[root@localhost ~]# glxinfo | grep OpenGL[root@localhost ~]# glxinfo | grep OpenGL
OpenGL vendor string: Mesa project: www.mesa3d.org
OpenGL version string: 1.4 (1.5 Mesa 6.5.2)
OpenGL extensions:Ezeket kaptam vissza!
Segítséget előre is köszönöm, bocs a hosszú üziért! -
ootis
csendes tag
Szia!
A hangot Rollins linkje megoldotta (nálam ICH6-os chip van a lapon).
Az mplayerrel még van egy kis gáz, mégpedig: felhaszálóként az xorg drivert választva van kép és jó, de rootként a képet 1/3 részére összetolja és fekete fehér képet ad. A másik gond pedig az lenne hogy teljes képernyőr váltva nem hajlandó a képet kinyújtani, csak akkora képet tesz ki amekkora a film felbontása.
A videót még nem tudtam konolyabban megnézni majd jelenkezem azzal is!
A segítséget előre is köszönöm! -
fedőre
csendes tag
>>Nem egészen világos, hogy akkor most mi is a gondod!<<
Jó sok van vele, de most csak a dd kérdés volt. (2 lemez van a géphez: a Megbízható meg a Dühöngő, az előbbivel dolgozom, az utóbbin szoktam először kipróbálni az updatelést, és most, hogy jól kitólt velem az f8, gyorsegyszerü downgradevel visszaállítanám a kezdőállapotra, a Megbízható lemez ráklónozásával...)
Disztró update: Az fc6-ig nem volt zűr belőle és ilyenkor a gép egyedül dolgozik x óráig, nem én stresszelek a konfiggal (annyit). Az f7 ujinstall volt (hardwerváltozás mián) de még mindíg nem tudtam pl. a winen a Pegasus mailt helyrepofozni, pedig az fc6-ig egész jól működött. Most minden művelet elvégzése után kiájul a mailer és újra kell indítani. Terminálból indítom de még hibaüzenetet se hagy maga után... (Ja, azért a Pegasus, hogy mind a winen mind a linuxon ugyanaz a mailer, mailbox menjen...)
Lehet, hogy wine ügyben még zaklatni fogom a grémiumot ha 1edül meg nem találom az idomítás trükkjét.
-
rollins
őstag
Igen sikerült, az amit linkeltem, nálam az volt a megoldás a hangra. Fura hogy előtte soha nem volt gondom a hanggal. Igaz most legújabb csomagok vannak, legújabb kernellel együtt.
Hu látom másoknak komolyabb problémájuk van, sajnos arra nincs túl sok ötletem.
Ati driver-rel most egyenlőre nincs gondom, nem is kellett az xorg.conf-hoz nyúlni és 3d gyorsítás is van. -
1, Elsőre nem ment, de telepítettem még néhány alsa összetevőt, majd hirtelen jó lett, amit javasoltál.
Köszönet.2, Nem tudom, hogyan kell megnézni, melyik tároló... de az alapból telepítetteken kívül csak a livna-t tettem fel.
Közben megtaláltam a quake 3 arena-t. Hü... azt hiszem, lemodok a Glest-ről.
Szóval köszi.
C. -
misterK
csendes tag
wget, torrent és tv-re mythtv... sokkal több nem is kell. Mondjuk tv felvételnél kicsit izzad ...
Az a baj, hogy nb olvasó van benne, ráadásul spéci csatival. Arra emlékszem, hogy volt ezzel is gond az F5 telepítéskor, de akkor is megoldottam végül netes telepítéssel.
Egyébként hasonló problémával állt elő v.ki a RH/Fedora bugoknál - ott sincs igazi megoldás.
-
misterK
csendes tag
A gép egy Dell GX150 (alacsony fogy., kicsi zaj, bazi nagy vinyó - teljesen jó arra hogy 7x24-ben fusson), ennélfogva az olvasó egy kicsit háklis, nem mindíg és nem mindent olvas - viszont eddig elvoltam vele.
A hiba a netes telepítéskor jelentkezik, gyakorlatilag akkor venné kezdetét a tényleges fájlmásolgatás. Addig viszont eljut, hogy az images-ből a stage2-őt letölti és futtatja - sz'al a DVD biztos hogy jó (egyébként arról telepítettem ezt a notebookot is, amiről most írok) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.
-
bypet
tag
Frissítettem sima update-tel, így a kernel 2.6.18 ról 2.6.22 lett, plusz további 1 Gigányit töltött le és updatelt. Talán segít valamit. A mostani konfigolás után, egy ideig nem szeretnék váltani, legalábbis a jelenlegit tönkretenni. Marad ez egyelőre.
Szkennert hol tudom belőni? Az usb eszközöknél ott van, viszont a sane nem találja. -
bypet
tag
újratelepítést eszközöltem, és amit eddig nem sikerült külön yummal feltennem (pl: dvgrab), azt installkor kiválasztva gond nélkül feltette..
#2 valamiert az xorg.conf-ban nem hoz letre bejegyzest a monitornak, es rossz kepfrissitesi frekit hasznal, vesa driverrel..
- masik erdekesseg, hogy az alap gnome helyett kde-t felrakva, az inittab-ba defaultkent csak 3 as szintet allit be. Miert??
- bejelentkezesnel, sehogy sem alkalmazza azt, hogy listaban megjelenitse a felhasznalokat..
A frissitesrol mar lemondtam
-
qwertly
addikt
Bocsi én írtam el
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.
-
-
-
rokefeller
senior tag
legyen is mert mikor keveredett egy kicsit és az mplayer nem volt hajlandó futni, mert a faad meg faac vagy valami hasonló cuccok a freshrms-ből mentek fel, mert bekapcsolva hagytam, a többi a livnábó, és lehetett bogarászni hogy miért nem megy a cucc, meg mit kell leszedni, és a helyettesét feltenni a livnából... szóval egyesüljenek csak, viszont a filelist.xml.gz meg comps.xml.gz -re hirtelen kitalálhatnának valamit, mert az nagyon béna mikor az ember fel akarja tolni ez egyik 27k-s libet, és mondjuk a rokkant mirrorok miatt 27-szer szedi le a 3,8 megás info file-t...
-
rokefeller
senior tag
én kifejezetten szeretem a pulseaudio-t, mert így ha a laptopomon meg akarok nézni egy flash videót, de közben szól az asztali gépre kötött hangszóróból a zene, akkor át tudom oda passzolni a hangot és nem a csüsznye laptophangszóró szól, meg ha meccset nézek hallom ha írnak pidginen, szerintem kifejezetten jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest